• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روی این سایت قیمت بزارین!!

sunyboy3

Registered User
لایک‌ها
1
سایت یک سایت تخصصی در یک رشته رو دنبال میکنه در امد ماهیانه ان از جذب تبلیغات نزدیک 500-600 تومن است رتبه سایت هم عالیه

بنده بدلیل شغله کاری زیاد اگر قیمت خوبی بدن واگزار میکنم!

خودتان مشخصات رو میتوانید در سایت ببینید و تجزیه و تحلیل کنید

باشگاه دانشجویان پیام نور

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
5.000.000 تومن می ارزه حداقل

face

Registered User
لایک‌ها
15
500
600
ضرب در
6 تا 10
همون 5 میلیون

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سایت یک سایت تخصصی در یک رشته رو دنبال میکنه در امد ماهیانه ان از جذب تبلیغات نزدیک 500-600 تومن است رتبه سایت هم عالیه

بنده بدلیل شغله کاری زیاد اگر قیمت خوبی بدن واگزار میکنم!

خودتان مشخصات رو میتوانید در سایت ببینید و تجزیه و تحلیل کنید

باشگاه دانشجویان پیام نور

اگر لطف کنید و کمی اطلاعات رو کامل تر کنید ممنون خواهیم شد

1- گذاشتن آمارگیر سایت برای بررسی
2- آیا درآمد سایت فقط از محل تبلیغات بنری بالای سایت هست ؟ قیمت تبلیغات بنری به چه نحو هست ؟
3- هزینه های نگهداری شامل نیروی انسانی , خرید لینک یا بنر , سرور و متفرقه ؟

sunyboy3

Registered User
لایک‌ها
1
اگر لطف کنید و کمی اطلاعات رو کامل تر کنید ممنون خواهیم شد

1- گذاشتن آمارگیر سایت برای بررسی
2- آیا درآمد سایت فقط از محل تبلیغات بنری بالای سایت هست ؟ قیمت تبلیغات بنری به چه نحو هست ؟
3- هزینه های نگهداری شامل نیروی انسانی , خرید لینک یا بنر , سرور و متفرقه ؟

امار السا نشون میده واقعا امارش چقدر خصوصا شما کلمات کلیدی زیر سایت رو جستجو کنید متوجه میشین اکثرا صفحه اول گوگل هست چون به یک موضوع خاصی پرداخته اکثرا این قشر که حدوا یک میلیون نفر هستند رو به خودش جذب کنه!!

بله نمیتونم قیمت بنر ها رو یکی یک بدم و.لی هر بنر اندازه کوچک و مال یک موسسه کوچیک رو ماهی 100 میگیرم اما شرکتهای مهم و بزرگ رو خیلی بیشتر!!!

یک سرور اختصاصی براش گرفتم که سایت با لود سریع خودش بالا بیاره ولی میشه براش یک وی پی ان گرفت!! نیروی انسانی زیادی هم نمیخواد چون کاربرا دارن پیش میبرن اما اگر کسی که چند میلیون هزینه تبلیغات بکنه مطمعنا در عرض مدت کمی بازدیدش چندین برابر بشه که رتبه اش هم خیلی بهتر از این بشه در ضمن یک ماهیی میشه یک شرکت دادم کامل قالب ئ بقیه جاهاش رو سئو کرده اگاه امار الکسا ش رو نگاه کنید داره همین طوری بهتر هم میشه..

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
امار السا نشون میده واقعا امارش چقدر خصوصا شما کلمات کلیدی زیر سایت رو جستجو کنید متوجه میشین اکثرا صفحه اول گوگل هست چون به یک موضوع خاصی پرداخته اکثرا این قشر که حدوا یک میلیون نفر هستند رو به خودش جذب کنه!!

بله نمیتونم قیمت بنر ها رو یکی یک بدم و.لی هر بنر اندازه کوچک و مال یک موسسه کوچیک رو ماهی 100 میگیرم اما شرکتهای مهم و بزرگ رو خیلی بیشتر!!!

یک سرور اختصاصی براش گرفتم که سایت با لود سریع خودش بالا بیاره ولی میشه براش یک وی پی ان گرفت!! نیروی انسانی زیادی هم نمیخواد چون کاربرا دارن پیش میبرن اما اگر کسی که چند میلیون هزینه تبلیغات بکنه مطمعنا در عرض مدت کمی بازدیدش چندین برابر بشه که رتبه اش هم خیلی بهتر از این بشه در ضمن یک ماهیی میشه یک شرکت دادم کامل قالب ئ بقیه جاهاش رو سئو کرده اگاه امار الکسا ش رو نگاه کنید داره همین طوری بهتر هم میشه..

با تشکر .. خوب شما قیمت پیشنهادی خودتون چند هست ؟

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
حالت شما خوبه؟ ماهی 600 داره خودش در میاره من 5 بدم؟؟!!!!
مودب باشی هم بد نیستااا
کلمه حداقل هم که انشا الله معنیشو میفهمی
بعد هم من با توجه به آمار سایت قیمت دادم...
نه گفته های شما!

ضمنا اگه بالای 5 تومن میخواین سایتتونو بفروشین ، پیشنهاد میکنم که وقتتون رو بیخودی طلف نکنین
چون کسی بیشتر از 3 ازتون نمیخره

یک سرور اختصاصی براش گرفتم که سایت با لود سریع خودش بالا بیاره ولی میشه براش یک وی پی ان گرفت!!
با توجه به صحبتاتون بعیده که شما مدیر سایت باشین
چون فرق وی پی ان با وی پی اس رو نمیدونین!

sunyboy3

Registered User
لایک‌ها
1
مودب باشی هم بد نیستااا
کلمه حداقل هم که انشا الله معنیشو میفهمی
بعد هم من با توجه به آمار سایت قیمت دادم...
نه گفته های شما!

ضمنا اگه بالای 5 تومن میخواین سایتتونو بفروشین ، پیشنهاد میکنم که وقتتون رو بیخودی طلف نکنین

چون کسی بیشتر از 3 ازتون نمیخره

با توجه به صحبتاتون بعیده که شما مدیر سایت باشین
چون فرق وی پی ان با وی پی اس رو نمیدونین!

هر کسی علم کافی داشته باشه متوجه میشه سایت چقدر ارزش داره!! خود سایت یک میلیون فقط سی ام اس و بهیه سازیش هزینه برداشته 140 هزار کاربر داره اونم کاربر خاص قشر داشنجویی!! یک مسیر حرفه ای مشخصی رو داره طی میکنه یک سایت بسیار معرف در بین پیام نوری هاست! افراد انلاین حداقل 500 نفر در لحظه داره!! شما چطور امار گرفتی که با این شمخصات 3 تومن می ارزه؟ سایت ما بصورت قانونی و واقعا السکاش داره رشد میکنه نه سایتهای دیگه که الکسا رو دارن دستکاری میکنن!! سایتی که 700 در میاره کسی پیدا میشه 3 بده؟؟ واقعا جوک سال بود!!!

در ضمن منظور بنده وی پی اس بود نه وی پی ان! چون وی پی ان هم در شرکت ارائه میدیم اشتباه شد!! بنده طراح وب هستم خودم هم یک شرکت هاستینگ دارم نیازی نمیبینم کسی بیاد در این مورد به بنده اطلاعات یاد بده!! شما اگه خریدار نیستی لطف کنید تاپیک رو منحرف نکنین!!!

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
داداش دمت گرم . من به عنوان ÷یام نوری واقعا خلی خوشحال شدم و این کار شما را شدیدا تحسین میکنم .

یک سوال : نمونه سوالات شما پاسخ هم دارند

sunyboy3

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
خوبی آقا حسین ؟ شناختی ؟
به خاطر سربازی می خوای بفروشی ؟

یاشار تویی؟ خوبی؟ کجایی اخرین بار که ازت خبر داشتم یک شرکت فن اوری اطلاعات ثبت کرده بودی دیگه ندیدمت
نه من سربازی رفتم الان یک شرکت هاستینگ دارم سرم خیلی شلوغه میخوام اگر کسی توانای خریدش رو داره بهش بدم روش کار کنه هم براش درامد زایی بهش بشه هم ثواب بکنه به این قشر پیام نوری مظلوم جامعه

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
یاشار تویی؟ خوبی؟ کجایی اخرین بار که ازت خبر داشتم یک شرکت فن اوری اطلاعات ثبت کرده بودی دیگه ندیدمت
نه من سربازی رفتم الان یک شرکت هاستینگ دارم سرم خیلی شلوغه میخوام اگر کسی توانای خریدش رو داره بهش بدم روش کار کنه هم براش درامد زایی بهش بشه هم ثواب بکنه به این قشر پیام نوری مظلوم جامعه

آره 17 ماهه دارم با شرکت فکستنی ام سر می کنم هر روز هم یه بلای جدید میاد سرم . من اگه وقت داشتم 100% می خریدم نه به خاطر پولش بلکه به این خاطر که این سایت اولین سایتی که توش مدیر شدم :D یه جورای خاصی دوسش دارم .
یادش بخیر یه زمانی با کاهش 10 تایی الکسا ی این سایت ذوق می کردم :D

بالا