• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رو میگیری uk با 150 هزار دلار پاسپورت زندگی در

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام به همه
من یه تو وبگردی یه سایت پیدا کردم که میگه اگر 150.000 دلار بدی پاسپورت کشوردمینیکا رو میگیری که میتونی با این پاسپورت تو انگلستان زندگی و کار و نحصیل مجانی داشته باشی!! من با دفتر دبی تماس گرفتم و گفت که بله درسته چنین چیزی هست دو سه تا سایت خارجی هم بود که همینو گفته بود, لطفا نظرتون رو بگید در این رابطه؟
ممنون میشم:blush:
سایت مربوطه:www.dominicapassport.com
این لینک ها رم یبینید لطفا:
http://www.dominicapassport.com/persian/what_benefits_i_will_get.asp
http://www.dominicapassport.com/persian/dominica_FAQ.asp

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من یه فکس تهیه کردم و فرستادم به سفارت انگلیس که همچین چیزی هست یا نه؟ اگر راست باشه که شما با این پاسپورت می تونید برای همیشه در انگلستان اقامت و کار کنید,شما یه همچین کاری کی کردید؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اگه بشه كه خوبه ميريم فرار مغرها

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
150میلیون بدی که یه پاس بگیری؟!؟ چرا!!؟ مگه پاس نمیدن که اینجوری بگیری؟!

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
oh من دقت نكرده بودم فك كردم رياله

bavaria1977

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
150میلیون بدی برای پاس ؟؟؟ اصلا فرض کنیم رفتی انگلیس فکر میکنی اونجا زندگی ساد ه س؟ اصلا تا اخر عمرت نصف این پول را در میاری؟

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جاتون خالی در این کشور مورد نظر بودم!
از نظر مالیاتی کشور جالبیه! یعنی یه سری قانون های خاص خودش رو داره که خیلیا میان تو اینجا شرکت تاسیس میکنن !! حالا به دلایل مختلف ! ;)

ولی به قول دوستان ، درست میگن شما فقط با این 150 میلیون تومن میتونی ویزای اینجا رو بگیری تا اونجایی که من میدونم یعنی خونه و ملک و چیزی به اسمت نمیشه .ضمن اینکه این شرکت فکر کنم الان 1 سال یا 2 سالی هست که این تبلیغات رو میکنه! ولی من کسی رو ندیدم که چیزی ازش گرفته باشه.

اما اگر قصد داری بری اروپا ، قبرس هم جای بسیار زیباییه ! مخصوصا قسمت تفریحاتش بعضا جالبه! اگر شانس بیاری و سال دیگه بره جزو شینگن ! اونجا هم خونه داری ، هم راحت میتونی به کل اروپا سفر کنی .

ولی اول تو این کشور ها باید به فکر کار بود...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
خدمت دوستان عزیزم سلام
من خودم کشورهای زیادی رو رفتم در سالم یکبار انگلستانرو میرم هر تابستون ولی ویزایی که ما میگیریم ویزای توریستیه شما نه حق کار دارین نه می تونید بیش از 6 ماه اونجا بمونید(من اصلا تبلیع این شرکتو نمی کنما خودمم بهش شک دارم) ولی قوانین رو هم میدونم, شما فرانسه بخواین اقامت بگیرید باید 100.000 یورو بذارین تو بانک درسته پول دست خودتونه ولی اقامت یکساله هست و شما باید سال بعدش دولت فرانسه رو متقاعد کنید که شهروند خوبی هستید البته خونه هم می تونید بخرید ولی به شما بگم که شما صرفا اقامت دارید و نه بیمه درمانی هستید و نه هیچ چیز دیگه خرجتون پای خودتون هستش ولی وقتی شما در انگلیس اجازه زندگی داشته باشید یعنی 100 درصد از امتیازات اجتماعی برخوردار هستید و این یعنی درمان مجانی و ....
نکته مهم در ارتباط با اقامت داشتن اینه که شما هر 6 ماه باید برید به کشوری که اقامت دارید و یا خونه خریدید و شما حق کار کردن ندارید دبی فرانسه اینجوریه و مجموعا نباید در یکسال کمتر از 90 روز بیرون بوده باشید!!!
خلاصه انقدر دنگ و فنگ داره که آدم قید اقامتو می زنه!!:wacko:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
بلا بلا می تونی بگی چجور پاس میدن؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دوستان عزیز سلام
سفارت انگلستان جواب داد و گفتن که فقط متولدین انگلستان و اوروپا اجازه کار دارن و با این پاس نمی تونی تو انگلستان کار کنی!! هیچی دیگه روز از نو روزی از نو!!!:lol:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
بالاخره ویزا میدن یا پاسپورت؟ (ویزا که چیز خاصی نیست که اینقدر پول بدیم) اگر پاسپورت میدن آیا تابعیت دوگانه رو هم قبول میکنن؟

به نظر من اگر کسی قصد رفتن داشته باشه خوبه. (کانادا حدود 800 هزار دلار میگیره و آمریکا هم 1 میلیون کلی هم دنگ و فنگ داره!!!)

جاتون خالی در این کشور مورد نظر بودم!
از نظر مالیاتی کشور جالبیه! یعنی یه سری قانون های خاص خودش رو داره که خیلیا میان تو اینجا شرکت تاسیس میکنن !! حالا به دلایل مختلف ! ;)

ولی به قول دوستان ، درست میگن شما فقط با این 150 میلیون تومن میتونی ویزای اینجا رو بگیری تا اونجایی که من میدونم یعنی خونه و ملک و چیزی به اسمت نمیشه .ضمن اینکه این شرکت فکر کنم الان 1 سال یا 2 سالی هست که این تبلیغات رو میکنه! ولی من کسی رو ندیدم که چیزی ازش گرفته باشه.

اما اگر قصد داری بری اروپا ، قبرس هم جای بسیار زیباییه ! مخصوصا قسمت تفریحاتش بعضا جالبه! اگر شانس بیاری و سال دیگه بره جزو شینگن ! اونجا هم خونه داری ، هم راحت میتونی به کل اروپا سفر کنی .

ولی اول تو این کشور ها باید به فکر کار بود...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام phonix
یکی از دوستان به من گفت می تونی با 200 هزار دلار یه خونه تو آمریکا بخری و یه وکیل خوب بگیری و greencard رو از آمریکا دریافت کنی!
در مورد اون پاسپورتم تا قبل از اینکه uk هم جواب بده که من تقریبا قطعی شده بودم برا گرفتنش!! دومینیکا دو پاسورترو قبول داره و با این پول می تونی پاسپورت بگیری ولی خب سفارت به من گفت نمی تونی کار کنی با این پاس البته دفتر لندن دومینیکارو زنگ زدم یه چیزایی گفت که می تونیو از این حرفا , حالا بیشتر تحقیق می کنم.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
با 200 هزار تا گرین کارت میدن؟ گرین کارتش قابل تبدیل به سیتیزن شیپ هست؟ فکر کنم این روش خیلی طول بکشه
اگر واقعا با 150 هزار تا پاسپورتی بدن که بشه باهاش تو انگلیس هم اقامت کرد ما به همون دومنیکا هم راضی هستیم ;)

سلام phonix
یکی از دوستان به من گفت می تونی با 200 هزار دلار یه خونه تو آمریکا بخری و یه وکیل خوب بگیری و greencard رو از آمریکا دریافت کنی!
در مورد اون پاسپورتم تا قبل از اینکه uk هم جواب بده که من تقریبا قطعی شده بودم برا گرفتنش!! دومینیکا دو پاسورترو قبول داره و با این پول می تونی پاسپورت بگیری ولی خب سفارت به من گفت نمی تونی کار کنی با این پاس البته دفتر لندن دومینیکارو زنگ زدم یه چیزایی گفت که می تونیو از این حرفا , حالا بیشتر تحقیق می کنم.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
کلا آمریکا رفتن گرفتاری و وقت تلف شدن زیاد داره. میری درخواست میدی به آلمان چند وقت بعدش یا میدن یا یه نامه میاد که به دلایل آ و ب و ث با درخواست موافقت نشد؛ بعد میرید یه وکیل میگیرید و اون مشکلات رو حل میکنید و قضیه تموم میشه و انجام میشه

ولی آمریکا بدون اینکه دلیل رو اعلام کنن میکن کوالیفاید نشید و تمام! حتی وقتی لاتاری هم برنده میشی تو مرحله آخر می برن مصاحبه FBI و اگر به هر دلیلی ازتون خوششون نیاد رد میکنن. کلا رو آمریکا نمیشه زیاد حساب کرد مگر اینکه یا پولتون از پارو بالا بره یا یه مغر متفکر و دانشمند باشید یا سیاسی باشید.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
نه دیگه قابل تبدیل نیست. ولی میگم من خودم بیشتر راجع به این دمینیکا تحقیق می کنم چون سفارت انگلیس هم مشکوک به من گفت نه!!! انگار که نخواد یه ایرانی بره انگلیس یه همچین حالتی!!:grrr:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من متن ایمیل سفارت رو اینجا براتون میزارم که ببینید:

یه نظر شما یه جوری نگفته نه؟؟؟؟ یعنی چی اگر بخوایم تو یه کلمه جواب شما رو بدیم میگیم نه!!! یعنی جای بحث داره دیگه!!!​

You recently contacted us asking if you could have permission to live and work in Britain with a "Dominica Passport".
The short answer to your question is no - Unless you are a British or European Economic Area national, in order to live and work in the UK you need to obtain a visa granting permission to work (e.g. Work Permit, Highly Skilled Migrant, Investment, etc.)
For further information on entry requirements to the UK, please see www.ukvisas.fco.gov.uk or www.britishembassy.gov.uk/iran

Dominic Otway
Risk Assessment Officer (Iran, Bahrain, Qatar)
British Embassy, Tehran

talaiee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی همه جا شرلیط یکسانه برای اقامتش به نظر شما میشه پاسپورت یه همچین قیمتی باشه اینا همش کلاه برداریه

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام phonix

بله، الان خونه خوب توی آمریکا با 200 هزار دلار راحت پیدامیشه، اما شما باید اول گرین کارت یا اقامت داشته باشید که بتونید خونه بخرید. بعدش هم اینکه پروسه گزین کارد آمریکا خیلی طولانی و پیچیده است و به همین راحتی ها به کسی گرین کارد نمیدن، تازه یک نفر (خویشاوند درجه یک) از اونور هم باید برای شما درخواست گیرن کارد بکنه.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
والا اين به اين بنده خدايي كه اينو به من گفت فرانسه زندگي مي كنه و گفت آمريكا مالكيت خارجي رو قبول داره و تو (من) مي توني اينجا يه خونه بگيري وكيلشم من سراغ دارم كه بتوني با خريد خونه گرين كارتتو برات رديف كنه.

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بله، الان خونه خوب توی آمریکا با 200 هزار دلار راحت پیدامیشه، اما شما باید اول گرین کارت یا اقامت داشته باشید که بتونید خونه بخرید. بعدش هم اینکه پروسه گزین کارد آمریکا خیلی طولانی و پیچیده است و به همین راحتی ها به کسی گرین کارد نمیدن، تازه یک نفر (خویشاوند درجه یک) از اونور هم باید برای شما درخواست گیرن کارد بکنه.

این فرصت رو تا آخر ماه سپتامبر فکر میکنم گذاشتن. شما اگر بتونی با اینقدر مبلغ سرمایه گذاری کنی بهت اقامت آمریکا تعلق میگیره! البته جا و شرایطش رو خود آمریکایی ها مشخص میکنند که کجاست، اصل پولت هم گفته میشه بعد از تاریخ مشخص برمیگرده . الان سمینار هاش داره تو دبی برگزار میشه .

بالا