• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رياضيات و شطرنج!

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
در اينجا مي‌خوام يه مروري بر نقش محاسبات رياضي در پردازش و تصميم در حركات شطرنج داشته باشيم...

تمامي حركات شطرنج را مي‌توان با محاسبات رياضي پياده‌سازي كرد، كامپيوترهاي قدرتمندي كه با هزاران پردازنده قوي فقط و فقط براي انجام بازي شطرنج با يك قهرمان شطرنج جهان ساخته شده‌اند تمامآ محاسبات رياضي را پردازش مي‌كنند.

در اينجا يك فايل PDF با نام محصولي از كاسپاروف (از قهرمانان شطرنج جهان) را براي دريافت مي‌گذارم كه در آن معادلات پيچيده‌ي رياضي براي تصميم گيري حركات و حالات مختلف شطرنج را خواهيد ديد.

اگر (مثل من) عاشق علوم رياضي هستيد حتمآ اين فايل را دريافت كنيد و ببينيد كه چگونه مي‌شود كه كل حالات و حركات مختلف شطرنج (يك بازي و نه فقط يك بازي بلكه نمايشي از قدرت تفكر و پيچيدگي مغز انسان) را به معادلاتي از زبان طبيعت يعني رياضي نوشت!

فایل های ضمیمه

• Kproduct.pdf
    263 KB · نمایش ها: 294

jaxi200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ایول خیلی کارت درسته

امیدوارم بازم از این کارها بکنی

jaxi200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط یه موردی اینکه انگیلیسیه فار سیشو نداری؟

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23

arashkhan

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خیلی جالبه. همیشه دوست داشتم بدونم چطوری الگوریتم بازی شطرنج روی رایانه ها پیاده میشه.

shahkey

Registered User
لایک‌ها
5
در اينجا مي‌خوام يه مروري بر نقش محاسبات رياضي در پردازش و تصميم در حركات شطرنج داشته باشيم...

تمامي حركات شطرنج را مي‌توان با محاسبات رياضي پياده‌سازي كرد، كامپيوترهاي قدرتمندي كه با هزاران پردازنده قوي فقط و فقط براي انجام بازي شطرنج با يك قهرمان شطرنج جهان ساخته شده‌اند تمامآ محاسبات رياضي را پردازش مي‌كنند.

در اينجا يك فايل PDF با نام محصولي از كاسپاروف (از قهرمانان شطرنج جهان) را براي دريافت مي‌گذارم كه در آن معادلات پيچيده‌ي رياضي براي تصميم گيري حركات و حالات مختلف شطرنج را خواهيد ديد.

اگر (مثل من) عاشق علوم رياضي هستيد حتمآ اين فايل را دريافت كنيد و ببينيد كه چگونه مي‌شود كه كل حالات و حركات مختلف شطرنج (يك بازي و نه فقط يك بازي بلكه نمايشي از قدرت تفكر و پيچيدگي مغز انسان) را به معادلاتي از زبان طبيعت يعني رياضي نوشت!
دانلودش کردم ولی از این علائم ریاضیش سر در نمیارم! فکر کنم برام زوده هنوز!

ولی من قبلا شنیده بودم که کامپیوترهایی که برای بازی شطرنج طراحی میشن فقط حرکات بعدی رو پیشبینی میکنن و هر چی تعداد این پیش بینی ها زیاد تر باشه احتمال بردش بیشتره!
مثلا میگن اگه حریف این حرکتو بکنه تا آخره بازی چند حالت پیش میاد و همه این حالات رو در نظر میگیره بعد بهترین حرکتو انجام میده!

شاید بیسش همین مباحث باشه

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
دانلودش کردم ولی از این علائم ریاضیش سر در نمیارم! فکر کنم برام زوده هنوز!

ولی من قبلا شنیده بودم که کامپیوترهایی که برای بازی شطرنج طراحی میشن فقط حرکات بعدی رو پیشبینی میکنن و هر چی تعداد این پیش بینی ها زیاد تر باشه احتمال بردش بیشتره!
مثلا میگن اگه حریف این حرکتو بکنه تا آخره بازی چند حالت پیش میاد و همه این حالات رو در نظر میگیره بعد بهترین حرکتو انجام میده!

شاید بیسش همین مباحث باشه

تو کتابای طراحی الگوریتم دانشگاهی در مورد این مسایل زیاد صحبت میشه .
یکی از روشهاش همین روشیه که شما گفتین . که بهش میگن backtracking .

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
تو کتابای طراحی الگوریتم دانشگاهی در مورد این مسایل زیاد صحبت میشه .
یکی از روشهاش همین روشیه که شما گفتین . که بهش میگن backtracking .
بله دقیقا

back tracking یکی از روشها حل مسائل پیچیده است . البته متاسفانه بسیار زمان بر و حجیم میباشد .

امروزه با رشد مفاهیم شبکه های عصبی و هوش مصنوعی این مسائل را میتوان به گونه ای دیگر نیز حل کرد

بالا