آژانس هواپیماییexchanging

ريدايركت نميشه

شروع موضوع توسط Mehdi ‏8 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    سلام
    من هر كاري ميكنم ريدايركت نميشه
    با هدر اينكارو ميكنم
    header("Location: admin.php");
    وقتي تو يه فايل خالي اين دستور رو ميزارم اجرا ميشه
    ولي وقتي مثلا ميفته وسطاي كد كار نميكنه
    Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at path\login.php:1) in path\functions.php

    اصلا نميفهمم
    قبل از اولين تگ
    ?>
    و بعد از اخرين تگ هم خط جديد و فاصله وجود نداره
    :blink:
    اگه راه ديگه اي هست بگيد
    با جاوا اسكريپت نباشه فقط:D :blush:
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    دلیلش اینه که فرمت اون فایلت UTF-8 یا یه کدپیج دیگه ست
    چون این کد پیج ها دو تا کاراکتر اضافی قبل از فایل اضافه میکنن که ویرایشگر های عادی نمیتونن بخونن! که خودش یه نوع خروجی هست
     
  3. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    عجيبه من فكر ميكردم از يو تي اف هشت درش اوردم ولي ديدم يو تي اف هشت هست
    ولي الان كه درستش كردم اين ارور رو ميده
    Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at......

    -----
    به اميد روزي بدون ارور
     
  4. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    بابا چرا گیر می دی به جای اون از این دستور استفاده کن
    PHP:
    echo <script>document.location.href=index.php</script>
    بهتر نیست دردسر این رو هم نداره
     
  5. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    حامد جان خودش گفت جاوا نباشه

    در ضمن
    حالا که یو تی اف هشت نیست
    1- نباید قبل از ارسال هدر کوکی یا جلسه ثبت کنی
    2- هرگونه خروجی بدی بیرون
    3- تگ های متای اچ تی ام ال بذاری
     
  6. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    ببخشید دقت نکردم گفتی اسکریپت نمی خواهی
    اره این ها که دوستان گفتند مطینه ولی مرامی کار سختی هست قبلش اینا نباشه
    من از اسکریپت استفاده می کنم اصلا مشکلی نداره
     
  9. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    اره بايد اول فايل بزاري
    من متا تگ استفاده نكردم ولي كار نكرد بردم گزاشتم بالاي كدهاي اچ تي ام ال كار كرد
    .
    راستي سالار جون اين عكس هست زير امضات همون مستطيل درازه با چي ساختي اينو
    دوسه نفر رو ديدم از اينا استفاده كردن نفهميدم چجوري ساختن كاره فتو شاپ هم نميتونه باشه اخه
     
  10. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    نه !
    اصلاً کار سختی نیست !
    میتونی چیزای قبلیشو بریزی تو بافر بعد آخر سر همشو بفرستی ! :D
     
  11. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  12. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    باور میکنی منم نمیدونم؟
    ولی کار فلاش میتونه باشه
     
  13. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    چرا فکر می کنید کار فتوشاپ نیست اتفاقا کار فتوشاپه
    خیلی هم ساده تر می شه با برنامه gif animator ساخت چند تا فریم هست دیگه
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    انيميشن رو نميگم كه ! انيميشن رو ميشه با همه چي ساخت
    همين گرافيكش
    تازه من ماله هركسي رو ديدم همين اندازه بوده و بزرگتر نبوده
     
  16. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    اینها به یه چیز های خاصی معروف هست من یه سری 100 تایی اش رو فکر کنم تا مافیا دیده بودم
     
  17. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    مافیا سکریپتس؟
    پیدا کنی شیرینی میدم بهت!
     
  18. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    یادم اومد اینجا دیده بودم
    http://www.warezxi.com
    که نمی اد برات پیداش می کنم
     
  19. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    اینا رو دقیقاً با فتوشاپ درست میکنن ! مگه چیه که نشه :D
    فقط خلاقیت میخواد و یکم هنرشو !

    منم دنبالشم :D :D
     
  20. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ممنون حتما میخوام
    ببین حامد اگه پیدا کردی به منو مرتضی پیام خصوصی بزن باشه؟!
    (نمیخوام خز شه!)
     
  21. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
  22. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    خوب اگه میخوای یو هم بگو دیگه!