• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ریزش موی سر

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
من سرم داره به شدت میزه تو حموم هر وقت دست می زنم به سرم چند ده تا تار مو میاد تو دستم
شامپو هم head and sholders میزنم با طعم نعنا قبلا صحت می زدم شوره میداد سرم بعد شامپو های زیادی زدم از جمله گیاهی و ضد شوره پرژک و ....
الان head and sholders میزنم درسته شوره نمیده ( البته میده تک و توک هست) ولی میریزه سرم
توی یه تبلیغات دیدم bioblos تبلیغ میکنن یه شامپو ضد ریزش هست
حالا از بچه های پی تی که تجربه دارن در این مورد درخواست کمک میکنم

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آلسپین دبل افکت بزن.

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
چند سالته ؟
بابات موهاش خيلي ريختته؟‌

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
من سرم داره به شدت میزه تو حموم هر وقت دست می زنم به سرم چند ده تا تار مو میاد تو دستم
شامپو هم head and sholders میزنم با طعم نعنا قبلا صحت می زدم شوره میداد سرم بعد شامپو های زیادی زدم از جمله گیاهی و ضد شوره پرژک و ....
الان head and sholders میزنم درسته شوره نمیده ( البته میده تک و توک هست) ولی میریزه سرم

اولین کاری که باید بکنی اینه که کلا head and sholders رو بندازی بیرون! دیگه استفاده نکن چون بیش از 99% head and shoulders های موجود در بازار تقلبین و تشخیصش هم سخته پس احتمالش زیاده که اصلا ریزش موهات خیلیش به خاطر این باشه.
خیلی از شامپوهای دیگه هم که بد نبودن الان اصلش رو نمیتونی گیر بیاری مثل Panten و هیمالیا و ...
نظر من اینه که اول اونو بذار کنار یه مدت یه شامپو معلمولی مثل سیر پرژک یا فولیکا بزن ببین چی میشه بعد از چند هفته دیدی فایده نداشت عوضش کن.
موهاتو هر 2 روز یه بار حتما بشور، اتو و سشوارم اگه استفاده میکنی فعلا تعطیل کن. موهاتو سعی کن کوتاه نگه داری.
ژل و سرم و چسب و اینا هم همش تعطیل.

invisible158

Registered User
لایک‌ها
13
در اولین اقدام برید پیش یک دکتر پوست و مو که هر چه زودتر برید ، زودتر نتیجه میگیرید

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
اگه ارثی باشه میگن راه فراری نداری آخرش کچل میشی!
این درسته؟

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
مال من شوره نداشت ! پوست سرم به شدت چرب بود وهست و ریزش شدید هم داشت.4-5 ماه شامپو الپسین و after شامپوش رو میزینم خیلی بهتر شده !

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
مکمل زینک نیچر روزانه یک عدد ... و اگرم چیزای بیشتری خواستی: مولتی دیلی و محلول ماینوکسیدیل هم پیشنهاد میشه!

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
ماشاا.... همه واسه خودشون دکتر شدن موندم حرف کی رو گوش کنم

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
بدو بیا که آپم :D

ماشاا.... همه واسه خودشون دکتر شدن موندم حرف کی رو گوش کنم
دوسته عزیز . اطلاعاتی که شما دادی خیلی کمه . فقط مارک شامپوتو اینجا تبلیغ کردی :دی

حالا چون همشهری هستی ، فقط باید به حرف من گوش کنی :دی

به نظر 24 سالته . معمولآ تو این سن ریزش مو پیدا میشه ( البته مورد به مورد فرق می کنه ولی نرمالش تو همین سن هست )
بهترین کار اینه که بری دکتر ولی معمولآ همه ی دکترا برای ریزش موی ارثی داروهای زیر رو تجویز می کنن :

ماینوکسدیل 5 درصد به قیمت 3 یا 4 هزار تومن ، روزی دوبار ( قبل از ظهر و دو ساعت قبل خواب ) ، چند سی سی روی سر می ریزی و مالش میدی ( بسته به وسعت ریزش معمولآ تا 10 سی سی ) ! البته اگه وضع مالی خوبه می تونی آلوپکسی ( ماینوکسدیل فرانسوی ) استفاده کنی ، قیمت در حدود 35 تومن
قرص فیناستراید ( یا فینپشیا ) ، هر روز یک عدد ، ترجیحآ خارجی ، ورق 10 تایی ، 3 تومن
شامپو هم بسته به سلیقشون یه چیزی می نویسن ولی به علت شوره ی سری که داری ، احتمال زیاد کتوکنازل 2 % برات تجویز می شه . قیمت هم حدود 4 تومن

احتمالآ چند تا قرص تقویتی هم برات می نویسه مثل زینک پلاس ، اسید فولیک ، کلسیم و ....

اینکه جواب بگیری یا نه ، معلوم نیست . ولی در کل این درمان ها قطعی نیستن و بلاخره همشون می ریزن . دی
ولی انشالا مشکلت حل میشه دوست عزیز . ;)

باز هم اگه هر سوالی بود ، در خدمتم :happy:

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
اینکه جواب بگیری یا نه ، معلوم نیست . ولی در کل این درمان ها قطعی نیستن و بلاخره همشون می ریزن . دی
ولی انشالا مشکلت حل میشه دوست عزیز . ;)

باز هم اگه هر سوالی بود ، در خدمتم :happy:

واقعا ممنونم از کمکت ولی آخرش میزنی تو خال ها :d این عوض دلداریت بود اینکه میگی آخرش همشون می ریزن :(
من پدر بزرگم تقربیا هیچ موئی تو سرش نداره تک و توکه بابام که کف موهاش معلومه یکی از عموهام کفش کچله یکی دیگه هم اصلا نریخته حالا تو این جریان گفتن ارثی بودن معنایی داره؟ یا نه؟ حتی دو تا دائیم هم موهاشون نریخته
پس اینکه مال من میریزه یا نه معلوم نیست
احتمالش 50 به 50 هست
چون شنیدیم که میگن ریزش مو تنها علتش ارثی بودن نیست علتای دیگه ای هم میتونه داشته باشه :d

درکل چوخ ساغول

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
واقعا ممنونم از کمکت ولی آخرش میزنی تو خال ها :d این عوض دلداریت بود اینکه میگی آخرش همشون می ریزن :(
من پدر بزرگم تقربیا هیچ موئی تو سرش نداره تک و توکه بابام که کف موهاش معلومه یکی از عموهام کفش کچله یکی دیگه هم اصلا نریخته حالا تو این جریان گفتن ارثی بودن معنایی داره؟ یا نه؟ حتی دو تا دائیم هم موهاشون نریخته
پس اینکه مال من میریزه یا نه معلوم نیست
احتمالش 50 به 50 هست
چون شنیدیم که میگن ریزش مو تنها علتش ارثی بودن نیست علتای دیگه ای هم میتونه داشته باشه :d

درکل چوخ ساغول

منظوری نداشتم . به هر حال اگه پیش دکتر هم بری ، اولین حرفی که میزنن ، همونه :D

واسه همین گفتم که اطلاعاتی که دادی ناقصه .
حداقل می تونی امیدوارم باشی که ژن طاسی ، ژن غالب نیست ( دقیق نمی دونم ولی یه چیزی مثل : ژنی که از طرف هر دوی والدین به ارث می بری ) و اینکه نباید زیاد نگران باشی ( همون 50 به 50 )
به هر حال ، کاهش درصدی حجم مو ، بین مردها رایج هست و با ریزش چند تا مو ، نمیشه به طور قطعی گفت که ارثی هستش .
درسته . از علت های دیگه ی ریزش مو ، استرس های زیاد یا تغذیه ی نامناسب هم می تونه باشه .

حالا زیاد دلواپس نباش . ایشالا درست میشه ، ولی اگه خدایی نکرده ، زمان ریزش موت بیشتر از 6 ماه شد ، حتمآ به دکتر مراجعه کن

یاشا

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام

اشکال نداره. توی مصرفِ برق صرفه جویی میشه و میتونید چن تا لامپ رو خاموش کنید.

بالا