منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

ریستور نشدن بک آپ انجمن

bl4ck3urn

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,208
لایک‌ها
519
سن
29
محل سکونت
Persian Empire
با سلام
قبلا یه انجمنی داشتم که از دیتابیسش بک آپ گرفته بودم با برنامه مای اس کیو ال دامپر
الان میام یه دیتابیس میسازم با همون کانفیگ و دیتابیس رو ریستور میکنم روش
خطا نمیده ولی درهم برهمه همه چی

کسی میتونه منو راهنمایی کنه که این بک آپ رو چطور میتونم ریستور کنم؟
 
Last edited:

bl4ck3urn

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,208
لایک‌ها
519
سن
29
محل سکونت
Persian Empire
من دیتابیس با همون کانفیگ میسازم برنامه mysqldumper رو نصب میکنم و از بک آپی که دارم ریستور میزنم
شاید راهمی که میرم اشتباهه
 

MOHAMMAD026_1

همکار بخش توسعه وب * بخش میزبانی وب
همکار انجمن
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2014
نوشته‌ها
4,966
لایک‌ها
8,503
محل سکونت
ROOT
کنترل پنل سی پنل > صفحه اصلی > قسمت Backups
و سپس قسمت Restore a MySQL Database، فایل خودتون رو انتخاب کنید و روی دکمه Upload کلیک کنید
سی پنل شروع میکنه به ری استور کردن بکاپ (با همون نام دیتابیس قبلی، یه دیتابیس جدید ساخته میشه)
:)
 

bl4ck3urn

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,208
لایک‌ها
519
سن
29
محل سکونت
Persian Empire
کنترل پنل سی پنل > صفحه اصلی > قسمت Backups
و سپس قسمت Restore a MySQL Database، فایل خودتون رو انتخاب کنید و روی دکمه Upload کلیک کنید
سی پنل شروع میکنه به ری استور کردن بکاپ (با همون نام دیتابیس قبلی، یه دیتابیس جدید ساخته میشه)
:)

که اینطور...
من دیتابیس میساختم اونو رو دیتابیس ریستور میکردم
راستی من چندتا دیتابیس دارم میشه همشونو باهم ادغام کرد؟

واقعا ممنونم ازت
 

MOHAMMAD026_1

همکار بخش توسعه وب * بخش میزبانی وب
همکار انجمن
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2014
نوشته‌ها
4,966
لایک‌ها
8,503
محل سکونت
ROOT
که اینطور...
من دیتابیس میساختم اونو رو دیتابیس ریستور میکردم
راستی من چندتا دیتابیس دارم میشه همشونو باهم ادغام کرد؟

واقعا ممنونم ازت
ادغام دستی سخت هست
اما از phpmyadmin میتونید همه دیتابیس هارو تو 1 دیتابیس ایمپورت کنین کنید :)


در ضمن یادتون نره دیتابیس باید بصورت
database name.sql.gz
باشه تا ایمپورت بشه.
 

bl4ck3urn

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,208
لایک‌ها
519
سن
29
محل سکونت
Persian Empire
راستی چطور میتونم رو easy php ریستور کنم؟
 

bl4ck3urn

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,208
لایک‌ها
519
سن
29
محل سکونت
Persian Empire
میخوام قبل اینکه رو هاست ریستور کنم رو لوکال این کار رو بکنم
 

MOHAMMAD026_1

همکار بخش توسعه وب * بخش میزبانی وب
همکار انجمن
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2014
نوشته‌ها
4,966
لایک‌ها
8,503
محل سکونت
ROOT

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2010
نوشته‌ها
9,866
لایک‌ها
35,737
سن
32
محل سکونت
در هم بودن به خاظر ادرس انجمن هست که توی دیتابیس باید به ادرس لوکال عوض کنید

برای اذغام هم اگر همه دیتابیسها انجمنی هستن میتونید از ایمپکس استفاده کنید
 

bl4ck3urn

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,208
لایک‌ها
519
سن
29
محل سکونت
Persian Empire
در هم بودن به خاظر ادرس انجمن هست که توی دیتابیس باید به ادرس لوکال عوض کنید

برای اذغام هم اگر همه دیتابیسها انجمنی هستن میتونید از ایمپکس استفاده کنید

خب جناب من الان هاست گرفتم بک آپ رو رو مای اسکیو ال ادمین ایمپورت میکنم ولی کل صفحه سفید میشه
و سایت بالا نمیاد
میشه بگید از کجا میشه آدرس رو عوض کرد؟
 
بالا