mohamad_torabi
Registered User
- نوشتهها
- 227
- لایکها
- 36
عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
همونطور که مطلع هستيد با لينک بيلدينگ توسط رپورتاژ آگهي يا پست تبليغاتي، ميتونيد زودتر از ساير رقبا در موتور های جستجو رتبه بگيريد . بنده يک پکيج 100 تايي از وبلاگ هایی با اتوریتی 45 تا 55 در سرويس وبلاگدهي پرشين بلاگ دارم و در حال حاضر قصد دارم چند مورد ريپورتاژ اگهي براي فروش قرار بدم .
نمونه اي از وبلاگ هايي که ریپورتاژ اگهی شما انتشار داده ميشه : (100 وبلاگ با اتوريتي با اتوریتی 45 تا 55) :
- badbandarya.persianblog.ir
- persianreform.persianblog.ir
برای چک کردن اتوریتی از سایت جدید موز اقدام کنید : https://analytics.moz.com/pro/link-explorer/home
نکاتي که لازم به ذکر هست :
- اتوریتی وبلاگ ها بسیار بالا بوده و تاثیر بسیار خوبی باید روی رتبه شما بزاره
- برای مشتریان قدیمی با همین قیمت در تعداد بالاتری وبلاگ ریپورتاژ ثبت خواهد شد
- وبلاگ ها اپديت خواهند شد البته نه با مطالب زرد بلکه با مطالب کاربردي و مفيد
- وبلاگ ها علاوه بر اتوريتي بازديد خوبي نيز دارند
- هر چقدر تعداد بيشتري مطلب به ما بدين هم ما خوشحال ميشيم هم تاثير کار شما بيشتر ميشه
- ريپورتاژ به مرور براي شما ثبت ميشه و در يکروزه ثبت نميشن
هزينه درج مطلب شما در کل وبلاگ ها به شرح زير مي باشد :
قيمت هر پست 1000 تومان يعني هزينه درج ريپورتاژ در همه ي وبلاگ ها 100.000 تومان ميباشد . اين پست ها شامل سه يا چهار بک لينک به کلمات کليدي شما ميباشد
راه هاي ارتباطي جهت تماس و سفارش:
- پيام خصوصي
- تاپیک
موفق باشيد . . .
همونطور که مطلع هستيد با لينک بيلدينگ توسط رپورتاژ آگهي يا پست تبليغاتي، ميتونيد زودتر از ساير رقبا در موتور های جستجو رتبه بگيريد . بنده يک پکيج 100 تايي از وبلاگ هایی با اتوریتی 45 تا 55 در سرويس وبلاگدهي پرشين بلاگ دارم و در حال حاضر قصد دارم چند مورد ريپورتاژ اگهي براي فروش قرار بدم .
نمونه اي از وبلاگ هايي که ریپورتاژ اگهی شما انتشار داده ميشه : (100 وبلاگ با اتوريتي با اتوریتی 45 تا 55) :
- badbandarya.persianblog.ir
- persianreform.persianblog.ir
برای چک کردن اتوریتی از سایت جدید موز اقدام کنید : https://analytics.moz.com/pro/link-explorer/home
نکاتي که لازم به ذکر هست :
- اتوریتی وبلاگ ها بسیار بالا بوده و تاثیر بسیار خوبی باید روی رتبه شما بزاره
- برای مشتریان قدیمی با همین قیمت در تعداد بالاتری وبلاگ ریپورتاژ ثبت خواهد شد
- وبلاگ ها اپديت خواهند شد البته نه با مطالب زرد بلکه با مطالب کاربردي و مفيد
- وبلاگ ها علاوه بر اتوريتي بازديد خوبي نيز دارند
- هر چقدر تعداد بيشتري مطلب به ما بدين هم ما خوشحال ميشيم هم تاثير کار شما بيشتر ميشه
- ريپورتاژ به مرور براي شما ثبت ميشه و در يکروزه ثبت نميشن
هزينه درج مطلب شما در کل وبلاگ ها به شرح زير مي باشد :
قيمت هر پست 1000 تومان يعني هزينه درج ريپورتاژ در همه ي وبلاگ ها 100.000 تومان ميباشد . اين پست ها شامل سه يا چهار بک لينک به کلمات کليدي شما ميباشد
----- **** ----- اما با تخفيف ويژه هزينه درج ريپورتاژ در همه ي وبلاگ ها 20.000 تومان ميباشد ----- **** -----
راه هاي ارتباطي جهت تماس و سفارش:
- پيام خصوصي
- تاپیک
موفق باشيد . . .