برگزیده های پرشین تولز

زبان برنامه نویسی بک اند

behnamadel

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2019
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
7
سن
27
زبان برنامه نویسی بک اند (backend) به تمام کارها و فعالیت هایی اطلاق می شود که به اصطلاح در پشت صحنه انجام می شود و کاربر از آنها اطلاعی ندارد و آنها را نمی بیند و یا بهتر بگوییم که این زبان برنامه نویسی بیشتر مربوط به کدنویسی و برنامه نویسی است و به طور میانگین از سه بخش اصلی تشکیل می شود: یک سرور، یک برنامه و یک پایگاه داده (دیتابیس).

به طور مثال زمانی که یک وب سایت یک مقاله را از دیتابیس خودش دریافت می کند در اصل یک فعالیت مربوط به زبان برنامه نویسی بک اند انجام داده است. در این بین هم وظیفه یک برنامه نویس بک اند این است که برنامه نویسی مواردی را بر عهده بگیرد که در اصل مربوط به هسته اصلی وب سایت است و این یعنی کدهایی که در این بخش نوشته می شود برای کاربر قابل مشاهده نیست.
زبان برنامه نویسی بک اند

مثالی دیگر در مورد زبان برنامه نویسی بک اند

تصور کنید قصد خرید آنلاین یک محصول فیزیکی از یک سایت را دارید. در این طور مواقع زمانی که سایت را باز می کنید در اصل یک فعالیت به صورت فرانت اند (Frontend) ایجاد می شود، اما زمانی که اطلاعات شخصی و کارت بانکی خودتان را وارد می کنید و برنامه این اطلاعات را در پایگاه داده ای که روی سرور قرار دارد ذخیره می کند در اصل از زبان برنامه نویسی بک اند استفاده می کند. آموزش برنامه نویسی بک اند هم کار خیلی سختی نیست و هر زبان برنامه نویسی را فرا بگیرید به راحتی می توانید با تکنیک ها و ترفندهای این نوع برنامه نویسی ها آشنا شوید.
در یادگیری زبان برنامه نویسی بک اند به چه کسی Backend Developer گفته می شود؟
همان طوری که عنوان کردیم یادگیری زبان برنامه نویسی بک اند کار سختی نیست و به طبع در این مسیر به اشخاصی که با استفاده از تمام تکنولوژی های موجود و به روز دنیا استفاده می کنند تا یک وب سایت را طراحی کنند در اصل Backend Developer گفته می شود.
اما تکنولوژی هایی که در زبان برنامه نویسی بک اند مورد استفاده قرار می گیرد به طور عمومی شامل زبان های برنامه نویسی PHP، Python و غیره است و در این مسیر برای اینکه گاهی این تکنولوژی ها آسان تر شود از فریم ورک هایی مثل python on Rails، Cake PHP برای سرعت بخشیدن به توسعه برنامه هم استفاده می کنیم.
افرادی که به تازگی وارد حیطه کسب و کارهای اینترنتی و برنامه نویسی می شوند با کلماتی مانند وردپرس، دروپال، جوملا و غیره زیاد برخورد می کنند و از میان اینها وردپرس یکی از مثال های خوب برای بک اند و فرانت اند است. به خاطر اینکه وردپرس در اصل یک فریم ورک اوپن سورس (کد باز یا همان open source) است که به وسیله زبان برنامه نویسی PHP نوشته می شود و برنامه نویس به راحتی می تواند با یک کد نویسی ساده سایت را به هر شکلی که نیاز دارد تغییر دهد.ممنونم که با بمب کد همراه ما بودید.

بمب کد
 
بالا