• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زبان برنامه نویسی تحت وب یا ویندوز؟

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
میدونم اینجا جای این سوال نیست اما بخش برنامه نویسی کلا تعطیله کسی نیست اونجا . میخواستم از ذوستای عزیز وب مستر بپرسم که تفاوت زبان برنامه نویسی c با سی شارپ با سی پلاس پلاس چیه؟ من اگه بخوام یاد بگیرم باید از سی شروع کنم یا فرقی نداره؟ کدوم بهتر و کاربردی تره الان . اصلا الان زبان تحت وب بیشتر ارزش داره یا ویندوز؟
ممنون

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
اگر بخواهی به فکر استخدام و جاهای دولتی کار کردن باشی زبان تحت ویندوز رو قبول دارن و اغلب سایتهاشون بر مبنای ویندوز هست (زبان های ASP و ASPX با پایگاه داده MSSQL) و کلا با PHP کار نمیکنن معمولا. چون در دانشگاه هم اغلب اونها به دانشجو تدریس میشه.

تفاوت زبان C و C++ اینه که C که قدیمیتر هست یک زبان ساخت یافته است که از توابع و نهایتاً ساختارها برای استفاده میتونیم استفاده کنیم،
چیزی به نام کلاس در این زبان وجود نداره در صورتی که C++ واجد شیگرایی بوده و استفاده از کلاس و امکاناتش توسط استراتراپ در آزمایشگاه بل به این زبان اضافه شده.

زبان C کمی از C++ سطح پایینتره و به اسمبلی نزدیکتر. در صورتی که زبان C++ کمی به زبانهای سطح بالاتر نزدیکه.

به طور کلی، زبان C برای نوشتن کدهایی استفاده میشه که بسیار نزدیک به زبان ماشین هست و بهینه سازی دقیق و زیادی لازم داره مثل درایورهای مختلف برای کارت گرافیک، مودم و ... و یا نوشتن کتابخونههای سیستمعاملها یا موارد این چنین

اما زبان C++ برای برنامه های سطح بالاتر استفاده میشه مثل بازیهای کامپیوتری و ...

C++ در اصل به عنوان نسخه ی شی گرای زبان C ساخته شده. اما تفاوتهای بسیار بیشتری نسبت به C داره. تفاوتش بیشتر از شیگرایی هست.
به عنوان مثال
- در C++ سربارگذاری توابع و عملگرها ممکن هست اما در C این امکان وجود نداره.
- در C تعریف تابع درون تابع دیگه ممکنه اما در C++ این امکان وجود نداره.
- در C ساختارها نمیتونن تابع داشته باشن (تابع عضو) اما در C++ این کار ممکنه.
- در C امکان استفاده از رفرنسها وجود نداره در صورتی که در C++ این امکان وجود داره

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
ممنون به خاطر جواب کاملتون . حالا من اگه بخوایم زبان c++ رو یاد بگیرم اول باید سی رو بدونم یا نه بدون اون هم میشه؟ سی شارپ چیه؟
ار لحاظ مالی کذوم درامد بیشتری دارن؟ تحت وب یا ویندوز ؟
ممنون

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
http://fa.wikipedia.org/wiki/سی_شارپ

بهتره زبان سی شارپ یا ویژوال بیسیک رو یاد بگیری چون اگه اینها رو یاد بگیری انگار زبان سی رو هم بلدی چون خیلی به هم نزدیکه دستوراش
البته قدرت سی شارپ و یا ویژوال بیسیک رو با سی مقایسه نکن که اونا خیلی قدرتمندتر از سی هستند و یادگیریشون هم آسونتر!!!

سی شارپ هم قدرتش بیشتر از ویژوال بیسیکه هم با asp تعامل داره. اما اگه بخوای چند تا اپلیکیشن بنویسی بهتره بری سراغ همون ویؤوال بسیک!

تحت وب یا ویندوز هر کدوم مشتری های خودشو داره و این برمیگرده به انتخاب شما...
معمولا سفارش های بخش خصوصی تحت وب هست مثلا PHP چون سریعتر اماده میشه پروژه و دستکاری درش اسون تره برای کاربر اماتور.... اما پروژه های سنگین تر و قوی تر تحت ویندوز... کلا در این باره زیاد میشه بحث کرد و با چند خط توضیحش جالب نیس.

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
خیییییییییلی خیییییییییییلی ممنون بابت کمک هاتون . اگر من بر فرض سی شارپ رو کامل یاد بگیرم ، ایا سی شارپ به تنهایی کاربرد داره؟ یعنی میشه باهاش نرم افزار های جدید و مهم ساخت . چون من چند تا فکر ساخت نرم افزار جدید دارم نمیدونم باید کدوم زبان رو یاد بگیرم یا اضلا با یادگیری یک زبان مثل سی شارپ میشه تمام کارها رو کرد
بازم ممنون

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
برای دونستن سی شارپ پیش زمینه ی زبان های دیگه هم لازمه یا خیر؟

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
به نظر من اگر هیچ آشنایی با برنامه نویسی ندارید اول الگوریتم و فلوچارت رو یاد بگیرید و بعد با c++ شروع کنید بهتر هست. مفاهیم شی گرایی رو با c++ یاد بگیرید و نرم افزار های تحت کنسول بنویسید، بعد از اون C# رو شروع کنید.
از نظر سینتکس C# و C++ خیلی شبیه به هم هستن.

پ.ن : البته اجباری برای یادگیری c++ قبل از C# نیست، فقط نظر خودم رو گفتم. میتونید با C# هم شروع کنید.
خیلی ممنون به خاطر راهنمایی . کتاب مفیدی برای دانلود یا خرید پیشنهاد میکنید؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان بنده مهندسی صنایع خوندم میخوام ویژوال بیسیک رو یاد بگیرم اون هم بخاطر برنامه نویسی در محیط های آفیس به نظرتون از کجا شروع کنم؟ پیش نیازی داره یا نه یه کتاب مثل این کتاب کافیه؟
آیا با ویژوال بیسیک برنامه های متعددی رو میشه پایه ریزی کرد؟

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
اگر دنبال منبع خوبی برای شروع یادگیری هستید هیچ چیز مثل کتاب How to program with cpp از deitel نیست, بهترین ترجمه فارسی هم که میتونید ازش پیدا کنید ترجمه قُلزُم هست.اگر درست میخواید برنامه نویسی رو شروع کنید اول c++ یاد بگیرید بعد برید سراغ بقیه زبانها,اگر c++ رو یاد بگیرید کار کردن با تمامی زبانها چه تحت وب(حتی php) چه ویندوزی خیلی براتون راحتتر خواهد شد.
موفق باشید.

M_ebrahimi

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان کلا برای شروع اول c++ رو پیشنهاد میدید یا vb ؟!؟!؟
(کلاس های بیرون)

M_ebrahimi

Registered User
لایک‌ها
35
بعد از اون بستگی داره به کاری که میخواید انجام بدید.
برای ویندوز C# توصیه میشه.
برای وب php و python
برای نرم افزار های کراس پلتفرم Java
برای اندروید هم Java بهترینه اما با C# هم میتونید بنویسید.
توی کلاس های برنامه نویسی اندرویید با جاوا آموزش میدن ؟

ممنون

M_ebrahimi

Registered User
لایک‌ها
35

M_ebrahimi

Registered User
لایک‌ها
35
راستی آموزشگاه معتبر توی تهران سراغ دارید ؟
(مدرکش هم معتبر باشه)

مجتمع فنی چطوره ؟!؟!؟

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
اگر دنبال منبع خوبی برای شروع یادگیری هستید هیچ چیز مثل کتاب How to program with cpp از deitel نیست, بهترین ترجمه فارسی هم که میتونید ازش پیدا کنید ترجمه قُلزُم هست.اگر درست میخواید برنامه نویسی رو شروع کنید اول c++ یاد بگیرید بعد برید سراغ بقیه زبانها,اگر c++ رو یاد بگیرید کار کردن با تمامی زبانها چه تحت وب(حتی php) چه ویندوزی خیلی براتون راحتتر خواهد شد.
موفق باشید.
ترجمه این کتا رو لطف میکنید اسم کاملشو بگید با انتشاراتی و مترجم

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
به نظرم هر دو زبان خوبه
شما باید ببینی که کدوم زبان رو بهتر میتونی یاد بگیری و باهاش کار کنی
هر دو بازار کار خوبی دارن

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان سایتی رو نمیشناسید که فیلم های آموزشی به زبان فارسی رو رایگان گذاشته باشه؟برای ویژال بیسیک وسی پلاس پلاس

Pink.Smok

Registered User
لایک‌ها
52
خیلی ممنون منم میخواتم برم و آموزش برنامه نویسی ببینم این تاپیک تونست کمکم کنه پس طبق نتیجه ای که گرفتم با توجه به اینکه آشنایی مقدماتی دارم میتونی با C# شروع کنم ؟

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
ترجمه این کتا رو لطف میکنید اسم کاملشو بگید با انتشاراتی و مترجم
کتاب "چگونه با c++ برنامه بنویسیم" ترجمه دکتر حسین ابراهیم زاده قلزم انتشارات سیمای دانش.من ویرایش پنجم جلد 1 و 2 رو دارم اما جلد 2 بیشتر در مورد ساختمان داده و فایل و یک مقدار هم برنامه نویسی c++ تحت شبکه هست و شاید زیاد براتون کارایی نداشته باشه. برای برنامه نویسی عادی جلد 1 کفایت میکنه میتونید فقط جلد 1 رو بگیرید.

samira27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
عالی بود خیلی خوب توضیح داده بودید

بالا