• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زبان برنامه نویسی تحت وب یا ویندوز؟

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
من با شروع از c++ شدیدا مخالفم چون موانع زیادی روی تازه واردها میزاره.
بهترین راهکار برای شروع و فهمیدن ساختار c ، کار با visual sudio هست و تحت c# برنامه هایی از نوع winforms که برای UI هم ویزارد داره و کاربر با درگ دراپ از نوار ابزار میتونه براحتی آبجکت اضافه کنه به پنجره اش.
ولی اگه هنوز در مورد loop و class و oop و کلا برنامه نویسی اشناییت ندارید رفت به c# کار اشتباهیه و از یک زبان دیگه شروع کنید و یا از php شروع کنید تا با انواع فراخوانی و استفاده و تعریف ها .... آشنا بشید چراکه در سایر زبان ها معمولا اینها تکرار میشوند با کمی تغییرات.
ضمنا اشاره کنم که php زبان نیست و مچ گیری نکنید.

واما وقتی که شرکت زدید خواستید نرم افزار بسازید: با c و c++ بیچاره میشوید تا تموم کنید برنامتون رو چندین برنامه نویس لازم دارید که کد پروژه رو هر کدوم یک قسمتش توسعه بدن.
c# کار رو سریع تر پیش میبره و مناسب برای برنامه هایی هستند که تک کاربره اند یا در کامیوتر کاربر باید نصب بشه
تحت c++ برنامه هایی که قرار در سرور اجرا بشه و بطور هم زمان هزاران بار قراره اجرا بشه و کاملا باید بهینه باشه در مصرف رم و منابع استفاده میشه مثل خود php و همچنین اگر اشتباه نکنم وب سرور nginx هم با c++

ولی اکثرا شرکت هایی سراغ c و c++ میروند که دستشون به دهنشون میرسه که تا قبل آماده شدن نرم افزار به مدت 6 ماه حقوق 8 برنامه نویس و حق بیمه رو بتونن بدن و ریسک داره

دوست عزیز که گفتند برای آفیس میخوان باید vba کار کنند و بسیار مشابه به vb هست از داخل help خود اکسل هم میتونید شروع کنید.

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
نه زبان به حساب نمیاد. کدنویسی هست. خود php یک برنامه با سپوند exe میتونه باشه یا فرض کنی که با اجرا شدنش فایلهایی با پسوند php رو بهش میدی و میخونه و طبق دستورنویسی ازپیش تعیین شده خروجی بهت میده.
حالا شما کد های php رو می تونید روی xampp یا wamp یا انجین ایکس + php اجرا کنید
حتی بصورت پورتابل هم php دراوردن که کدهای .php خود رو بنویسید و مثل یک کتاب الکترونیکی دربیارید با اون برنامه پرتابل ساز و بدید به کاربران استفاده کنند.
چیزی که درمورد php باید بدونید اینه که خودش اجرا نمیشه و خروجی exe ندارید که . شما همیشه درحال کدزنی هستید و فایل های کد خودتون را با پسوند .php ذخیره می کنید.
وقتی هم که در سرور یا هاستینگ آپلود کردید ، باتوجه به تنظیمات .htaccess شما ، وب سرور apache یا nginx یا litespeed میاد و php.exe یا php.bin هرچی رو اجرا می کنه و بهش میگه اولین فایلی که باید کدش رو لود کنی و خروجی بدی index.php هست و بقیه سایت شروع میشه
سپس وقتی php.exe (مثلا ) کل کد شمارو خوند کارها رو انجام میده و خروجی رو با فرمت html به وب سرور apache برمیگردونه.
وب سرور هم در اخر اون رو به مرورگر شما بصورت متن از ساختار html برمیگردونه و مرورگر هم شروع میکنه به چیدمان تصاویر و نوشته ها طبق اون html

ولی در C# و زبان های برنامه نویسی خیلی چیزها دست شماست اما در php فقط چیزهایی دست شماست که php.exe به شما اجزه داده
بطور خلاصه c# راهی سریع برای نوشتن اولین برنامه تجاریه که برای اجرا حتما باید کاربر در ویندوز خودش .net framework مناسب نصب کرده باشه
ولی php یک نوع کدزنی هست تا خروجی html سایت شما در وب سرور apache یا nginx.. تحت لینوکس معمولا ، رو تولید کنه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
یا سلام خدمت دوستان عزیز شروع کردن با هر کدام از زبان ها معایب و محاسن خودشو داره اما اساس اکثر اونا یکیه شما وقتی سی شارپ رو یاد گرفتی با بیشتر مفاهیم برنامه نویسی آشنا شدی و خیلی راحت می تونی بین زبان ها سوئیچ کنی اما موردی که وجود داره خودتون رو اسیر کتاب خاصی نکنید مثلا من خودم با یه پی دی اف شروع کردم چون دانشگاه cو c++ در حد ابتدایی یاد میدن بیرونم اونا زیاد طرفدار ندارن مگر موارد خاص مفهیم اولیه سی شارپ که دیدم تقریبا یکیه من موردی که برام خوب شد این بود که خودم برای خودم پروژه تعریف می کردم و با اون جلو می رفتم هم انگیزه ایجاد می کرد هم موارد مختلفی یاد می گرفتم مثلا من وقتی می دیدم تو کتاب های ایرانی 20 خط کد زده برای یک بحثی و تو انجمن خارجی 2 خط کد زده برا همون کار دیگه کلا کتاب فارسی رو گذاشتم کنار و رفتم سراغ انجمن این کفار تو انجمن های فارسی هم اصلا جوابتو نمیدن چون اونی که یاد گرفته فکر می کنه خیلی دیگه کسی شده چرا باید وقتشو برا یه تازه وارد تلف کنه اما تو انجمن های خارجی حتی اون حرفه ای ترین ها هم مشارکت می کنن و بدون منت و ادعایی کمکت می کنن

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
کلا اینا همش دوره ایه یه دوره سی رو بورسه یه دور پی اچ پی یه دور جاوا ! ک ظاهرا الان دور دوره جاوا ... بعدا دور دور چی باشد خدا می دونه ...

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
دوستان شی گرا یعنی چی؟ من آخرش نفهمیدم زبان شی گرا یعنی چی! خواهش میشه تا حد امکان جوری توضیح بدید که برای من نا آشنا به این حوزه قابل فهم باشه :)

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
یا سلام خدمت دوستان عزیز شروع کردن با هر کدام از زبان ها معایب و محاسن خودشو داره اما اساس اکثر اونا یکیه شما وقتی سی شارپ رو یاد گرفتی با بیشتر مفاهیم برنامه نویسی آشنا شدی و خیلی راحت می تونی بین زبان ها سوئیچ کنی اما موردی که وجود داره خودتون رو اسیر کتاب خاصی نکنید مثلا من خودم با یه پی دی اف شروع کردم چون دانشگاه cو c++ در حد ابتدایی یاد میدن بیرونم اونا زیاد طرفدار ندارن مگر موارد خاص مفهیم اولیه سی شارپ که دیدم تقریبا یکیه من موردی که برام خوب شد این بود که خودم برای خودم پروژه تعریف می کردم و با اون جلو می رفتم هم انگیزه ایجاد می کرد هم موارد مختلفی یاد می گرفتم مثلا من وقتی می دیدم تو کتاب های ایرانی 20 خط کد زده برای یک بحثی و تو انجمن خارجی 2 خط کد زده برا همون کار دیگه کلا کتاب فارسی رو گذاشتم کنار و رفتم سراغ انجمن این کفار تو انجمن های فارسی هم اصلا جوابتو نمیدن چون اونی که یاد گرفته فکر می کنه خیلی دیگه کسی شده چرا باید وقتشو برا یه تازه وارد تلف کنه اما تو انجمن های خارجی حتی اون حرفه ای ترین ها هم مشارکت می کنن و بدون منت و ادعایی کمکت می کنن
دقیقااااا
من هر مشکلی پیدا کردم جوابش رو راحت توی سایت های خارجی پیدا کردم
ولی اگه به فارسی سرچ کنید یا به نتیجه نمیرسید یا اگه برسید باید پروژه های دو تومنی سایتای زپرتی ایرانی رو بخرید :|

بالا