• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زخم های ناجور تو دهن ( خصوصا دور لب )

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
سلام .. آقا دهنم صاف شده دیگه خلاصه کنم! . 3 4 ماهه تو دهنم آفت ها و زخم های خیلییییییییی ناجور میزنه. درد وحشتناکش داره اذیتم میکنه . مخصوصا دور لب ( پشتش ها! یعنی توی دهن ).. بعد دوره اش هم مثل آفت های دیگه نیس که 2 3 روزه باشه یهو 2 - 3 هفته داغونم میکنه و وقتی هم اون زخم یا آفت حذف میشه یه دونه دیگه به فاصله چند میلیمتر تو لثه ام در میاد
مسواکو روزی 2 بار میزنم . تو این 3 4 ساله یاد ندارم روزی باشه که مسواک نزده باشم
خلاصه صاف شدم! کمک کنین

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
ضمنا زبونمم اینجوری شده 3 4 بار

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
سلام .. آقا دهنم صاف شده دیگه خلاصه کنم! . 3 4 ماهه تو دهنم آفت ها و زخم های خیلییییییییی ناجور میزنه. درد وحشتناکش داره اذیتم میکنه . مخصوصا دور لب ( پشتش ها! یعنی توی دهن ).. بعد دوره اش هم مثل آفت های دیگه نیس که 2 3 روزه باشه یهو 2 - 3 هفته داغونم میکنه و وقتی هم اون زخم یا آفت حذف میشه یه دونه دیگه به فاصله چند میلیمتر تو لثه ام در میاد
مسواکو روزی 2 بار میزنم . تو این 3 4 ساله یاد ندارم روزی باشه که مسواک نزده باشم
خلاصه صاف شدم! کمک کنین
دکتر رفتی؟ چی گفت ؟

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
خلاصه صاف شدم! کمک کنین

برو پیش دکی
باید آزمایش خون بدی
سطح یه ماده معدنی توی بدنت پایین/بالا هست
مسواک رو به لثه نزن
مسواک نرم با سر کوچیک بگیر و فقط به دندون بکش و همه دندون ها یکی یکی پشت و روش رو نظافت کن
نخ دندون فراموش نشه
نخ دندون رو صحیح استفاده کن یعنی وقتی لای دندون میبری به سمت دندون فشار بیار و رو دندون پایین و بالا کن تا فاصله بین دندون ها از لثه تا نوک دندون تمیز بشه

آموزش نخ دندان

مصرف دهانشویه برای سلامت لثه توصیه میشه
مصرف دهانشویه با توجه به مشکل شما باید با دستور پزشک باشه که چه سبکی باشه

از خمیر دندان های جرم گیر استفاده نکنید

Last edited:

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
برو پیش دکی
باید آزمایش خون بدی
سطح یه ماده معدنی توی بدنت پایین/بالا هست
مسواک رو به لثه نزن
مسواک نرم با سر کوچیک بگیر و فقط به دندون بکش و همه دندون ها یکی یکی پشت و روش رو نظافت کن
نخ دندون فراموش نشه
نخ دندون رو صحیح استفاده کن یعنی وقتی لای دندون میبری به سمت دندون فشار بیار و رو دندون پایین و بالا کن تا فاصله بین دندون ها از لثه تا نوک دندون تمیز بشه

آموزش نخ دندان

مصرف دهانشویه برای سلامت لثه توصیه میشه
مصرف دهانشویه با توجه به مشکل شما باید با دستور پزشک باشه که چه سبکی باشه

از خمیر دندان های جرم گیر استفاده نکنید
دمت گرم دادا ممنون

=-=-
از همون روز اول روزی 2 بار اورال بی میزنم دهن میشورم . لوراتادینم میخورم چون بابای خودمم متاسفانه اینجوری بوده انگار... و با لوراتادین ردیف شده فعلا ولی من هنوز صافم:|:|:| دکترم رفتم .
گف احتمال قوی به یه چیزی که هرروزم باهاش سروکار داری حساسیت داری . خیلی خشگل ری.. شد تو همه چی الان همه ی زندگیمم دسته شریکمه واسه اینکه نرم سر کار فعلا همشم تو خونه ام. گفت ادویه استفاده نکن فعلا . نکردم
بعد گفت هرچی چیزه مضر تو زندگیت هست حذفشون کن بعده یه مدت( گفت یکی 2 ماه ) دونه دونه امتحان کن ببین به کدوم حساسیت داری
خیلی اذیت شدم . نه میذاره غذا بخورم نه مایعات . نــِــی هم نمیتونم بذارم تو دهنم واسه استفاده از مایعات:((
خدا نصیبه هیچ مسلمون/نامسلمونی نکنه:|

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوست عزیز این چیزی که شما میگین میتونه نشونه ای از بیماری ایدز باشه البته میگم فقط ممکنه یه تست بدین

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
خیر . نه کسیو ک...دم :دی نه چیزه کثیف اعم از سرنگ و خون کثیف وارد بدنم شده .
برای دومین چیزی که فرمودین هم عرض کنم که قندم همیشه زیره 100 هستش!

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
خیر . نه کسیو ک...دم :دی نه چیزه کثیف اعم از سرنگ و خون کثیف وارد بدنم شده .
برای دومین چیزی که فرمودین هم عرض کنم که قندم همیشه زیره 100 هستش!
به هر حال تستش رایگان هست یه تست بدین ضرر نداره
یا کلا یه چکاپ کلی بدین

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
چکاپ کلیه بدن؟ اون اوکی ـــه ! یکی 2 هفته دیگه میرم ..

moh_sae

Registered User
لایک‌ها
4
من همیشه وقتی داخل دهانم زخم میشه رب انار نسبتا غلیظ داخل دهنم میریزم و خوب دهانم را باهاش
شستشو میدم و روزی 3 بار یا بیشتر تکرار میکنم. معجزه میکنه. اینا تست کن.

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
چرا درس نمیشههه:((0

اوکی دادا میرم دنباله رُب امروز فردا:دی

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
از یه دندونپزشک پاتولوژیست واست پرسیدم گفت یا مال حساسیته یا یه ماده ای رو توی بدنت کمبود داری. مث یه ویتامین یا یه ماده معدنی. باید بری آزمایش خون بدی. چون که دلیل عفونی نداره با اورال بی و رب و اینا درست نمیشه. مال مسواک زدن هم نیست. حتما باید بری دکتر تا واست آزمایش بنوسه

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
برو سریع دکتر بجای اینکه اومدی اینجا وقتت رو تلف میکنی

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
درود
بنده چون یک بار این مشکل برام پیش اومده درکتون می کنم. خیلی دردآور و اعصاب خورد کن هستش. ( فکر کنم واژه دهن service شدن از همین آفت اومده :دی )
من از داروخانه یک سری قطره گرفتم که برای آفت بودش، چند روز با پنبه روی آفت ها زدم خوب شد.
شما اما 100% مشکل خونی داری، حتماً برو آزمایش خون بده، اینجا نباید دنبال راه حل باشی چون مورد شما غیر عادی هستش!
پیروز باشید.

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
ممنون از همه دکتر که یه بار رفتم درباره آزمایش خون چیزی ننوشت . همین امروزم ی جا دیگه وقت گرفتم میرم بهشم میگم آزمایش بنویسه
بازم سپاسگزارم از همه ی عزیزان

بالا