آژانس هواپیمایی
pop up

زمان بار گذاری صفحه

شروع موضوع توسط iranidesign ‏23 آگوست 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. iranidesign

    iranidesign کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2006
    نوشته ها:
    62
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان
    می خواستم ببینم می خواهم داخل صفحه home page زمان بارگذاری صفحه نمایش داده بشه چه کدی لازم هست بنویسم؟؟/
     
  2. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    کد سمت کاربر باید استفاده کنین
     
  3. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    در ای اس پی کلاسک می توانید از این کد استفاده کنید. البته این موضوع در همین انجمن مطرح شده بود که پیداش نکردم. ولی این کدش هست:

    در ابتدای صفحه این کد را می گذارید تا timer رو تعریف کنید :
    کد:
    <%Dim starttime
    starttime = timer%>
    بعد هم جایی که می خواهید مقدار زمان بارگذاری صفحه نمایش داده شود این را می نویسید:
    کد:
    <%=timer-starttime%>
    نمی دانم منظورتون این بوده یا نه ولی این دو تا تکه کد مدت زمان بارگذاری صفحه و پاسخ به کاربر را نشان می دهد.
     
  4. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    سمت سرور نمیتونم زمان واقعی بارگزاری صفحه رو داشته باشیم مخصوصا که صفحه اول کاملا ساخته میشه و بعد بارگزاری میشه اما میتونیم زمان تولید صفحه رو داشته باشیم و نمایش بدیم !
     
  5. iranidesign

    iranidesign کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2006
    نوشته ها:
    62
    تشکر شده:
    0
    چه کدی باید بنویسم؟؟
    سمپلی هست؟؟؟
     
  6. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    من قبلا" در این تاپیک http://forum.persiantools.com/t16273.html یک نمونه کد خام محاسبه زمان لود صفحه نوشتم که البته سمت کاربر هست (درستش هم همینه) - ممکنه بدردتون بخوره!
     
  7. boxilink
  8. Sama01

    Sama01 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 جولای 2005
    نوشته ها:
    387
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    چه اصراری هست که سمت سرور باشه؟ مخصوصا وقتی جوابش درست نیست.
     
  9. jeembey

    jeembey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2007
    نوشته ها:
    167
    تشکر شده:
    0
    سلام

    یکی از راه ها اینه که ابتدای کد، زمان شروع رو بگیری و در انتهای کد هم زمان پایان و این دو زمان رو از هم کم کنی.


    کد:
    Dim Start_Time As DateTime = DateTime.Now
    
    
    [B]/// some codes  ///[/B]
    
    
    Dim End_Time As TimeSpan = DateTime.Now.Subtract(Start_Time)
    
    dim time as double = End_Time.TotalMilliseconds

    موفق باشید.