• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زمان بندی مطلب در وردپرس

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
سلام بچه ها میشه یکی راهنمایی کنه تو وردپرس چجوری میشه یه مطلبی را زمان بندی کرد که مثلا فلان تاریخ و فلان ساعت انتشار پیدا کنه روی سایت ؟

من تاریخ و ساعت را تنظیم میکنم بعد انتشار را میزنم مثلا برای تست تاریخ که به شمسی هست و همون روزه را عوض نمیکنم ساعت را میزنم 10 دقیقه دیگه ولی بعد 10 دقیق مطلب ارسال نشده من کجاشو اشتباه میکنم آیا؟

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
سلام بچه ها میشه یکی راهنمایی کنه تو وردپرس چجوری میشه یه مطلبی را زمان بندی کرد که مثلا فلان تاریخ و فلان ساعت انتشار پیدا کنه روی سایت ؟

من تاریخ و ساعت را تنظیم میکنم بعد انتشار را میزنم مثلا برای تست تاریخ که به شمسی هست و همون روزه را عوض نمیکنم ساعت را میزنم 10 دقیقه دیگه ولی بعد 10 دقیق مطلب ارسال نشده من کجاشو اشتباه میکنم آیا؟
میزنه زمان بندی از دست رفته ؟
http://wordpress.org/plugins/wp-missed-schedule/

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
میزنه مطلب زمان بندی شده

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
وقت محلی را از کجا پیدا کنم ؟ فک کنم همین باشه چون من از رو ساعت سیستم خودم وقت تنظیم میکردم ؟ چجوری باید تنظیمش کنم

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
وقت محلی را از کجا پیدا کنم ؟ فک کنم همین باشه چون من از رو ساعت سیستم خودم وقت تنظیم میکردم ؟ چجوری باید تنظیمش کنم

از تنظیمات > همگانی > زمان محلی > بزار رو +3:30 UTC
بعدش میتونی با ساعت سیستم پست کنی

Fereydoon74

Registered User
لایک‌ها
747
تنظیمات ساعت پیش فرض وردپرس یک ساعت جلوتره شما برو تو تنظیمات همگانی بعد بزار UTC 4:30
بعد عادی تنظیم کن تاریخ و ساعتو انتشار بزن

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
آخرش 3.30 بزارم یا 4.30؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
آخرش 3.30 بزارم یا 4.30؟

تو لیست تهران رو انتخاب کن . 3:30

تنظیمات ساعت پیش فرض وردپرس یک ساعت جلوتره شما برو تو تنظیمات همگانی بعد بزار UTC 4:30
بعد عادی تنظیم کن تاریخ و ساعتو انتشار بزن

احتمالا اواخر تابستان تست کردین و این مشکل رو کشف کردین . اگه الان این مشکل هست شکن نکن ساعت سرور مشکل داره

در بقیه سال ، ساعت افغانستان برای ایران جواب نمیده !

---------------------
متاسفانه سیستم عامل مایکروسافت ویندوز، به اشتباه، بامداد 17 سپتامبر(26 شهریور) را به عنوان پایان ساعت تابستانی منطقه زمانی ایران، در نظر می گیرد و در آغاز آن روز ساعت را یک ساعت به عقب می کشد.
در حالی که پایان ساعت تابستانی در ایران بامداد 31 شهریور است. در فاصله این 5 روز(26 الی 31 شهریور) ساعت سیستم عامل ویندوز به اشتباه یک ساعت عقب تر نمایش داده می شود.
لذا ضمن تاکید بر درستی ساعت نمایش داده شده در Time.ir، چنانچه ساعت رایانه شما یک ساعت عقب تر نمایش داده می شود، توصیه ما آنست که به جای دستکاری در ساعت ویندوز که باعث به هم ریختگی ساعت UTC رایانه می گردد، منطقه زمانی را به (4:30+)Kabul تغییر دهید و در روز 31 شهریور دوباره ویندوز را به منطقه زمانی (3:30+)Tehran برگردانید.
امیدواریم روزی فرا رسد که این خطا در سیستم عامل ویندوز که در ایران بسیار محبوب هم هست، برطرف گردد.
با آرزوی سلامتی و شادکامی برای همه هموطنان.

به نقل از وبسایت www.time.ir

بالا