• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زمين مسابقات ايران اوپن بخش مين ياب چه مدليه؟

m_kh_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

همين كه پرسيدم

فقط عكسي هم اگه داشتين بگذارين

با اجازه ... .

تا بعد ... .

m_kh_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الو

صدای من می رسه

الو ....

الو ....

مثل این که صدام نمیره

چرا جواب نمی دی؟

خط خرابه؟

الو .... الو ....

مثل این که قطع شد

بابا جواب منو بدین

از من خداحافظ

m_kh_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از من میشنوی این روبات بازیا رو ول کن برو دنبال یه کار حسابی (کار شرافتمندانه)، یه نگاه به سرنوشت روبات سازهای سابق بندازی میبینی الان همه شدن روبات فروش یا کیت روبات فروش،المپیادیهای سابق هم شدن معلم المپیاد برای یه عده جدید، پس معلومه ظاهرا این چرخه قرار نیست به کار مفیدی ختم بشه (مثلا ساخت بخشهای اتوماسیون کارخونه های داخلی)

این لینک زیر رو نگاه کن(مربوطه به یکی از گروهای روباتیک سابق) که دیگه واقعا جالبه ،
http://www.roboeq.com/modules.php?op...iewlink&cid=20
قطعات رو که طرف از جمهوری هم نزدیک به صد درصد گرونتر میده، گیرنده FM سوپر هیت!!! رو هم به صورت کیت گذاشته 13000 تومن (الان mp3 پلیر با رادیو FM و LCD چینیش رو 5 تومن هم میشه خرید)، فرستنده FM اش رو هم گفته برای تست احتیاج به اسیلوسکوپ نداره!!(از کی تا حالا برای تست فرستنده از اسکوپ استفاده میکنن)، فرستنده 6 کاناله ریموت رو هم از نیوکیت خریده 13 تومن که میده 19800 ، فرکانس حدود 400 !! ، ماجولهای آماده ایتالیایی با برد 500 متر قیمتش از این کمتره
ZIF socket (zero inserting force رو هم نوشته زیپ سوکت
نصف شبی آدمو عصبانی میکنن دیگه ،من هی میخوام حرف سیاسی نزنم نمیشه ، وقتی در طویله رو باز کردن هر بی سر و پایی(بقیه اش خلاف عفت عمومیه) رو راه میدن توی دانشکده فنی، اوضاع الکترونیک همین میشه دیگه، تازه جالب اینجاست که بعضی از سازمانهای دولتی رو هم به عنوان مشتریاش معرفی کرده

تاپیکتو خراب کردم ببخشید ، ولی بهترین راهنمایی بود که میتونستم بکنم

یه چیز دیگه هم بگم لال از دنیا نرم

این آقایونی که برای برگزاری این جور مسابقات تبلیغ میکنن و براش دلیل میارن ،مثلا یکیشون که من از نزدیک باهاش آشنایی دارم و البته دوستم(معاون پژوهشی یکی از قطبهای الکترونیک تهران، احتمالا قطب جنوب:D) ، مثلا برای مین یاب میگن به جای اینکه جون کسی رو به خطر بندازیم از روبات استفاده کنیم،خودشون هم میدونن این کارا بی معنیه،ولی منافعشون اجازه نمیده اظهار کنن:(

الان روشهایی که برای مین روبی در جهان استفاده میشه اینا هستن، هیچ کشوری حتی اونهایی که توانایی ساخت بی نقص اون رو دارن ،براش هزینه نمیکنن

استفاده از خر و ول کردنش در میدون مین که خیلی سریعتر و ارزونتر از روبات انجام میشه(اسرائیل در جنگ با اعراب از این شیوه استفاده کرد)

اگر شیوه قبلی غیر انسانیه، میشه یک عدد قالیچه ابریشم اعلا به رئیس ستاد مشترک ارتش کشور همسایه اهدا کرد تا اونهم دو دستی نقشه میدون مین رو بده به ما;)

روش سوم از همه ارزونتره ،اولین جاسوس اون کشور که دستگیر شد ،اینقدر میزننش که محل همه مینهای دنیا رو روی نقشه مشخص کنه:D

روش چهارم استفاده از مین کوب و بمباران هواییه

روش پنجم استفاده از مین یابهای وایرلسه،که این در حقیقت همون ساختار روبات شما رو داره با این فرق که لازم نیست مثل تانک بتونه توی زمینهای صعب العبور راه بره،بلکه شخص بیسیم رو دستش میگیره و آروم آروم جلو میره تا دستگاه اولین الارم رو بده، بعد ار درآوردن مین سراغ مین بعدی میرن (روش زمان صلح که الان هم ایران ازش استفاده میکنه)

برادر از لطفت ممنون

بابا این ها که گفتی تا حدودی به زمین مسابقه ربطی نداشت ها:happy:

فقط یه چیز دیگه رو بگم این که این روبات بازیا و اینها مربوط به ما نیست:rolleyes:

کار یکی از رفقاست نیاز به اطّلاعات داشت منم گفتم این تاپیک رو بدم

اگر دیدی کمکی می تونی بکنی این هم ایمیلش

باهاش در تماس باش و بهش ایمیل بزن

[email protected]

ممنون میشم ازت;)

با اجازه ... .

تا بعد ... .

Mehrdad001

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خوب مسابقه روباتيك خوبه.البته براي جيب برگزار كنندگان!
چه بدي داره؟به راحتي يه عده از اين وسط يه چند تومني كاسب ميشن.البته نه چند ميليون تومن و اينا ها!
در حد يه چند ده هزار تومن.نهايت بكشن خودشونو به صد دويست هزار تومن هم ميرسه.
ولييييييييييييييييييييييييييييييي!!!
براي معاون پژوهشي دانشگاه و معاون مالي و رئيس و .... قضيه فرق داره.اونا ديگه هيچي كه فاكتور نزنن 20 ميليون رو مي زنن.(هركدوم واسه خودشون)اينه كه مسابقات روباتيك خوبه و بسيار مفيد!!!!!!!!!

m_kh_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من یه گروهی رو میشناسم که 35 میلیون خرج روباتشون شد (فقط 5 تا handy cam گذاشته بودن برای دیدش:blink:) ،آخرش هم رفته بودن فرانسه ،به علت وزن زیاد disqualified شده بود .(لازم به ذکره در ساختش از کپسول اکسیژن، موتور آسانسور و 4 میلیون تومن باتری نیکل کادمیوم استفاده شده بود) ، جالبه بعد این افتضاح هم گذاشتنش توی نمایشگاه نهضت تولید علم ،آقای .... اومد ازش بازدید کنه;)، مشخصه با حضور آقای ... ،پولهایی که رد و بدل میشه در چه حدودیه ، برای اعتلای علم جوانان و.. چند میلیارد اینور اونور که چیزی نیست;)

اينايي كه گفتي قبول ولي خوب در مورد زمين مين ياب چيزي نگفتي ها

اصلاً خودت تو كار ربات هستي؟

كسي آشنا نداري

كه هم پايه باشه و هم بيكار؟

اگه ميدوني و جداي از شوخي اطّلاعاتي داري به ما بده

البتّه به همون رفيقي كه گفتم

با اجزه ... .

تا بعد ... .

بالا