rmb_ali
Registered User
- نوشتهها
- 1,218
- لایکها
- 21
اقا اين سايت برنامه subtitle finder مثل اينكه قاط زده اگر كسي اين برنامه رو داره لطف كنه برام ايميل اش كنه
[email protected]
[email protected]
الان ندارمش علي جون . سر كارم . شب رفتم خونه چشم ( اگه تا اونوقت گير نياوردي !)به نقل از rmb_ali :من قربون اون شكل ماهتم و اون سيبيلاي اويزونت اگه داري برام ايميل كن چون خيلي درگيرم كرده
ببين لينك فايله اينه http://www.allsubtitles.exits.ro/app/SubsFinder.zip ولي وقتي ميزني ميره يه چيز ديگه رو مياره
علی جون گذاشتمش اینجا !به نقل از rmb_ali :اره قربونتم بفرست رو ايميلم يا همين جا يه لينك بذار فقط لينك خودتو بزاري نه لينكه سايتشو ها دستت درد نكنه
محسن جان . اين يك client هست كه اسم فيلمو ميگيره و اگر در سرورش فايل زيرنويس مربوط به اون فيلم موجود باشه ( با هر فرمتي هست sub , srt , ssa,.... ) بهت ميگه و انتخاب ميكني كدوم رو دانلود كنه .به نقل از t_mohsen :ميشه يکم راجع به کار این برنامه توضيح بديد؟
تا جايي كه يادمه چند تا ديگه هم بود . ولي اين از همه بهتر بود . يعني ديگه صفحه خود نرم افزار هم باز نميشه ؟ توش كلي لينك و تبليغات برا همين موضوع داشت . يادمه سايتهاي با پسوند هاي عجيب و غريب !به نقل از rmb_ali :اقا مثل اينكه سايت اين نرم افزار subtitle finder به دليل كپي رايت تخته شده نرم ازار ديگه ايي توي اين مايه ها نميشناسيد اخه ما خيلي تنبليم حال گشتن مستقيم رو نداريم البته نه اينكه خياي بي حس باشيم ها نه اخه يه عالمه فايل و يه ساعت دانلود ميكني با هر زيوني هست جز اوني كه ميخواي حسن اين نرم افزاره اين بود كه زبون خاصي رو ميگشت و پيدا ميكرد
ميدوني كه من گذاشتم !به نقل از rmb_ali :اقا كسي تا به حال براي فيلم ها زيرنويس فارسي گذاشته منظورم فونت و ايجور چيزاس مثل اينكه مشكل فونت داره لگر كسي مطلبي داره ممنون ميشم بگه
ميدونم كه نميدوني من نميدونم كه تو گذاشتيبه نقل از Kako :ميدوني كه من گذاشتم !