• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زیباترین فیلم اول بازی (Intro) مال کدوم گیم است؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام. :)
قبل از هر چیز بهتون بگم که انگیزه باز کردن این تاپیک این بود که در رای گیری مهمی که در سایت Gamespy، در مورد زیباترین Cinematic گیم ها (فیلم یا صحنه فیلمی وسط گیم)، برگزار شده Intro اول بازی محبوب من یعنی Warhammer 40,000: Dawn of War به عنوان زیباترین فیلمی که تا به حال در یک گیم وجود داشته انتخاب شده و من الآن از خوشحالی دارم اشک می ریزم.
joytears.gif

برید اینجا خودتون ببینید:
http://www.gamespy.com/articles/798/798722p5.html
انصافا هم من به عنوان گیم باز کهنه کار تا حالا Cinematic به اون قشنگی تو هیچ گیمی ندیدم و این رو بدون تعصب هم میگم. بچه هایی که دیدند خودشون می دونند: صحنه نبرد یک گروه کوچک تفنگدارهای فضایی (Space Marines) با گروهی از Orks که چندین برابر خودشون هستند و ایستادگی اونها تا نفس آخر.
حالا بچه ها بیایید و زیباترین تیکه فیلم (Cinematic) گیم ها رو به نظر خودتون بنویسید، خصوصا فیلم های اول گیم ها (Intro) که معمولا قشنگ ترین فیلم ها هم هستند. :happy:

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
mahi58
برید اینجا خودتون ببینید:

باور کن این سایت "" گیم اسپات "" به قدری دیر لود می شه که نگو !!!
شاید چون سرعت اینترنت من کم است .؟؟

حالا بچه ها بیایید و زیباترین تیکه فیلم (Cinematic) گیم ها رو به نظر خودتون بنویسید، خصوصا فیلم های اول گیم ها (Intro) که معمولا قشنگ ترین فیلم ها هم هستند.

یه جوری از این تاپیک خوشم می آید !!:lol:
چون اسم آن کمی وسوسه بر انگیز است !!

در کل من از فیلم ابتدای بازی Warcraft 3 بسیار بسیار لذت بردم .
واقعا که در اون سال غوغایی به پا کرد .

مخصوصا موزیکی , که با اون صحنه آمیخته شده بود , تمام موهای بدن رو سیخ می کرد و حس عجیبی به من دست می داد .;)

:happy:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
گیم اسپات نیست توماس جان گیم اسپای است. :happy:
(البته اون هم یه کم دیر میاد ولی بهتر از Gamespot است.
414430.gif
)
توی این صفحه ای هم که لینک دادم خودشون نوشته اند که ما انتظار داشتیم یه فیلم از گیم های Blizzard یا Square یا Konami اول بشه، ولی فیلم اول Dawn of War انقدر زیبا بوده که به رتبه اول بین تمام گیم ها رسیده.
sad24.gif

loveshower.gif

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گیم اسپات نیست توماس جان گیم اسپای است. :happy:
(البته اون هم یه کم دیر میاد ولی بهتر از Gamespot است.
414430.gif
)
توی این صفحه ای هم که لینک دادم خودشون نوشته اند که ما انتظار داشتیم یه فیلم از گیم های Blizzard یا Square یا Konami اول بشه، ولی فیلم اول Dawn of War انقدر زیبا بوده که به رتبه اول بین تمام گیم ها رسیده.
sad24.gif

loveshower.gif

نمی دانم چرا صبح کور شده بودم :lol::lol::lol:

گیم اسپای !!!!!!!:wacko:

عجیب است ؟ !!
به محض اینکه gamespo رو دیدم
از ترس روی اون حتی کلیک هم نکردم .

چون گفتم که خیلی دیر لود می شود .

به هر حال ببخشید :blush:

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
منم با دموی اول WC3 موافقم واقعا زیبا بود ولی نسخه ی RC نه TFT چون اون یکی دیگه مخاطب خواص بیشتر داشت

البته به نظر من دموی بازی وارهمر 40000 هم خیلی زیبا بود برای دفعه ی اول بعد از نصب که مجبور بودی ببینی ولی من یه بار برای رفیقم اون رو برای یه گیم نت رو تمام سیستم های شبکه نصب کردم و برای تک تک اون ها رفتم تا دمو اولش رو ببینم البته در صحنه های ارک ها رو بیشتر می دیدم که هنر به خرج دادن و پشت تپه قایم شدن و با یه حمله ی سوری آدم ها رو با حمله تشویق کرده بودن و با تبر و آتیش افتاده بودن به جون آدم هایی که با تفنگ می جنگیدن بالاخره یه ارک همیشه یه ارک هست

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
منم با WC3 خیلی حال کردم
البته دموی اول NFS Hot persuit2 هم برام خیلی خاطره انگیز و لذت بخشه بود

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
ای بابا! این جا که همه Blizzard باز هستند که!
gamer1.gif

این هم سه Wallpaper کیفیت بالا و خیلی قشنگ از Intro زیبای Warhammer40K: Dawn of War که همونطور که گفتم در رای گیری به عنوان بهترین فیلم یک گیم تا به حال مشخص شده:

پ.ن:
روی عکس ها کلیک کنید و بعد ذره بین رو بزنید! :)

mostafanew

Registered User
لایک‌ها
2
دمت گرم. از كجا با كيفيت بالا ميشه دانلود كرد؟! اون لينكي كه دادي فقط ميشه آنلاين تماشا كرد تازه كيفيتش هم پايينه!!

mostafanew

Registered User
لایک‌ها
2
هر چي ميگردم پيدا نميكنم..... راستي اين 3 تا والپيپر url‌شون فيلتر شده يه جا ديگه بذار‌!!

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
من با فيلم اول بازي mortal kombat armagedon خيلي حال كردم .

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
دموی اول Final Fantasy X که می شه گفت 7 دقیقه بعد از بازی کردن هست و به عنوان Intro به حساب می یاد زیباترین دموی بود که تو عمرم دیده بودم

یه بازی Plitzball بود که مانند فوتبال در زیر اب بودش که داخل یه استادیوم خیلی بزرگ در منطقه زارنکد انجام می شه و با اون اهنگ زیبایی که داشت یه جو خاصی به بیننده می ده...در وسط بازی کردن هم در این ور ماجرا Auron شخصیت بعدی این گیم منتظر طوفان بزرگ و درواقع طلسم Sin است که کل شهر رو از بین ببره و با خاک یکسان کنه و درواقع منتظر مرگ Tidus کاراکتر اول این فیلم که در استادیوم جز برترین بازیکنان Plitzball است هستش و اون رو به سرنوشتی که براش تعیین شده ببره....

واقعا این دمو به نظر من زیبا بودش....

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
دمت گرم. از كجا با كيفيت بالا ميشه دانلود كرد؟! اون لينكي كه دادي فقط ميشه آنلاين تماشا كرد تازه كيفيتش هم پايينه!!
برو اینجا گزینه دانلود و بعد گزینه Windows Media رو بزن و دانلودش کن حالش رو ببر. :happy:
عکس ها رو هم سیم ثانیه با یه ISP دیگه بیا یا با شبکه هوشمند بیا و بگیرشون، طولی هم نمی کشه.
من توی Webshots آپ کردم و از هر 100 تا ISP یکیشون وب شاتس رو بسته!!
swear1.gif

توی خرید کارت اینترنت از این به بعد بیشتر دقت کن. ;)

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خدایییییییش پایم
منم این دمو رو هر بار نگاه می کنم کلی حال می کنم
تازه آخرش اون بنده خدا که پرچم رو می کاره و می میره خیلی سوزناکه نههههههههههه ماهی جان (غلام)

البته همون طوری که بقیه هم می گن W3 هم دموهاش توپست.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
خدایییییییش پایم
منم این دمو رو هر بار نگاه می کنم کلی حال می کنم
تازه آخرش اون بنده خدا که پرچم رو می کاره و می میره خیلی سوزناکه نههههههههههه ماهی جان (غلام)

البته همون طوری که بقیه هم می گن W3 هم دموهاش توپست.

آره. :)
البته اون گروهبان (Sergeant) که در انتهای Intro به مقام رفیع شهادت نائل میاد بی خود و بی جهت نمی میره، آدم اولین بار که این فیلم رو می بینه با خودش میگه حالا این اینجوری بیخود مرد که چی بشه؟
ولی اگه بیشتر دقت کنی می بینی اون گروهبان با گذاشتن پرچم اونجا رو که یه Strategic Point است تصاحب می کنه و پشت سرش بلافاصله از مدار اون سیاره (Orbit) تعداد زیادی بسته های حاوی مهمات و نیروهای کمکی از آسمون پایین می افته که علامت اینه که بهترین سربازهای امپراتور اون نقطه رو به زودی از دست اون Ork های کثیف و بوگندو بیرون خواهند کشید (البته واضح نیست و باید خیلی دقت کنی).
یعنی در واقع توی این فیلم Space Marines برنده هستند نه Ork ها. :happy:

mostafanew

Registered User
لایک‌ها
2
راستي من يه اينترو يك سال پيش ديدم كه شاهكار بود. يه بازي به نام قلب آهني Metal Heart اينتروش فوق العاده ديدني بود. متاسفانه هر چي دنبال سي ديش ميگردم پيداش نميكنم جالبه تو اينترنت هم زياد براش مايه نذاشتن و زياد جنجال نكرد درحاليكه بازيه توپيه. هروقت گير آوردم چند تا عكس اينجا ميذارم. فعلا.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بازم دمت گرم... حجمش 16مگ هست مطمئني كيفيت داره؟
http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/t_warhammer_dow.wmv

والله خوب هر چی پول بدی آش می خوری، ولی 16MB برای یه فیلم نه چندان طولانی مثل این، بد هم نیست. ضمن اینکه سایت Gametrailers هم سایت خدایی است و من تا حالا فیلمی که رضایت بخش نباشه ازش دانلود نکردم. :happy:

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
من فیلم اول بازی شاهزاده ایرانیو دوست دارم
وقتی شاهزاده داره میدوه و موجوداتی که نمیدونیم چین .همه جا دنبالشن تا اینکه شاهزاده به در بسته میخوره و تصمیم میگیره بجنگه رو خیلی دوست دارم
حس ترس و حس ناتوانی رو خوب منتقل میکنه آخرشم هیچی برا از دست دادن نداره پس میجنگه

فقط بازیش اعصاب خورد میکنه نمیدونم این شاهزاده بود یا شامپانزه! همش در حالی ورجه وورجه و پریدن از این دیوار به اون دیواره:D

(یه سوال تو فارسی تایپ کردن ویرگول چطور بزنم؟)

بالا