آژانس هواپیماییexchanging

سئوالات مربوط به سخت افزار پی پی سی

شروع موضوع توسط king_dani ‏2 جولای 2007 در انجمن Windows Mobile

  1. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    سئوالات خود را در مورد دستگاه های پی پی سی اینجا مطرح کنید.
    مشکلاتی از قبیل اشکال در کارکرد ، نقص فنی ، ایرادات سخت افزاری ( صدای کم ، تصویر ناواضح) شامل این ترد می شود.
    سئوالات مرتبط با نرم افزار اینجا مطرح می شود.

    از زدن پست نامربوط خودداری کنید.
    امیدوارم که دوستان باتجربه تر اینجا را مکانی مناسب برای کمک به دوستان شون بدونن
     
  2. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    این Asus P525 من با اینکه lock نیست و quad-band هم هست, سیم کارتو که میزارم توش میگه invalid or missing simcard!! هم ایرانسل هم اپراتور اول:(
    از دوستان کسی به این مشکل برنخوده؟!:(
     
  3. raizaM

    raizaM PocketPC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2005
    نوشته ها:
    332
    تشکر شده:
    0
    يعنی از همون اوّل که گرفتيش همين جوری بود؟
    ROM اش رو دست کاری نکردی تا حالا؟
     
  4. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    از روز اولی که خریدمش از آلمان تو کانادا ( با Rogers) درست کا میکرد اما وقتی اوردمش اینجا کا نمیکنه!!!
    رامش رو هم فقط یه بار به اخرین رامش که تو سایت Asus بود upgrade کردم!!!:(
     
  5. raizaM

    raizaM PocketPC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2005
    نوشته ها:
    332
    تشکر شده:
    0
    از technical support خود asus سؤال کن بگو که برای استفاده تو خاور ميانه و ايران patch مخصوص هست يا نه؟ چون تا جايی که ميدونم برای کشور های مختلف که operator های مختلف دارن، يه سری تنظيمات هست که بايد set بشه. (شايد تو خود سايت باشه...)
    مطمئناً بايد يه راهی باشه.
     
  6. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    آقا امروز درکمال تعجب و ناباوری سیم کارت یکی از دوستامو که ماله اپراتوره اوله گذاشتم! مثل ساعت کار کرد!! خیلی خوشحال رفتم دوباره سیم خودمو امتحان کردم باز کار نکرد!!!!! نمدونم سیم کارت دوستم چه فرقی میکنه با ماله من!!:(
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    یه سلامتی مشکل حل شد! امروز رفتم گفتم سیمم سوخته یه سیم نو از مخابرات گرفتم که کار کرد!! گویا چون گوشی من خیلی جدیده:)rolleyes:) با سیم کارتهای جدید کار میکنه فقط!:cool::eek:
     
  9. aryandc

    aryandc Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    222
    تشکر شده:
    18
    ببخشید من یه ido saturn دارم اولا خیلی هنگ میکنه دوما این ایرانسل که گذاشتم روش اولش که اینترنت نمی رفت حالا ریست فکتوریش کردم دیگه نه جایی زنگ می زنه نه زنگ می خوره نه می ره اینترنت تو رو خدا کمک آبرو برام نموند هی بهم می گن p990 بهتر نبود
     
  10. aryandc

    aryandc Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    222
    تشکر شده:
    18
    می نویسه موقعه زنگ زدن
    cannot complete the call.the signal may be unavalaibale or the phone .......
    یا the operation failed.
    وقتی سیم کارت می ذارم رو موتورولا درست کار میکنه
     
  11. aryandc

    aryandc Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    222
    تشکر شده:
    18
  12. aryandc

    aryandc Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    222
    تشکر شده:
    18
    سلام فهمیدم که من بزرگترین اشتباه عمرم را کردم چون هم خود گوشی گنده و هم این که ایرانسل رو پشتیبانی نمیکنه و من باید برم خودم رو از پنجره به بیرون پرت کنم آخه چرا نمیشه
     
  13. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    از اساتید محترم اگه یه مقایسه کلی بین cpu های samsung و TI و Intel انجام بدین خیلی خوشال میشیم:rolleyes:ممنون:cool:( تو کامپلیت که گفته نشده؟!:hmm:)
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. caltexir

    caltexir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2007
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    سلام
    اساتيد بزرگان دوستان لطفا يه نفر كمك كنه اين سوالم رو جواب بده:
    (من يه پاكت پي سي كيو تك دارم و سنسور يا همون تاچش بهم ريخته و ديگه اصلا توي هيچ برنامه نمي ره و با قلمش كه روي صفحه مي زنم يه جاي ديگه مي خوره و يه جاي ديگه رو نشون مي ده واسه همين هيچ برنامه اي رو نمي تونم اجرا كنم لطفا اگر كسي اطلاعاتي داره راهنمايي كنه چون واقعا به كمك احتياج دارم.)
    ممنون ميشم يه بزرگواري كمك كنه
    .
     
  16. mojtaba2741

    mojtaba2741 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,785
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
    یه هارد ریست کنید،و اگر بازم مشکل داشتید به نمایندگی اکسون ببرید تا تاچش رو عوض کنند،ضمنا" شما در چندین تاپیک مختلف پست زدید و بعضا" در جاهایی نا مربوط،به همین خاطر هست که دوستان جواب ندادن،لطفا" از زدن پست های تکراری خودداری کنید،اگر سوالی بود،من در خدمتتونم،
    موفق باشید.
     
  17. iman_ppc_866

    iman_ppc_866 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان
    دستگاه من دو سه روز مشکل پیدا کرده.دستگاهم(axim x51v) تا صفحه اول میاد بالا و بعد لاک میکنه حتی خاموشش هم نمیتونم بکنم باید باطری رو در بیارم..البته تو safe mod میتونم بیارمش بالا.تو safe mod میتونم یه back up با برنامه خود دستگاه بگیرم.حالا باید چیکار کنم.مشکل چیه؟یعنی باید هارد ریست کنم؟back up گرفتن کمکی به من میکنه و در کل چه برنامه هایی از من رو حفظ میکنه؟در ضمن اگه طریقه هارد ریست axim هم توضیح بدید ممنون میشم.
     
  18. caltexir

    caltexir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2007
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    با سلام و با تشكر از آقا مجتبي.
    ممنون از راهنماييتون.با عرض پوزش به خاطر نوشته هام .
    هارد ريست هم كردم ولي جواب نداد.مي خواستم ببينم خودم نمي تونم هيچ كاري بكنم.چون من واسه گردش تابستون ايران اومدم و قبلا اونجا كه بودم اينجوري شده بود كه بردم و 10 دقيقه اي تحويلم داد.ولي چون اينجا نمي دونم چكارش مي كنم مي ترسم ببرم تعميرش كنم.اگر كاري مي تونم خودم انجام بدم لطفا راهنمايي كنيد.
    راستي بخوام تاچش رو عوض كنم تقريبا هزينش چقدر مي شه شما اطلاع داري؟
    با تشكر.
     
  19. mojtaba2741

    mojtaba2741 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,785
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام،
    نمی دونم صحبت از کجا می کنید و اگر فکر می کنید که می تونید تحمل کنید بهتره همون جایی ببرید که ظرف 10 دقیقه براتون درست کرده بودند،اما اگر قرار بر تعویض تاچ باشه بستگی به دسگاهتون داره،از 50 تا 100 هزارتومن تخمین می زنم که خرج برداره،
     
  20. caltexir

    caltexir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2007
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    باز هم ممنون از راهنماييتون . عرض كنم كه من آلمان هستم و اونجا بردم واسم درست كردن.
    باز هم متشكرم اينجا بازم تلاشم رو مي كنم نشد صبر مي كنم تا بگردم
    .
     
  21. mhr54

    mhr54 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2007
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    با سلام خدمت دانشمندان عزیز
    لطفا مشکل مرا هم حل کنید!!!
    در هنگام هارد رست k-jam یک صفحه سیاه میآید که نوشته :
    press send to reset defalt factory
    باید چکار کنم ؟ چون کلید Send ندارد در صفحه؟؟
     
  22. Peddy

    Peddy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2007
    نوشته ها:
    64
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    هر جا پیدا کنم
    شما باید دکمه ی سبز گوشی رو که عکس یه تلفن روشه و برای برقرار کردن ارتباط با دیگران هست رو بزنید انشاالله مشکلت حل میشه برادر:D