برگزیده های پرشین تولز

سئوالات مربوط به سخت افزار پی پی سی

king_dani

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 می 2005
نوشته‌ها
4,970
لایک‌ها
4
سن
39
محل سکونت
London UK
سئوالات خود را در مورد دستگاه های پی پی سی اینجا مطرح کنید.
مشکلاتی از قبیل اشکال در کارکرد ، نقص فنی ، ایرادات سخت افزاری ( صدای کم ، تصویر ناواضح) شامل این ترد می شود.
سئوالات مرتبط با نرم افزار اینجا مطرح می شود.

از زدن پست نامربوط خودداری کنید.
امیدوارم که دوستان باتجربه تر اینجا را مکانی مناسب برای کمک به دوستان شون بدونن
 

alireza_simkesh

Registered User
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,735
لایک‌ها
4
این Asus P525 من با اینکه lock نیست و quad-band هم هست, سیم کارتو که میزارم توش میگه invalid or missing simcard!! هم ایرانسل هم اپراتور اول:(
از دوستان کسی به این مشکل برنخوده؟!:(
 

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
28 آگوست 2005
نوشته‌ها
332
لایک‌ها
0
سن
35
يعنی از همون اوّل که گرفتيش همين جوری بود؟
ROM اش رو دست کاری نکردی تا حالا؟
 

alireza_simkesh

Registered User
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,735
لایک‌ها
4
از روز اولی که خریدمش از آلمان تو کانادا ( با Rogers) درست کا میکرد اما وقتی اوردمش اینجا کا نمیکنه!!!
رامش رو هم فقط یه بار به اخرین رامش که تو سایت Asus بود upgrade کردم!!!:(
 

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
28 آگوست 2005
نوشته‌ها
332
لایک‌ها
0
سن
35
از technical support خود asus سؤال کن بگو که برای استفاده تو خاور ميانه و ايران patch مخصوص هست يا نه؟ چون تا جايی که ميدونم برای کشور های مختلف که operator های مختلف دارن، يه سری تنظيمات هست که بايد set بشه. (شايد تو خود سايت باشه...)
مطمئناً بايد يه راهی باشه.
 

alireza_simkesh

Registered User
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,735
لایک‌ها
4
آقا امروز درکمال تعجب و ناباوری سیم کارت یکی از دوستامو که ماله اپراتوره اوله گذاشتم! مثل ساعت کار کرد!! خیلی خوشحال رفتم دوباره سیم خودمو امتحان کردم باز کار نکرد!!!!! نمدونم سیم کارت دوستم چه فرقی میکنه با ماله من!!:(
 

alireza_simkesh

Registered User
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,735
لایک‌ها
4
یه سلامتی مشکل حل شد! امروز رفتم گفتم سیمم سوخته یه سیم نو از مخابرات گرفتم که کار کرد!! گویا چون گوشی من خیلی جدیده:)rolleyes:) با سیم کارتهای جدید کار میکنه فقط!:cool::eek:
 

aryandc

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
18 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
242
لایک‌ها
44
ببخشید من یه ido saturn دارم اولا خیلی هنگ میکنه دوما این ایرانسل که گذاشتم روش اولش که اینترنت نمی رفت حالا ریست فکتوریش کردم دیگه نه جایی زنگ می زنه نه زنگ می خوره نه می ره اینترنت تو رو خدا کمک آبرو برام نموند هی بهم می گن p990 بهتر نبود
 

aryandc

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
18 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
242
لایک‌ها
44
می نویسه موقعه زنگ زدن
cannot complete the call.the signal may be unavalaibale or the phone .......
یا the operation failed.
وقتی سیم کارت می ذارم رو موتورولا درست کار میکنه
 

aryandc

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
18 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
242
لایک‌ها
44
یه چیزی حالا بعد از نیم ساعت برا خودش زنگ می زنه به طرف
 

aryandc

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
18 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
242
لایک‌ها
44
سلام فهمیدم که من بزرگترین اشتباه عمرم را کردم چون هم خود گوشی گنده و هم این که ایرانسل رو پشتیبانی نمیکنه و من باید برم خودم رو از پنجره به بیرون پرت کنم آخه چرا نمیشه
 

alireza_simkesh

Registered User
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,735
لایک‌ها
4
از اساتید محترم اگه یه مقایسه کلی بین cpu های samsung و TI و Intel انجام بدین خیلی خوشال میشیم:rolleyes:ممنون:cool:( تو کامپلیت که گفته نشده؟!:hmm:)
 

caltexir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 جولای 2007
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
0
سلام
اساتيد بزرگان دوستان لطفا يه نفر كمك كنه اين سوالم رو جواب بده:
(من يه پاكت پي سي كيو تك دارم و سنسور يا همون تاچش بهم ريخته و ديگه اصلا توي هيچ برنامه نمي ره و با قلمش كه روي صفحه مي زنم يه جاي ديگه مي خوره و يه جاي ديگه رو نشون مي ده واسه همين هيچ برنامه اي رو نمي تونم اجرا كنم لطفا اگر كسي اطلاعاتي داره راهنمايي كنه چون واقعا به كمك احتياج دارم.)
ممنون ميشم يه بزرگواري كمك كنه
.
 

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2005
نوشته‌ها
1,783
لایک‌ها
15
سن
39
محل سکونت
Tehran
سلام
اساتيد بزرگان دوستان لطفا يه نفر كمك كنه اين سوالم رو جواب بده:
(من يه پاكت پي سي كيو تك دارم و سنسور يا همون تاچش بهم ريخته و ديگه اصلا توي هيچ برنامه نمي ره و با قلمش كه روي صفحه مي زنم يه جاي ديگه مي خوره و يه جاي ديگه رو نشون مي ده واسه همين هيچ برنامه اي رو نمي تونم اجرا كنم لطفا اگر كسي اطلاعاتي داره راهنمايي كنه چون واقعا به كمك احتياج دارم.)
ممنون ميشم يه بزرگواري كمك كنه
.
یه هارد ریست کنید،و اگر بازم مشکل داشتید به نمایندگی اکسون ببرید تا تاچش رو عوض کنند،ضمنا" شما در چندین تاپیک مختلف پست زدید و بعضا" در جاهایی نا مربوط،به همین خاطر هست که دوستان جواب ندادن،لطفا" از زدن پست های تکراری خودداری کنید،اگر سوالی بود،من در خدمتتونم،
موفق باشید.
 

iman_ppc_866

Registered User
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2006
نوشته‌ها
90
لایک‌ها
0
سلام دوستان
دستگاه من دو سه روز مشکل پیدا کرده.دستگاهم(axim x51v) تا صفحه اول میاد بالا و بعد لاک میکنه حتی خاموشش هم نمیتونم بکنم باید باطری رو در بیارم..البته تو safe mod میتونم بیارمش بالا.تو safe mod میتونم یه back up با برنامه خود دستگاه بگیرم.حالا باید چیکار کنم.مشکل چیه؟یعنی باید هارد ریست کنم؟back up گرفتن کمکی به من میکنه و در کل چه برنامه هایی از من رو حفظ میکنه؟در ضمن اگه طریقه هارد ریست axim هم توضیح بدید ممنون میشم.
 

caltexir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 جولای 2007
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
0
با سلام و با تشكر از آقا مجتبي.
ممنون از راهنماييتون.با عرض پوزش به خاطر نوشته هام .
هارد ريست هم كردم ولي جواب نداد.مي خواستم ببينم خودم نمي تونم هيچ كاري بكنم.چون من واسه گردش تابستون ايران اومدم و قبلا اونجا كه بودم اينجوري شده بود كه بردم و 10 دقيقه اي تحويلم داد.ولي چون اينجا نمي دونم چكارش مي كنم مي ترسم ببرم تعميرش كنم.اگر كاري مي تونم خودم انجام بدم لطفا راهنمايي كنيد.
راستي بخوام تاچش رو عوض كنم تقريبا هزينش چقدر مي شه شما اطلاع داري؟
با تشكر.
 

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2005
نوشته‌ها
1,783
لایک‌ها
15
سن
39
محل سکونت
Tehran
سلام،
نمی دونم صحبت از کجا می کنید و اگر فکر می کنید که می تونید تحمل کنید بهتره همون جایی ببرید که ظرف 10 دقیقه براتون درست کرده بودند،اما اگر قرار بر تعویض تاچ باشه بستگی به دسگاهتون داره،از 50 تا 100 هزارتومن تخمین می زنم که خرج برداره،
 

caltexir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 جولای 2007
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
0
باز هم ممنون از راهنماييتون . عرض كنم كه من آلمان هستم و اونجا بردم واسم درست كردن.
باز هم متشكرم اينجا بازم تلاشم رو مي كنم نشد صبر مي كنم تا بگردم
.
 

mhr54

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 می 2007
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دانشمندان عزیز
لطفا مشکل مرا هم حل کنید!!!
در هنگام هارد رست k-jam یک صفحه سیاه میآید که نوشته :
press send to reset defalt factory
باید چکار کنم ؟ چون کلید Send ندارد در صفحه؟؟
 

Peddy

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 مارس 2007
نوشته‌ها
64
لایک‌ها
1
محل سکونت
هر جا پیدا کنم
با سلام خدمت دانشمندان عزیز
لطفا مشکل مرا هم حل کنید!!!
در هنگام هارد رست k-jam یک صفحه سیاه میآید که نوشته :
press send to reset defalt factory
باید چکار کنم ؟ چون کلید Send ندارد در صفحه؟؟

شما باید دکمه ی سبز گوشی رو که عکس یه تلفن روشه و برای برقرار کردن ارتباط با دیگران هست رو بزنید انشاالله مشکلت حل میشه برادر:D
 
بالا