برگزیده های پرشین تولز

سئوالات مرتبط با خوراکی ها

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
13 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,060
لایک‌ها
5,172
سن
34
محل سکونت
UAE
اگر موافق باشید اینجا محلی باشه برای سئوالات کلی و پاسخ های کوتاه که به غذاها ، خاصیت ها ، مضرات و زیان ها ، نوع پختن و شیوه های خوردن خوراکی ها مربوط میشه
 
Last edited:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
13 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,060
لایک‌ها
5,172
سن
34
محل سکونت
UAE
خودم شروع می کنم:

1. این درسته که خوردن همزمان شیر و ماهی ، یا سرکه و ماهی در یک وعده ، بیماری پوستی به وجود میاره؟ شما هم اینو شنیده بودید؟ :worried:

2. خرچنگ زنده رو قبل از آب پز کردن ، چه جوری باید بکشیمش؟ سرشو که نمیشه بـبُـریم :wacko: :eek: :eek:
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
خودم شروع می کنم:

1. این درسته که خوردن همزمان شیر و ماهی ، یا سرکه و ماهی در یک وعده ، بیماری پوستی به وجود میاره؟ شما هم اینو شنیده بودید؟ :worried:

2. خرچنگ زنده رو قبل از آب پز کردن ، چه جوری باید بکشیمش؟ سرشو که نمیشه بـبُـریم :wacko: :eek: :eek:

ممنون بابت تاپیک

جواب سوال اول رو نمی دونم ولی در مورد سوال دوم اونطور که من دیدم (تو برنامه های آشپزی ) و شنیدم ، خرچنگ رو می ذارن توی فریزر ، البته نه برای اینکه منجمد بشه، برای اینکه یه مقدار بی حس بشه ، بعد می ندازنش تو قابلمه ای که آبش در حال جوشه تا بپزه. البته گویا خیلی ها هم این کار رو نمی کنن و مستقیما وارد آب جوشش می کنن که فکر کنم این دیگه خیلی بی رحمانه اس!
 

behnam666

همکار بخش سبک زندگی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,746
لایک‌ها
754
سن
37
محل سکونت
خونمون
خوردن ماست و ترشی بصورت همزمان هم باعث ایجاد لک در پوست میشه
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home

MashadFilm

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2007
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
4
محل سکونت
Mashad
خب منم یه سوال درباره خوراکی دارم! البته درباره ی پختن خوراکی :happy:

اون چه روشی هست که موقع سرخ کردن مواد غذایی، ماهیتابه اتیش می گیره؟ یعنی چطوری اتیش می گیره؟
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
خب منم یه سوال درباره خوراکی دارم! البته درباره ی پختن خوراکی :happy:

اون چه روشی هست که موقع سرخ کردن مواد غذایی، ماهیتابه اتیش می گیره؟ یعنی چطوری اتیش می گیره؟
درود
ماهیتابه آتیش نمی گیره ، محتویات توش آتیش می گیره اون هم به دلیل اضافه کردن افزودنیهایی مثل نوشیدنیهای الکلی هست که جزو مواد لازم برای پخت بعضی غذاها هستند
 

nilan

Registered User
تاریخ عضویت
22 جولای 2010
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
2
خب منم یه سوال درباره خوراکی دارم! البته درباره ی پختن خوراکی :happy:

اون چه روشی هست که موقع سرخ کردن مواد غذایی، ماهیتابه اتیش می گیره؟ یعنی چطوری اتیش می گیره؟
من یه مورد ساده اش رو که زیاد باهاش مواجه ام میگم
کافیه آب قاطی روغن بشه مثلاً موقع تفت دادن قارچ اگه از همون اول قارچ رو بریزی تو روغن کمی که بگذره آب میندازه بعد کافیه تابه رو تکون بدی... فقط حواستون باشه گاهی زیاد شعله میگیره ... هول نشید...
 

persiansag

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
محل سکونت
Tehran
بوقلمون بهتر ات یا مرغ؟ یوقلمون
 

MashadFilm

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2007
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
4
محل سکونت
Mashad
ممنون از جواب دوستان!

من یه مورد ساده اش رو که زیاد باهاش مواجه ام میگم
کافیه آب قاطی روغن بشه مثلاً موقع تفت دادن قارچ اگه از همون اول قارچ رو بریزی تو روغن کمی که بگذره آب میندازه بعد کافیه تابه رو تکون بدی... فقط حواستون باشه گاهی زیاد شعله میگیره ... هول نشید...

چقدر باید بذاریم تا اتیش ماهیتابه روشن بمونه؟ چجوری خاموش کنیمش؟
در کل مزیتی داره این روش پخت؟ فکر کنم کمی مزه ذغالی بگیره، اره؟ خوب میشه؟

با تشکر!
 

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 نوامبر 2006
نوشته‌ها
2,145
لایک‌ها
852
محل سکونت
staring at a closed door!
منم خیلی شنیدم که میگن خوردن چیزای ترش(آبلیمو، ترشی، لواشک...) + ماست لک پوست میاره بعد یه دکتر تغذیه توی تی وی گفت که این مطلب هیچ اساس علمی نداره و ثابت نشده اما با این وجود من فکر می کنم که طب سنتی بر اساس تجربه اینو میگه و الکی نیست!

پ ن: با این حساب سسی که با آبلیمو و ماست برای ماهی درست میکنن دیگه چه معجون خطرناکیه:blink:



ممنون بابت تاپیک

جواب سوال اول رو نمی دونم ولی در مورد سوال دوم اونطور که من دیدم (تو برنامه های آشپزی ) و شنیدم ، خرچنگ رو می ذارن توی فریزر ، البته نه برای اینکه منجمد بشه، برای اینکه یه مقدار بی حس بشه ، بعد می ندازنش تو قابلمه ای که آبش در حال جوشه تا بپزه. البته گویا خیلی ها هم این کار رو نمی کنن و مستقیما وارد آب جوشش می کنن که فکر کنم این دیگه خیلی بی رحمانه اس!

من اینو شنیده بودم! واقعا چه جوری دلشون میاد همچین غذایی رو بخورن:|
 

nilan

Registered User
تاریخ عضویت
22 جولای 2010
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
2
ممنون از جواب دوستان!



چقدر باید بذاریم تا اتیش ماهیتابه روشن بمونه؟ چجوری خاموش کنیمش؟
در کل مزیتی داره این روش پخت؟ فکر کنم کمی مزه ذغالی بگیره، اره؟ خوب میشه؟


با تشکر!
راستش من مزیتش رو نمیدونم فقط طبق یه تجربه گفتم....بیشتر به چشم خودم از افه های آشپزی :p....
 

imaneln

Registered User
تاریخ عضویت
31 می 2011
نوشته‌ها
415
لایک‌ها
45
محل سکونت
Basement
خوشمزه و نیروزا ! باشه . ترکیباتش رو هم بشه به راحتی تهیه کرد .
 

agarb98

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2011
نوشته‌ها
2,886
لایک‌ها
179
سن
34
محل سکونت
تهران
فرشاد کارش درسته آره فریزش کن
 

Cyberlife

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2009
نوشته‌ها
1,513
لایک‌ها
624
محل سکونت
MACS0647-JD
سلام

لطفا خوراکیها و نوشیدنیهای کارخانه ای که برای سلامتی مضرند را معرفی کنید

مثلاً من خودم از یکی از آشناها که توی یک شرکت تولید مواد غذایی کار میکرد

شنیدم که آب میوه ها و ساندیس ها از یکسری مواد شیمیایی مضر که از کشورهایی

مثل چین وارد میشه ساخته میشه و میگفت که مثلاً از هر 5 کیلو از این ماده

که انواع طعمهای میوه های مختلف رو داره میتونن 10000 آبمیوه و ساندیس

تولید کنن.
 
بالا