آژانس هواپیمایی
tanki

سئوال در مورد ساختار تمپلیت جوملا

شروع موضوع توسط Tony.65 ‏19 جولای 2007 در انجمن Joomla , Drupal - مامبو ، جوملا و دروپال

  1. Tony.65

    Tony.65 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Success land
    این اعدادی که جلو نام پوزیشین نوشته میشه برا چیه؟
    مثلا این کدها چه فرقی دارن؟منظورم خروجیش هست
    PHP:
    <?php mosLoadModules 'user3', ); ?>
    <?php mosLoadModules 
    'user3', -1); ?>
    <?php mosLoadModules 
    'user3', -); ?>
     
  2. Tony.65

    Tony.65 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Success land
    کسی چیزی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  3. amir abbas

    amir abbas Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    17
    این به کارت میاد ؟

    [​IMG]
     
  4. Tony.65

    Tony.65 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Success land
    من اینو ندارم و نمیدونم اونی که من دنبالشم تو این کتاب توضیح داده یا نه.به هر حال شما لینک دانلودشو بزار...لااقل یه چیز جدید یاد میگیرم
     
  5. amir abbas

    amir abbas Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    17
  6. Tony.65

    Tony.65 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Success land
  7. خرید بیت کوین
  8. Rayansat

    Rayansat کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2007
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    فکر می کنم User3 برای نمایش وسط صفحه بالا باشه. شاید هم -1 و-2 برای موقعیتش باشه؟
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل