• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئو حرفه ای + نمونه کارهای صفحه اول گوگل

Thinker.Brain

Registered User
لایک‌ها
57

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
کلمه جوک قبلا جزو سه چهار تا سرچ اول بودم
سئو کلمه جوک و sms چقدر میشه؟

Thinker.Brain

Registered User
لایک‌ها
57

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785

haj-amir

Registered User
لایک‌ها
144
من یک سوال دارم
یک سایت راه اندازی کنم داخلش مطالب مفید و پرکاربرد و از این دست قرار بدم و سایت رو سئو کنم در کنارش فروشگاه هم راه بندازم بهتر هست
یا برعکس اول فروشگاه راه بندازم فروشگاه رو سئو کنم در کنارش مطلب بزارم

Thinker.Brain

Registered User
لایک‌ها
57
من یک سوال دارم
یک سایت راه اندازی کنم داخلش مطالب مفید و پرکاربرد و از این دست قرار بدم و سایت رو سئو کنم در کنارش فروشگاه هم راه بندازم بهتر هست
یا برعکس اول فروشگاه راه بندازم فروشگاه رو سئو کنم در کنارش مطلب بزارم
سلام و درود
از لحاظ سئو فرقی نمیکنه , پیشنهاد بنده اینه که تیمتون رو تقویت کنید و همزمان هر 2 رو پیش ببرید. ( تا در کمترین زمان بهترین نتیجه رو بگیرید )
فروشگاه رو راه اندازی کنید و در قسمت بلاگ مطالب مفید قرار بدید و لینک بدید به صفحه اصلی ( فروشگاه )
موفق باشید

masoud26968

Registered User
لایک‌ها
18
سلام جناب خضرایی وقتتون بخیر. خواستم تشکر کنم بابت زحماتی که برای سایت ما تاپ تی شرت کشیدین. دوستان ایشون سئو کاری هستن که کار رو با حوصله ، به دور از خطرات حذف شدن از نتایج گوگل و مداوم انجام میدن . یعنی نتیجه کار ایشون رو به مرور می تونید ببنید و این بسیار عالی هست چون در عوض یک نتیجه پایدار دارین . بازم ممنون

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91
سلام دوست عزیز
من الان تو یکی از کلمات پر رقابت در صفحه سوم هستم
برای آوردن سایت من به نیمه اول صفحه اول گوگل چقدر باید هزینه کنم؟
اگر لازمه بگین که اون کیورد رو پی ام کنم براتون

Thinker.Brain

Registered User
لایک‌ها
57
سلام جناب خضرایی وقتتون بخیر. خواستم تشکر کنم بابت زحماتی که برای سایت ما تاپ تی شرت کشیدین. دوستان ایشون سئو کاری هستن که کار رو با حوصله ، به دور از خطرات حذف شدن از نتایج گوگل و مداوم انجام میدن . یعنی نتیجه کار ایشون رو به مرور می تونید ببنید و این بسیار عالی هست چون در عوض یک نتیجه پایدار دارین . بازم ممنون
آقا ما مخلصیم ! جز انجام وظیفه چیزی نبوده... <3

Thinker.Brain

Registered User
لایک‌ها
57
سلام دوست عزیز
من الان تو یکی از کلمات پر رقابت در صفحه سوم هستم
برای آوردن سایت من به نیمه اول صفحه اول گوگل چقدر باید هزینه کنم؟
اگر لازمه بگین که اون کیورد رو پی ام کنم براتون
سلام
اگر لطف کنید با اکانت تلگرام بنده در ارتباط باشید خیلی ممنون میشم
http://telegram.me/expertseo
با تشکر فراوان

kariz01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام هزینه ها و چگونگی انجام پروژه رو میشه پ.خ کنین؟

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

alizamany

Registered User
لایک‌ها
42
جناب اقای خضرایی بنده سایت رو در اختیار شما قرار دادم تا سئو رو انجام بدید بعد از حدود 2 هفته از واریز وجه هنوز لودینگ سایت به اون حد نرسیده و توی 8 ثانیه مونده لود پیج های داخلی هم بدتر از گذشته تلفن هم که جواب نمیدید لطفا پیگیری کنید و کار رو سریعا انجام دهید

Thinker.Brain

Registered User
لایک‌ها
57
جناب اقای خضرایی بنده سایت رو در اختیار شما قرار دادم تا سئو رو انجام بدید بعد از حدود 2 هفته از واریز وجه هنوز لودینگ سایت به اون حد نرسیده و توی 8 ثانیه مونده لود پیج های داخلی هم بدتر از گذشته تلفن هم که جواب نمیدید لطفا پیگیری کنید و کار رو سریعا انجام دهید
سلام و عرض ادب
همونطور که خدمتتون گفتم مریض بودم و ... <3

alizamany

Registered User
لایک‌ها
42
جناب اقای خضرایی بعد از 3 هفته هنوز دست به سایت نزدید بنده شکایت خودم رو به مدیرات انجمن میکنم تا از این طریق پیگیری کنم ظاهرا قرار نیست سئو رو انجام بدید

Thinker.Brain

Registered User
لایک‌ها
57
جناب اقای خضرایی بعد از 3 هفته هنوز دست به سایت نزدید بنده شکایت خودم رو به مدیرات انجمن میکنم تا از این طریق پیگیری کنم ظاهرا قرار نیست سئو رو انجام بدید
برادر من بنده کار افزایش سرعت لود سایت شما رو فقط بر عهده گرفتم که با توجه به توضیحاتی که خدمتتون دادم کلیه سایت شما با 50 پلاگین وردپرس طراحی شده , اینکار از حد معمول زمان بیشتری نیاز داره تا بدون اینکه سایتتون بهم بریزه و جایگزین یک سری کدنویسی ها بجای پلاگین بتونیم اینکار رو انجام بدیم. هرچقدر بنده به شما توضیح میدم بجای اینکه صبر کنید تا کار انجام بشه در تاپیک ها بیاید بگین. کلآ مبلغ شما 160 یا 180 تومن بوده , واقعآ فکر میکنید قراره کلاهبرداری کنم؟ :) یکم فکر کنید .

بالا