آژانس هواپیماییexchanging

ساب دومین در وردپرس مولتی یوزر

شروع موضوع توسط sIiiS ‏10 فوریه 2010 در انجمن Wordpress - وردپرس

  1. sIiiS

    sIiiS کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2004
    نوشته ها:
    4,668
    تشکر شده:
    190
    محل سکونت:
    اصفهان
    سلام
    همون طور که میدونید وقتی از وردپرس مولتی یوزر استفاده می کنیم باید کاری کرد که وقتی کسی وبلاگی درست می کنه به صورت ساب دومین نشون داده بشه، قبلا یکبار تونسته بودم ساب دومین رو فعال کنم اما الان هرکاری می کنم نمیشه و ارور میده، از دوستان کسی می دونه راهش چیه ؟
    چون ساب دومینی که باید توی cPanel ایجاد کرد باید به صورت domain.com.* باشه
    اروری هم که میده اینه :
     
  2. sJaguar

    sJaguar کاربر فعال موبایل و فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    11,355
    تشکر شده:
    1,600
    محل سکونت:
    Old Persian Empire
    خوب این ارورش که میگه این دامنه موجوده . دامنه دیگه ای رو امتحان کنید شاید جواب بده.
     
  3. asadiweb

    asadiweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2009
    نوشته ها:
    963
    تشکر شده:
    135
    خوب باید واسه سابدمین مجازی وایلد کارد رو فعال کنید

    شما اینکار رو کردید ....
     
  4. sIiiS

    sIiiS کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2004
    نوشته ها:
    4,668
    تشکر شده:
    190
    محل سکونت:
    اصفهان
    چجوری باید "وایلد کارد" رو فعال کرد؟
     
  5. asadiweb

    asadiweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2009
    نوشته ها:
    963
    تشکر شده:
    135
  6. sIiiS

    sIiiS کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2004
    نوشته ها:
    4,668
    تشکر شده:
    190
    محل سکونت:
    اصفهان
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Amenocy

    Amenocy کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    3,243
    تشکر شده:
    626
    محل سکونت:
    اردوگاه کار اجباری
    اگه عجله داری ! سیو کن . بعد خودت RTL کن بخون :دی
     
  9. reza_6272

    reza_6272 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    923
    تشکر شده:
    240
    همون وایلد کارد هست منم کلی بابتش بدبختی کشیدم! اگه پشتیبان سرور دارید که بهشون بگین سریع مشکلو حل میکنن
     
  10. sIiiS

    sIiiS کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2004
    نوشته ها:
    4,668
    تشکر شده:
    190
    محل سکونت:
    اصفهان
    آخه یه مشکلی که دارم اینه که قبلا همین کار رو به راحتی بدون وایلدکارد انجام میدادم و تازه دومین هم addon بود و مشکل این چنینی نداشتم باهاش
    به پشتیبنی هاست بگم وایلدکارد رو فعال کنید خودشون می دونند باید چیکار کنند یا باید توضیح هم براشون بدم؟
     
  11. reza_6272

    reza_6272 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    923
    تشکر شده:
    240
    قبلا حتما روی ساب فولدر نصب کردین برای ساب دامین همین مشکل وجود داره
    اره خیلی عادی هست این مشکل براشون!
    بگین ارور والد کارد برای نصب wpmu on subdomain یا اصلا فایلهارو اپ کنید بگین نصبو تکمیل کنن فورا تحویل میدن.
     
  12. asadiweb

    asadiweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2009
    نوشته ها:
    963
    تشکر شده:
    135
    متن رو توی نت پد کپی کنید ctrl+shift رو بگیر راست به چپ میشه

    اگه خودت مدیر هاستی بگو راهنماییت کنم ;)
     
  13. sIiiS

    sIiiS کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2004
    نوشته ها:
    4,668
    تشکر شده:
    190
    محل سکونت:
    اصفهان
    مدیر هاست نیستم، فقط ریسلر دارم
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. ALI4GHA

    ALI4GHA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2007
    نوشته ها:
    419
    تشکر شده:
    17
  16. sIiiS

    sIiiS کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2004
    نوشته ها:
    4,668
    تشکر شده:
    190
    محل سکونت:
    اصفهان
    ممنون، مشکل * رو حل کرد، حالا مونده وایلدکارد، برم بگم به پشتیبانی ببینم چی میگن