آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

ساختار كلي كاپوچينو و هفت سنگ !

شروع موضوع توسط dashamir ‏18 فوریه 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    در مورد كاپوچينو اگر اتشباه نكنم آرشيو شماره اي اش به صورت هفته اي است و آرشيو هر ستون رو هم يك كتگوري كرديد كه به آرشيو ستوني هم دسترسي مستقيم باشد . تا اينجاي كار مشكلي نيست . دو تا سوال پيش مي آيد يكي اينكه صفحه اي اصلي خودش چه جوري درست شده است و دوم اينكه چگونه ليست تمامي صفحات در كنار همه ي صفحه ها و ستون ها هست .
    البته ميشه ليست كرد صفحات را با تركيب آرشيو تكي و موضوعي . اما مشكل اينجاست كه اونوقت وقتي دو شماره بشود اون بقل لينك به ستون هاي هر دو شماره هست . براي همين ممنون ميشم اگه توضيح بدهيد كه چگونه اين مشكلات رفع ميشه ؟

    و اما در مورد هفت سنگ كه آرشيو شماره اي اش به صورت http://www.7sang.com/mag/1 هستش من كلا چيزي به ذهنم نرسيد !
    اين فقط گويا از عهده ي احسان و عابر و امثالهم بر ميايد كه براي يه بار اين تاپيك مجله و بحث آرشيوش تموم شه بره پي كارش .
    با تشكر . . . :happy:
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,495
    محل سکونت:
    Internet
    در مورد كاپوچينو اون توضيحات اولت درسته.
    در مورد صفحه اول كه خب يه تمپليت است كه آخرين مطالب انتخاب شده را ليست مي كند. فكر نميكنم نكته خاصي داشته باشه.
    در مورد منوي كنار... من يه سري تمپليت ساختم به صورت فايل اسكريپت (چون صفحات html است و اگر php میذاشتم میتونستم به جای اسکریپت include کنم) توی این تمپلیتها که یکی منوی صفحه اول و دیگری منوی صفحات داخلی است ، آخرین مطلب هر بخش لیست شده (با آرایش و آب و رنگ مناسب منو)

    در مورد هفت سنگ اطلاعی ندارم. ولی میشه در اون به صورت استفاده از یک کتگوری برای هر شماره باشه! کاش خودشون بیان توضیح بدن. ثواب داره!
     
  3. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    احسان جان مي خواهم بدونم هيچ راهي نيست كه با استفاده از كدهاي خود موييل تايپ اينو اون بغل ليست كرد ؟
    بعد صفحه ي اول اتوماتيك هستش با دستي ؟ اگر اتوماتيك هست يه توضيح كامل مي خواهم . حقيقتش مشكل ام حل نشده و فوري و فوتيه ! مخلصم . . .
     
  4. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    احسان جان به نظر من كاپوچينو يه اشكال بزرگ (البته به نظر من) داره اينه كه آرشيو به صورت موضوعي نداره من خودم يه بار داشتم درباره ايرانولژي (نوشته هاي خداداد رضاخاني) مي گشتم مجبور شدم تمامي آرشيو رو برگردم تا نوشته هاي اين عزيز رو پيدا كردم.
    نكته بعدي هم در صفحه انگليسي ايرانولژي بود كه كامنت در پايين به فارسي نوشته شده بود....
    (شرمنده احسان جان كه مشكلات كاپوچينو رو اينجا نوشتم اگر مايل هستي در همين ام تي يه بخش براي اين باز كن تا ديگر دوستان بتونند نظرات و پيشنهادات خودشون رو در اين باره بنويسند)
     
  5. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    يكي مشكل ما رو حل كنه مسلمون هااا !
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,495
    محل سکونت:
    Internet
    والا آرشیو موضوعی داره! لینکش هم بالای هر صفحه است. مثلا:
    http://www.cappuccinomag.com/iranology
    در مورد بقیه موارد هم که نوشتی ممنونم.

    داش امیر عزیز...
    چرا... لیست کنار رو میشه با تگهای مووبل تایپ درست کرد. ولی خب توصیه میکنم اونو توی یه تمپلیت دیگه بذاری و بعدش اونو توی تمپلیت اصلی include کنی. فکر نمیکنم کدهاش مشکل باشه ولی اگه فکر میکنی متوجه نشدی بیشتر توضیح بدم.

    در مورد صفحه اول هم بگم تنها چیزی که توی صفحه اول به صورت دستی تنظیم میشه ترتیب مطالب (بالا و پایین بودن مطالب) است. که البته قدیمها قرار بود این مورد هم اتوماتیک باشه ولی خب چون دوستان (نویسنده ها) مطالب رو دیر و زود میدادن نظمش بهم میریخت و من راه بهتری پیدا نکردم.
     
  7. panypay
  8. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    تا جايي كه من نگاه كردم و از پژمان هم كه پرسيدم آرشيو موضوعي به صورت لينك نيستش كه همه (عموم) بتونند از آن استفاده كنند. البته براي اين يه راه هستش كه براي هر موضوع كليك كرده سپس قسمت آخرش رو حذف كني كه با اينكار درس ميشه. كه در صورت كلي به صورت زير ميشه: http://www.cappuccinomag.com/category_name
     
  9. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    تا جايي كه من نگاه كردم و از پژمان هم كه پرسيدم آرشيو موضوعي به صورت لينك نيستش كه همه (عموم) بتونند از آن استفاده كنند. البته براي اين يه راه هستش كه براي هر موضوع كليك كرده سپس قسمت آخرش رو حذف كني كه با اينكار درس ميشه. كه در صورت كلي به صورت زير ميشه: http://www.cappuccinomag.com/category_name
    به هرصورت از جوابت ممنونم
     
  10. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    احسان خدایی اش را بخواهی نفهمیدم . اگه بتونی رو کدی چیزی اینجا توضیح بدی ممنون میشم . باز هم مرسی از بابت توضیحاتت
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,495
    محل سکونت:
    Internet
    یه کلمه آرشیو بالای همه صفحات هست. اون پس چیه!!؟!؟
     
  12. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,495
    محل سکونت:
    Internet
    ببین عزیزم:
    کد:
    <MTCategories>
    <MTEntries lastn="1">
    <a href="<$MTEntryPermalink$>"><$MTEntryTitle$></a><br />
    </MTEntries>
    <MTCategories>
    این کد همونجور که میدونی برمیداره همه کتگوری ها رو آخرین مطالبش رو لینک میکنه و لیست میکنه. خب حالا میری یه دونه Intex Template جدید می سازی و بعدش اینو میذاری توش و بعد توی تمپلیت اصلی این رو یه جا include میکنی. البته چند مورد. اول اینکه اگه میخوای کتگوری های خاصی لیست بشن بهتره از پلاگین MTFilterCategories استفاده کنی.
    در مورد include کردن 2 راه داری. یکی اینکه تمام فایلها رو پسوندش رو php کنی. بعد هم این رو در جای مناسب به صورت زیر:
    کد:
    <? include('/path/to/file') ?>
    استفاده کنی. یا اینکه این رو (کدهای اولی که نوشتم) به صورت جاوا اسکریپت در بیاری و بعد به صورت یه اسکریپت توی تمپلیت اصلی استفاده کنی.
    در مورد آب و رنگ کدها هم خب باید اقدامات لازم رو انجام بدی.

    اگه بازم متوجه نشدی بگو من عین کد منوی کاپوچینو رو بذارم اینجا! :lol:
     
  13. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    نه ايول اينو فهميدم . دمت گرن احسان جااان مي دونستم آخرش هم بايد بيايم پيش خودت . بعد براي بقيه ي صفحه ي اول هم توضيحك كوچك بده و جمعش كنيم ايشالااا ! يعني خودت چيكار مي كني صفحه ي اول رو . مي خواهم تا جايي كه ميشه دستي درست نشه و مشكل اينكه اگه يه هفته يه مطلب رو ننوشتيم چه كنيم و نزاردش و اگر مي خواهيم بغل يك عكس خاص باشه چه كنيم و . . . درست چيزي كه تو كاپوچينو هست . بابت توضيح منو ممنون
     
  14. avajang.com .left
  15. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    ممنونم احسان جان از راهنماييت تا امروز كه دوباره سرزدم اونو ديدم حال به اين پژمان هم بگم تا بدونه....
     
  16. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,495
    محل سکونت:
    Internet
    مخلصيم قربان
     
  17. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,495
    محل سکونت:
    Internet
    در مورد صفحه اول:

    برای اینکه راه درست حسابی برای بالا و پایین بودن مطالب پیدا نکردم و از اونجایی که بچه ها میخواستن مثلا یه مطلب خاص بالا باشه یا پایین باشه برای همین مجبور شدم که ترتیب نوشته ها رو به صورت دستی تنظیم کنم. با این توضیح که برای هر بخش (یعنی هر مطلب یک شماره) اونو از کتگوری خودش به عنوان آخرین مطلب اونجا خوندم. مثلا اين كد مال قسمت ظنر است به صورت زیر:

    کد:
    <MTEntries category="humor" lastn="1">
    <a href="<$MTEntryPermalink$>"><$MTEntryTitle$></a>
    <$MTEntryMore$><br />
    <$MTEntryExcerpt$><br />
    <img src="<$MTBlogURL$>images/home/<MTEntryCategories><$MTCategoryLabel$></MTEntryCategories>.jpg" />
    </MTEntries>
    
    بازم اين توضيح رو بدم كه آب و رنگ رو از دو طرفش برداشتم. اون MTEntryMore و MTEntryExcerpt كه وسط مي بيني به خاطر اون توضيحات كوتاه انگليسي و فارسي ازشون استفاده كردم.
    هر كدوم از اين چند خط كد آخرين مطلب يك بخش خاص رو نشون ميده. من براي ترتيب نمايششون اونا رو دستي بالا پايين مي كنم. البته اگه حوصله داشته باشي ميتوني با چند خط كد مثلا php ترتیب نمایش هم به صورت اتوماتیک و سریع تر مدیریت کنی. :cool:
     
  18. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    احسااااااان جان يك دنيا ممنون و متشكر !
     
  19. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,495
    محل سکونت:
    Internet
    مخلصيم آقا! :)
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی