آژانس هواپیمایی
tanki

ساختن صفحات استاتيك و كمك گرفتن از PHP

شروع موضوع توسط Helen_Farhani ‏10 ژوئن 2007 در انجمن PHP

  1. Helen_Farhani

    Helen_Farhani کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2007
    نوشته ها:
    89
    تشکر شده:
    0
    اگر بخواهيم يك سايت كه بصورت استاتيك هست طراحي كنيم آيا كلاس يا framework
    هست كه بشود براي اين منظور از آن براي تسريع در كار استفاده كرد؟
    منظورم اين است كه براي انجام كارهاي تكراري از آن ابزار استفاده كنيم.
    به عنوان مثال: منو هاي ما در تمام صفحات تكرار ميشود حالا بصورت دستي ميتونيم يك Function بنويسيم كه در جا كه صداش زديم منوي ما را چاپ كند. header , footer و يا كلمات كليدي هر صفحه يا كلمات كليدي يا page navigation و ...
    بطور كلي يك چيزي كه سرعت عمل را زيادتر كند.



    پ.ن
    نميدونم تونستم منظورم را درست بيان كنم يا ...
     
  2. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    اسمارتی!
    http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=64710
     
  3. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    میگه استاتیک
    یعنی می خواهی php برای فایل های html واقعی بسازه
    یا شبیه سازی ؟؟

    دقیقتر بگو
     
  4. Helen_Farhani

    Helen_Farhani کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2007
    نوشته ها:
    89
    تشکر شده:
    0
    منظورتون از شبيه سازي چي هست؟
     
  5. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    شبیه سازی یعنی اینکه با rewrite mod انجام بده
     
  6. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    تو مجیدآنلاین راجه به mod_rewrite صحبت شده
    مثلاً این کد داخل فایل .htaccess :
    PHP:
    RewriteEngine On
    Options 
    +Followsymlinks
    RewriteBase 
    /
    RewriteRule ^([0-9]+).html?$ /index.php?ID=$[L]
    کاری میکنه که وقتی http://domain/5.html ریکوست شد، خروجی مربوط به http://domain/index.php?ID=5 به client ارسال شه

    اما، فکر نمیکنم این به درد کارت بخوره
    بنظرم با include کارت راه میفته
    PHP:
    <? include('header.htm'?>
    <table><tr><td>This is my static content</td></tr>
    <table><tr><td>This is my static content</td></tr>
    <table><tr><td>This is my static content</td></tr>
    <? include('footer.htm'?>
     
  7. خرید بیت کوین
  8. aboozar_a

    aboozar_a کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    بنظرم با include کارت راه میفته
    PHP:
    <? include('header.htm'?>
    <table><tr><td>This is my static content</td></tr>
    <table><tr><td>This is my static content</td></tr>
    <table><tr><td>This is my static content</td></tr>
    <? include('footer.htm'?>
    [/QUOTE]

    می شود یک مقدار بیشتر توضیح بدی؟
     
  9. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    می شود یک مقدار بیشتر توضیح بدی؟[/QUOTE]

    یه نمونه ساده ضمیمه کردم
     

    فایل های ضمیمه:

    • tst.rar
      اندازه فایل:
      700 بایت
      نمایش ها:
      7
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل