• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت برگه بدونه پوسته

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوستان
من می خوام یک برگه درست کنم بزارم بجای صفحه اصلی سایتم یعنی اول اونم بیاد بعد اگه خواستن برن تو صفحات دیگر
دوتا سوال:

1- چطور یک برگه درست کنم که تحت قالب سایتم نباشه؟یعنی یک صفحه سفید باشه بعد خودم کد html توش بزارم؟
2- آیا از لحاظ سئو تاثیر داره یعنی بد باشه یا تاثیر منفی بزاره؟

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
1- چطور یک برگه درست کنم که تحت قالب سایتم نباشه؟یعنی یک صفحه سفید باشه بعد خودم کد html توش بزارم؟
2- آیا از لحاظ سئو تاثیر داره یعنی بد باشه یا تاثیر منفی بزاره؟

1. برو داخل هاست،پوشه ی theme رو پیدا کن توش یه فایل php جدید بساز، و اولش کد زیر رو بذار :

HTML:
<?php
/*
Template Name: shop
*/
?>

این ماله سایت خودم پیج شاپ هستش،یعنی آدرسش اینطوری میشه : site.com/shop
بعد زیر این کد هر قالب HTML ـی خواستی میذاری،اینو رو Save میکنی و میای داخل پنل وردپرس،از قسمت ایجاد برگه ی جدید یه برگه ایجاد میکنی،بدون عنوان،از قسمت صفات برگه قالب برگه رو میذاری مثلا روی شاپ که تو فایل php اولش تعریف کردی،بعد انتشار میکنی.

در مورد سئو هم نفهمیدم منظورتون چیه که راهنمایی کنم.

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
1. برو داخل هاست،پوشه ی theme رو پیدا کن توش یه فایل php جدید بساز، و اولش کد زیر رو بذار :

HTML:
<?php
/*
Template Name: shop
*/
?>

این ماله سایت خودم پیج شاپ هستش،یعنی آدرسش اینطوری میشه : site.com/shop
بعد زیر این کد هر قالب HTML ـی خواستی میذاری،اینو رو Save میکنی و میای داخل پنل وردپرس،از قسمت ایجاد برگه ی جدید یه برگه ایجاد میکنی،بدون عنوان،از قسمت صفات برگه قالب برگه رو میذاری مثلا روی شاپ که تو فایل php اولش تعریف کردی،بعد انتشار میکنی.

در مورد سئو هم نفهمیدم منظورتون چیه که راهنمایی کنم.
سلام
ممنون
من کد رو نوشتم و تو پوشه تم ذخیره کردم
اما وقتی وارد مدیریت وردپرس می شوم در قسمت صفات برگه فقط اسم دو تا برگه دیگم میاد و اسم این یکی که ساختم نمی آد(تو بخش مادر)

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
سلام
ممنون
من کد رو نوشتم و تو پوشه تم ذخیره کردم
اما وقتی وارد مدیریت وردپرس می شوم در قسمت صفات برگه فقط اسم دو تا برگه دیگم میاد و اسم این یکی که ساختم نمی آد(تو بخش مادر)

اولش اون کدی که بالا دادم گذاشتی؟! عنوان فایل هم همون رو بذار با پسوند php

بالا