• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت خازن 82 پیکو فارادی (خودکفایی ملی در جهت عدم وابستگی به بیگانگان در زمینه تولید

arashkhan

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
7
این خازن رو خودم در آزمایشگاه در وقت بیکاری ساختم و جواب گرفتم.

مواد لازم : دو عدد سیم 5 سانتی متری و مقداری آدامس (ترجیحا با طعم سیب)

ابتدا سر هر دو سیم را به اندازه 2 سانتی متر لخت کرده وقسمت بدون روکش را روی خودش دو بار تا می کنیم.
سپس محلهای فوق را به یکدیگر نزدیک کرده و بین آنها را با ماده دی الکتریک که همان آدامس جویده شده است پر می کنیم. سپس خوب آدامس را فشار می دهیم تا همه سطح مسی را بپوشاند. حالا ما یک خازن در حدود 100 پیکو فاراد داریم.

تست آن هم توسط مولتی متر صا ایران که دارای خازن سنج هست انجام شد که نتیجه آن 82 پیکو بود.

(البته در همین زمان دوستان محترم در آزمایشگاه در حال لاک کردن حلقه PLL بودن که علیرغم تلاششون هیچ نتیجه ای نگرفتن)

arashkhan

کاربر فعال
لایک‌ها
7
به قول رفیقم اگر دوست دارید میتونید بعد از اینکه آدامس سفت شد روش بنویسید 82 پیکو !

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
175.gif
184.gif
175.gif
175.gif

samareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از خشك شدن آدامس ظرفيت تغيير نمي كنه؟
حداكثر چه ولتاژي رو مي تونه تحمل كنه؟
يكي ديگه مثل همون بسازيد ببينيد ظرفيتشون يكسان در مي آد؟
فكر كنم به خاطر حالات متفاوت سيمها نسبت به هم و ضخامت متفاوت آدامس بين آنها ظرفيتها تفاوت فاحش داشته باشه.

saeed fm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این خازن رو خودم در آزمایشگاه در وقت بیکاری ساختم و جواب گرفتم.

مواد لازم : دو عدد سیم 5 سانتی متری و مقداری آدامس (ترجیحا با طعم سیب)

ابتدا سر هر دو سیم را به اندازه 2 سانتی متر لخت کرده وقسمت بدون روکش را روی خودش دو بار تا می کنیم.
سپس محلهای فوق را به یکدیگر نزدیک کرده و بین آنها را با ماده دی الکتریک که همان آدامس جویده شده است پر می کنیم. سپس خوب آدامس را فشار می دهیم تا همه سطح مسی را بپوشاند. حالا ما یک خازن در حدود 100 پیکو فاراد داریم.

تست آن هم توسط مولتی متر صا ایران که دارای خازن سنج هست انجام شد که نتیجه آن 82 پیکو بود.

(البته در همین زمان دوستان محترم در آزمایشگاه در حال لاک کردن حلقه PLL بودن که علیرغم تلاششون هیچ نتیجه ای نگرفتن)

خسته نباشی!!!
ادامس رو هم ایرانی انتخاب کن تا بیشتر خودکفا بشی

"(البته در همین زمان دوستان محترم در آزمایشگاه در حال لاک کردن حلقه PLL بودن که علیرغم تلاششون هیچ نتیجه ای نگرفتن)"

قضیه اش چیه بگو شاید بتونم کمکتون کنم

www.nezam-vazifeh.persianblog.com:f34r:

arashkhan

کاربر فعال
لایک‌ها
7
بعد از خشك شدن آدامس ظرفيت تغيير نمي كنه؟
حداكثر چه ولتاژي رو مي تونه تحمل كنه؟
يكي ديگه مثل همون بسازيد ببينيد ظرفيتشون يكسان در مي آد؟
فكر كنم به خاطر حالات متفاوت سيمها نسبت به هم و ضخامت متفاوت آدامس بين آنها ظرفيتها تفاوت فاحش داشته باشه.

من بلد نیستم تشت کنم حداکثر ولتاژش رو بدست بیارم.
مطمئنا ظرفیت تغییر می کنه. ولی ما که با آدامس می تونیم حتما با مواد بهتر می تونیم نمونه مناسب هم بسازیم.

arashkhan

کاربر فعال
لایک‌ها
7
خسته نباشی!!!
ادامس رو هم ایرانی انتخاب کن تا بیشتر خودکفا بشی

"(البته در همین زمان دوستان محترم در آزمایشگاه در حال لاک کردن حلقه PLL بودن که علیرغم تلاششون هیچ نتیجه ای نگرفتن)"

قضیه اش چیه بگو شاید بتونم کمکتون کنم

www.nezam-vazifeh.persianblog.com:f34r:

میگم آدامس خروس نشان خوبه؟

هر کاری کردیم باز هم نشد که لاک کنیمش. آی سی NE564 هست. ولی جواب نگرفتیم. مثل دیتاشیت بستیم. ولی نشد.

arashkhan

کاربر فعال
لایک‌ها
7
بالا