این قالب و سایتی که تو امضامه اگه بتونی بفروشیش 50 درصدش مال خودتوردپرس نه دوست عزیز ولی طراحی قالب وردپرس به شکل دلخواه شما سخت و هزینه بر هم هست
که بهش میگن طراحی سایت
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-سایت-کلش-اکانت.739789/آدرسش؟ تازه من زیاد فروش ندارم به خاطر همین رایگان طراحی میکنم
توی تاپیک قیمت ها رو نوشتم, 15 تومن . خودم 35 براش هزینه کردم یعنی قیمت واقعیش 35 هست ولی پایین ترین قیمت فروش 15 تومن زدم شما از 15 تومن به بالا به هر قیمتی که بفروشید مال خودتون مثلا قالب رو 50 تومن هم بفروشید 15 تومن سهم من 35 تومن سهم شماقالب خوبی در چه قیمتی میخواید بفروشید؟
یعنی 35 تومن خریدمش35 خیلی خرجش کردی من این رو توی جیک ثانیه میتونم بسازم
خب اگه با هاست و دامین خواستن چند بدم کلا 15؟یعنی 35 تومن خریدمش
هاست که مجانی هم پیدا میشه دامین هم دات tk مجانی هست. یعنی منظورت اینه که هم قالب را خواست و هم دامین؟! قیمت دامین به همراه قالب 40 تومن . قیمت دامین به تنهایی: 20 تومن قیمت قالب به تنهایی: 15 تومنخب اگه با هاست و دامین خواستن چند بدم کلا 15؟
نگفتم درصدی کار میکنیم همون اول هم گفتم مثلا قالب رو از 15 تومن بالاتر فروختید بقیش مال خودتون قیمت وقعی قالب 35 تومن هست و بقیه جاها 35 تومن میفروشن من قیمت ها رو خیلی پایین دادم . دامین به همراه قالب 40 تومن شما میتونید مثلا 60 تومن یا هر چه قدر که زورتون رسید بفروشید بالای 40 تومن سهم خودتون قیمت ها رو هم پایین گفتم مگرنه قیمت اصلی را میزدم و بازاریابی درصدی ولی اینطوری به نفع خودتون هست. حالا شما مشتری پیدا کن نگران این چیز ها نباشمنظورم اینه که کل سایت رو خواست؟
بعد 40تومن رو شما نصفش رو میدید من؟