آژانس هواپیماییexchanging

ساخت يك CMS

شروع موضوع توسط Mehdi ‏10 اکتبر 2005 در انجمن asp , ASP.NET

  1. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    سلام
    هركي بلده بگه چجوري ميشه يكي ساخت
    لازم نيست همه كدهاش رو بگين فقط كدهاي مهم
    فكر نكنم كسي حاضر بشه بگه:blink:
     
  2. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    674
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    منم ميخوام يه cms درست كنم يه چيزي شبيه خارجكيا ميتونم كمكت كنم ولي بگو دقيقا چي ميخواي
     
  3. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    خوب اگه بخوام همشو بگم قطعا نميشه ولي خوب جاهاي مهمشو ميپرسم بقيشم خودم دنبالشو ميگيرم
    اول از همه ميخوام بدونم اون اديتور همون اچ تي ام ال اريا رو چجوري جا بدم تو فرمم
    من از ويژوال استاديو استفاده ميكنم وي بي
    ميخوام اچ تي ام ال اريا رو بزارم تو فرمم
    در ضمن كسي آخرين نسخه wysiwyg
    روداره اخه پوليه ؟
    ممنون ميشم
     
  4. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    ببین دوست عزیز:
    html editor توی اینترنت ریخته. نکته اصلی اینه که کدوم مار شما رو راه میندازه و شما چه هدفی رو دنبال میکنی.
    در ضمن wysiwyg مخفف what you see is what you get است به این معنی که چیزی که شما در حالت design مشاهده میکنی دقیفا مشابه همان چیزیست که در نهایت در خروجی خواهی داشت.
    موفق باشید.
     
  5. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    ميدونم اينارو
    فرقي نميكنه من فقط نميدونم چجوري تو ويژوال استاديو استفاده كنم ازش
    يعني بيارمش رو فرم
    خواهشا اگه ممكنه با وي بي بگين چون من به اين وارد ترم حالا نشد هم نشد
     
  6. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    اینو یه امتحان بکن. راحت میتونی بیاریش به عنوان یه component توی ide ویژوال استودیو.
    www.freetextbox.com
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    ممنون دانلود كردم
    هنوز نتونستم نصب كنم دارم سرو كله ميزنم
    ----
    )حالا ميخوام يه جوري باشه كه وقتي ارسال رو ميزنم بره صفحه اول سايت (متنم
     
  9. irdeadlock

    irdeadlock کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    سلام
    کتاب real world asp.net building a CMS همون چیزی است که دنبالشی.
    وب سایت Apress.com .البته مجانی نیست .ولی اگر بخوای میتونی گیرش بیاری.
     
  10. yahoo_7

    yahoo_7 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2005
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    اين جا هم يه CMS هست يه نگا بنداز....HTTP://irasp.net فارسيه خودشم... جالبه بد نيست من خوشم اومد
     
  11. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    اون کار سختی نیست. فقط میخواد یه کم برنامه نویسی بلد باشی. اون کتابی که دوستمون معرفی کرده خیلی خوبه من خوندمش. البته شما به نظر نمیرسه چیز زیادی بخوای. ضمنا من با این freetextbox کاملا کار کردم. سوالی بود در خدمتیم.:)
     
  12. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    674
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    من ميتونم تو فرانت پيچ كمكت كنم چون اخيرا يه صفحه عين اينكه شما ميخواي كار كردم
    اگه بخواي ميتونم كدش اينجا برات بزارم
    سيستمي هم كه تو http://irasp.net معرفي شده دقيقا فارسي شده aspcontentmanagement هستش
    كه خيلي از امكاناتش حذف شده يا بعضي ازز اشكالاتش درست نشده
     
  13. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    اره فكر كنم كتاب خوبي باشه
    ---
    ولي من اخر نفهميدم چجوري اين اديتور رو ميارن رو فرم [​IMG]
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    بابا من تخصصم تو وي بي هستش اين كتابه كه با سي شارپ هست [​IMG]
     
  16. ghese

    ghese کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 جولای 2004
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من یک نرم افزار مدیریت وبلاگ نوشتم
    یک نمونش رو هم برای خودم نصب کردم و دارم ازش استفاده می کنم www.azady.ir
    اگه کمکی خواستی شاید بتونم کمکت کنم در مورد ادیتور هم من از InnovaStudio.WYSIWYG.Editor.v2.3-SPK100
    (c)www.innovastudio.com استفاده کردم که به نظر خودم واقعا قوی هستش و خیلی راحت می تونی ازش استفاده کنی هر چند من فکر می کنم ادیتور مشکل اصلی نیست این مسئله رو می تونی بعدا هم حل بکنی الان فکر می کنم وقتت رو باید بزاری روی چیزای دیگه
    موفق باشی
     
  17. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    سايت شما كه پي اچ پي هستش [​IMG] http://asefsoft.com/
    qsimages/24.gif
    راستي اين اديتور پوليه:(
    چجوري دانلود كردين بمنم بگين خوب:(
     
  18. ghese

    ghese کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 جولای 2004
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز اگه منظورت سایت منه که پی اچ پی نیست یک نگاهی اگه به url صفحات بندازی متوجه می شی
    راجب ادیتور هم اگه حتما می خوایش بگو واست آپلود می کنم
    خوش باشی
     
  19. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    اره ممنون ميشم بهترين اديتوري هست كه تا حالا ديدم امكاناتش فوق العادست !
    اره راست ميگي [​IMG]
    نميدونم چرا يه لحظه پي اچ پي ديدم
    با وي بي نوشتي ؟
    خيلي قشنگه خوشم اومد [​IMG]
    منم شروع كردم يكي بنويسم صفحه لاگينشو درست كردم
    فقط يه مشكل
    من تو وب كانفيگ مسير ديتابيس رو تعريف كردم
    اينجوري چجوري مسير ديتابيس رو كاربر ميتونه تعيين كنه؟؟
     
  20. ghese

    ghese کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 جولای 2004
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    باشه چشم فردا برات آپلود می کنم
    راجب وب کانفیگ ببین 2 تا راه هست یا اینکه کاربر خودش به صورت دستی اینو تغییر بده
    که اصلا روش قشنگی نیست. اما اگه می خوای واسه برنامت یک اینیستالیشن درست کنی می تونی یک کاری بکنی از کاربر آدرس فایل دیتابیس رو بگیری و توی وب کانفیگ بنویسی البته این روش یک سری اشکالات داره
    اما حالا که می خوای یک چیز خوبی بنویسی به نظرم می یاد که سعی کن یک کلاس کلی بنویسی و ازش استفاده کنی . راستی یک پیشنهاد دیگه اگه برات مهم نیست که کد هاتو دیگرون ببینن کدهاتو اینجا بزار تا بچه های دیگه هم استفاده کنن(من نمی تونم این کار رو بکنم)
    خوش باشی
     
  21. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    روش فكر ميكنم [​IMG]
    شايدم يه اموزش قدم به قدم نوشتم [​IMG]
     
  22. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    674
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    خيلي خوبه اين اديتوره منم ميخوامش
    ضمنا ghese عزيز سايت خوبي داري ميشه يه demo از سيستمت رو ببينم