• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت کانکشن BRIDGE !!!

r0ss0neri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
آقا من مودمم رو روی بریدج تنظیم میکنم !
میرم یک BROADBAND کانکشن ایجاد میکنم یوزر و پسورد رو میدم ولی وقتی میخوام کانکت بمش میزنه
Conncet through PPOE ... و نهایت هیچ اتفاقی نمیفته و ارور 651 میده !
اینم بگم من تا حالا نتونستم بریدج کانفیگ کنم ! یکی اگه حالیم کنه ممنون میشم !
آخه بزودی میخوام 2 تا سرویس روی یک خط بگیرم بعد نمیخوام هی مودم کانفیگ کنم ! با یک کانکشن کار راه بیفته ...

ممنون

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزیز
من جای دیکه هم خوندم
چطوری می خواین روی یک خط دوتا سرویس بگیرین این امکان نداره.

دوست عزیز مودم رو که روی حالت بریج میذارین و خب هیچی.
یه کانکشن PPPOE توی کامپیترتون میسازید. و یوزر و پس ورد رو هم وارد میکنید.
حالا باید برید توی تنظیمات IP کارت شبکتون و اونجا توی رنج IP مودمتون یک IP بدین و توی قسمت gateway باید IP مودم رو بدین و در آخر هم DNS رو ست کنین که معمولا DNS های گوگل و رو میذارن.
4.2.2.4
8.8.8.8
همین.

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
ساخت كانكشن Bridge خیلی ساده است.

1- اولین كاری كه باید انجام بدید، پیدا كردن IP مودم/روتر هست. اكثر مودم ها از IP 192.168.1.1 استفاده میكنند، ولی بعضی ها هم با IP های متفاوت دیگه ای به عنوان IP پیش فرض ارائه میشند.

2- اتصال مودم به رایانه به وسیله كابل. اكثر مودم ها در تنظیمات پیش فرض به شما امكان اتصال و یا تنظیم با اتصال بی‌سیم را نمیدند، پس با كابل شبكه مودم را به رایانه وصل كنید.

3- تنظیم IP كارت شبكه رایانه در محدوده IP مودم. حالا اون IP كه تو مرحله 1 بدست آوردید رو در نظر بگیرید، در بخش آخرش و سمت راست ترین عدد رو چند واحد اضافه كنید و به عنوان IP كارت شبكه (local area connection) استفاده كنید. subnet mask توی تنظیمات IP كارت شبكه رو روی 255.255.255.0 قرار بدید، نیازی به default gateway و dns تو این مرحله نیست. اگه تو پیداكردن كارت شبكه و تنظیماتش مشكل دارید نوع سیستم عاملتون رو بگید تصویر و مراحل قدم به قدمش رو بگذارم.

حالا باید به راحتی بتونید با وارد كردن IP مودمتون توی براوزر وارد تنظیمات مودم بشید. تنظیمات مورد نیاز تقریباً به یك شكل هستند و شما اگه تا به حال مودمی رو ست كرده باشید راحت میتونید مودم های دیگر رو هم تنظیم كنید ولی اگه اولین بار هست این تنظیمات رو انجام میدید بهتره تلفنی با پشتیبانی و یا با استفاده از راهنمای تصویری مراحل كار رو به پیش ببرید.

پارس آنلاین یه مجموعه كامل تو سایتش واسه تنظیمات مودم های مختلف داره كه لینكش رو اینجا قرار میدم:
پشتیبانی پارس آنلاین - تنظیم مودم در حالت Bridge و PPPoE - تنظیم سیستم عامل ها برای استفاده از PPPoE

حالا چرا من این پست رو اصلاً زدم و اینقدر نوشتم به جای اینكه فقط لینك پارس رو بدم؟ چون شما اون بالا نوشتی كه Error 651 میگیری، این پیغام خطا از مشكل آفرین ترین نوع خطاهای احتمالی توی یه سیستم هست. منبع این خطا میتونه registery ویندوز باشه، میتونه درایور های سیستم و یا مودم باشه، میتونه تنظیمات مودم باشه و یا حتی سخت افزار شبكه و یا مودم. این شماره خطا وقتی صادر میشه كه نرم افزارها و سخت افزارها نمیتونند باهم هیچگونه تماسی برقرار كنند و مشكل رو ریشه یابی كنند.

خطای 651 توی خیلی از ویندوزهای 7 به دلایل مختلفی گزارش شده، تو گوگل سرچ كنی میبینی چند هزار تا راه كار و اعلان خطا وجود داره. اگه از ویندوز 7 استفاده میكنه یه سرچ بزن و ببین میتونی مشكل رو حل كنی یا نه.

در حالت معمولی و اگه مشكل نرم افزاری / سخت افزاری نداشته باشید، با چند كلیك كانكشن حاضر میشه و سه سوت هم كانكت میشید. اگه هنوز مشكلی داشتید، شماره خطا و نوع و نسخه سیستم عاملتون رو قرار بدید.

r0ss0neri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
همگی ممنون
ببینید دوستان مشکل من دقیقا تنظیم کردن کانکشن و IPV4 بود ! تنظمیات رو که به این صورت گذاشتم الان درست شد ! دمتون گرم .
ip:192.168.1.1
dns: 4.2.2.4
8.8.8.8

DNS های دیگه و متفاوت چه فرقی دارن ؟ اصلا DNS چیه ؟ فرقش با IP چیه ؟!
بین بریج و PPOE کدوم از احاظ امنیتی بهتره ؟! چرا ؟
بعد من قبلا PPOE وصل بودم روی مودم چراغ اینترنت روشن بود ! الان خاموشه ! چرا ؟!

مگه NAT برای استفاده چند سیستم از یک مودم نیست ؟! من وقتی میخواستم PPOE کانکت بشم با اینک یک کاربرم اگه NAT رو نمیزدم وصل نمیشد ! مودم من روتر هست و 4تا پورت شبکه داره و وایرلز هم داره !

اون 2 تا سرویس که میگم هر دو از یک رانژه استفاده میکردن اما کنسل شد !
الان میخوام روی 2 تا خط 2 تا سرویس داشته باشم در یک مکان ! میخواستم ببینم میشه هر دو خط رو به یک مودم وصل کنم و استفاده کنم ؟!
یعنی مودم رو بریج بزارم ! بعد 2 تا کانکشن بسازم ! بعد هر موقع خواستم از سرویس دیگه استفاده کنم از کابل تلفن خط رو عوض کنم و ... ؟!
راهی دیگه نداره ؟!

راستی دوستان هرکس مشکل کندی چیز پی ان داره یک سر به این پست وبلاگ من بزنه ! ضرر نمیکنین ;)

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233

دوستان، سئوال ناشیانه - مگر PPPoE یک واژه ی کلی نیست و برای مثال می توان به صورت Bridge از این پروتوکل استفاده کرد؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
چک کنید که DHCP در تنظیمات Modem روشن باشه .. چون اگر نباشه مجبور میشی IP دستی بدی و مکافات ولی DHCP که روشن باشه راحت میزاری روی Bridge و یک کانکشن PPPoE میسازی و راحت وصل میشه ..

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
همگی ممنون
ببینید دوستان مشکل من دقیقا تنظیم کردن کانکشن و IPV4 بود ! تنظمیات رو که به این صورت گذاشتم الان درست شد ! دمتون گرم .
ip:192.168.1.1
dns: 4.2.2.4
8.8.8.8

DNS های دیگه و متفاوت چه فرقی دارن ؟ اصلا DNS چیه ؟ فرقش با IP چیه ؟!
بعد من قبلا PPOE وصل بودم روی مودم چراغ اینترنت روشن بود ! الان خاموشه ! چرا ؟!

مگه NAT برای استفاده چند سیستم از یک مودم نیست ؟! من وقتی میخواستم PPOE کانکت بشم با اینک یک کاربرم اگه NAT رو نمیزدم وصل نمیشد ! مودم من روتر هست و 4تا پورت شبکه داره و وایرلز هم داره !

اون 2 تا سرویس که میگم هر دو از یک رانژه استفاده میکردن اما کنسل شد !
الان میخوام روی 2 تا خط 2 تا سرویس داشته باشم در یک مکان ! میخواستم ببینم میشه هر دو خط رو به یک مودم وصل کنم و استفاده کنم ؟!
یعنی مودم رو بریج بزارم ! بعد 2 تا کانکشن بسازم ! بعد هر موقع خواستم از سرویس دیگه استفاده کنم از کابل تلفن خط رو عوض کنم و ... ؟!
راهی دیگه نداره ؟!

راستی دوستان هرکس مشکل کندی چیز پی ان داره یک سر به این پست وبلاگ من بزنه ! ضرر نمیکنین ;)

سلام دوست عزیز nat یعنی اینکه مودم IP بده به صورت اتوماتیک حالا چه یک نفر چه چند نفر.
DNS : شما میدونید که سایت ها یک IP دارن و مودم اونرو میشناسه. یک سری سرور ها هستند که DNS سرور بهشون میکن و IP این سایتهارو دارن. حالا بعضی از ISP ها این سرور و ندارن یا ست نکردن که شما باید دستی اونرو ست کنید.
سوال آخر هم بله برای کار شما بهترین راه همین هست که بریج کنید.
درمورد فندق هم عالی بود من همین الان رجیستر کردم.

r0ss0neri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ممنون بابت پاسختون

در مورد چیز پی ان پیشنهاد میکنم به دوستانتونم اطلاع بدین مخابراتو دور بزنن ! ببینیم دیگه واسه پورت 80 و این نرم افزار میخوان چه کلکی پیاده کنن .

تفاوتی ؟ :دی

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
لطفآ این را هم پاسخ دهید. :)

سلام بله کاملا درسته
شما در هر دو صورت از این پروتوکل استفاده میکنین. حالا چه توی تنظیمات مودم ست بشه.
چه روی حالت بریج ( پل ) بذارین و از طریق این پروتوکل توی سیستمتون وصل بشین.
هیچ فرقی باهم نمیکنن.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233

MGHMASUOD

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من اینترنت مخابرات دارم اینترنت شب کار میکرد صبح وقتی روشن کردم چراق اینترنت فعال نشد بریج ساختم ارور 651 دادباپشتیبانی تماس گرفتم چگونه ارور بگیرم وایا در ست کردن مودم اشکالی ایجاد میکنه

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان من اینترنت مخابرات دارم اینترنت شب کار میکرد صبح وقتی روشن کردم چراق اینترنت فعال نشد بریج ساختم ارور 651 دادباپشتیبانی تماس گرفتم چگونه ارور بگیرم وایا در ست کردن مودم اشکالی ایجاد میکنه

سلام دوست عزیز
شما کاملتر مشکلتو بگو.
اگه چراغ روشن نشه مشکل از نداشتن اینترنت هست به کانکشن ربطی نداره. پشتیبانی چی گفت؟
منظورتون از چگونه ارور بگیرم چی هست؟
چه چیز مودم رو می خواین درست کنین؟؟؟
مودمتون با کابل لن وصل شده یا usb؟
اگر قبلا مودم اتوماتیک به اینترنت وصل میشده و شما کانکشن ساختین که به اینترنت وصل بشین این ارور رو میده. شما قبلش باید تنظیمات مودم را روی حالت bridge بذارین.

بالا