[FONT=&]با سلام و خسته نباشید[/FONT]
[FONT=&]من می خواهم یک صفحه سایت داشته باشم که توی این صفحه یکسری منو توی قسمت هدر هست بر فرض :صفحه یک،صفحه دو،صفحه سه و...[/FONT]
[FONT=&]می خوام با جی کوئری یک کدی بنویسم که وقتی روی هر منو که کلیک می کنم صفحه عوض نشود و توی همان صفحه بماند و یک پیغامی بدهد مثلا وقتی روی منوی صفحه دوم کلیک می کنم دیگر به صفحه دوم لینک نشود وصفحه دوم در همان صفحه اصلی لود شود و بنویسد شماره صفحه بر فرض 2 است یا شماره صفحه 3 است[/FONT]
[FONT=&]در واقع یک متغیر دارم به نام [/FONT]page number[FONT=&] که میگه صفحه چندم هستم و یک متغیر به نام [/FONT]total pages[FONT=&] که تعداد کل صفحات را نشون میده حالا با جاو اسکرپیت به تعداد [/FONT]a[FONT=&] که در هدر دارم [/FONT]div[FONT=&] میسازم و به تعداد [/FONT]toatlpage[FONT=&]، [/FONT]a[FONT=&] احتیاج دارم ،روی هر کدام از این [/FONT]a[FONT=&] ها که کلیک کردم در [/FONT]div[FONT=&]ئی بنام [/FONT]result[FONT=&] بنویسه [/FONT]page number is[FONT=&] …[/FONT]
[FONT=&]همه این [/FONT]div[FONT=&] ها داینامیک هستند[/FONT]
[FONT=&]یعنی با استفاده از [/FONT]create element[FONT=&] یکسری المنت ،[/FONT]create[FONT=&] کنم که تگ [/FONT]a[FONT=&] را به آن [/FONT]bind[FONT=&] کنم یا از [/FONT]click[FONT=&] استفاده کنم که به ازای هر [/FONT]click[FONT=&] در [/FONT]div result[FONT=&] بنویسد[/FONT]
Page number is 1
[FONT=&]یعنی شماره صفحه را بنویسد[/FONT][FONT=&]برای [/FONT]page number [FONT=&] از [/FONT]data- [FONT=&] هم استفاده کردم ولی نتوانستم کدهاشو درست بنویسم[/FONT]
[FONT=&]یک شکلی مثل همین شکل که اینجا گذاشتم که روی هر شماره که می نویسم شماره صفحه را بنویسه ولی من حالت خیلی ساده می خوام بنویسم[/FONT]
[FONT=&]لطفا راهنمایی کنید[/FONT]