به نقل از bpco :این سایت orkut اعصابم را خورد کرده! از بس گیر میکنه و از کار میافته.
برای همین تصمیم داردم که یک برنامه مشابه خود بنویسم.
نمونه مشابه چیزی پیدا نکردم. آیا هست؟ یا اینکه از ابتدا خودم باید بنویسم؟
ممنون
راستش نه ايده اي ندارم متاسفانهبه نقل از bpco :شما پیشنهاد بهتری دارید؟
از بس گیر میکنه و از کار میافته
آقا خيلي موافقمبه نقل از bpco :من این طرح را برای بخشی از یک پروژه میخوام که قسمتهای مختلفی از جمله انجمن- کتابخانه فایل و تصویر- مقالات و ... داره.
برای شروع تصمیم دارم اگه بشه چیزی مشابه این سایت در بیارم و بعد با پیشنهاد بقیه کاملتر بشه.
به نقل از miladmovie :راستش نه ايده اي ندارم متاسفانه
نگاه گوگل مي تونست يك مسنجر درست كنه مثل ياهو و بده به كاربران ولي چرا اينكار رو نكرد؟ چون تقريبا هيچي مثل ياهو مقبوليت نداره![]()
دقيقا يادم نيست ولي فكر كنم كسي كه طرح اوركات رو داده يك جامعه شناس بوده ! :blink:
ببينيد . ما ميتونيم با راه اندازي اين سايت تبليغات بگيريم . 1000نفر عضو ميشه 1000 صفحه و 1000 صفحه تبليغات .به نقل از KambizZandi :ببخشید
فرض که این سایتو راه انداختین
بعدش از کجاش میخواین پول در بیارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد هزینه هاش فکر کردین؟
اگه بخواد مثل اورکات بشه که حدود 10 میلیون تا 30 میلیون هزینه داره
اگه بخوای قضیه رو میتونم واستون ریزترش کنم
ولی بنظر من اول ببینین برگشت سرمایتون کجاست بعدش شروع کنین
به هر حال اگه کمکی از دست من بر بیاد خوشحال میشم
موفق باشید
اگر ایده های ایده آلیست های جوان به حقیقت می پیوست بسیار عالی می بود.
اطلاعات عمومی ات رو زیاد کن عزیزم مخصوصا در زمینه اینترنت و وب.
موفق باشید، امید
ببخشید
فرض که این سایتو راه انداختین
بعدش از کجاش میخواین پول در بیارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد هزینه هاش فکر کردین؟
اگه بخواد مثل اورکات بشه که حدود 10 میلیون تا 30 میلیون هزینه داره
اگه بخوای قضیه رو میتونم واستون ریزترش کنم
ولی بنظر من اول ببینین برگشت سرمایتون کجاست بعدش شروع کنین
به هر حال اگه کمکی از دست من بر بیاد خوشحال میشم
موفق باشید
دوست من سلامبه نقل از oxygenws :مطمئنا اورکات یک سرور دوال در دیتا سنتر ضعیف serverbeach نداره. اونم با سیستمی که برای اورکات اپتیمایز نشده باشه و صد ها سایت دیگه روش باشه!!!!!! دوست عزیز هاست فروش، نمایندگی آرتا هاست، فقط کمی حساب سرانگشتی برای کلیکی که این سایت بای شما به ارمغان خواهد آورد فکر کنید. اورکات با بیش از 2.5 میلیون کاربر، شاید روزی چیزی حدود 10 میلیون کلیک داشته باشه (منظورم از کلیک هر نوع hit ای هست) کافیه این عدد رو تقسیم بر 86400 بکنی و دریابی که چیزی حدود 115 کلیک در ثانیه برات درست می کنه که اکثرشون با بانک هم کار می کنند.
شما حداقل احتیاج به چندین سرور قوی و اختصاصی دارید که به صورت کلاستر به هم متصل شده باشند (نه یک نمایندگی فروش ساده و شاید کم تجربه) نیاز به جلب مشتری و اعتماد و ..... اورکات پشتوانه ای به نام گوگل داشت و داره و شما فقط چند تا ایدا آلیست گرای خرده پا.
در ضمن، ایده های تکراری شما مورد قبول کسی قرار نخواهد گرفت. مهمترین بخش یک کار ایده اون هستش که الان به خوبی در اورکات پیاده سازی شده.
در آخر، اگر خواستید حرف های من رو تند و توهین آمیز و غیر منطقی تلقی کنید، راحت باشی، مشکلی نیستدوظیفه من بود که هدایت کنم. احتمالا دیگه چیزی اینجا نمی نویسم.
موفق باشید، امید