• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت subdomain با php

mojdecom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي ميدونه چه جوري ميشه با php براي وب سايت subdomain ساخت؟ :?:

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
معمولا بايد از توي کنترل پنل تعريفش کني و يا بعضي از سرويس دهنده ها هم طوري تنظيم کردن که با ساختن دايرکتوري هاي با اسامي خاص خود به خود محتواشون به فرم subdomain ظاهر ميشه.. ولي اينکه چه جوري ميشه با php براي وب سايت subdomain ساخت؟ رو من اصلا متوجه نمي شم!

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
اين امكان وجود نداره كه شما با پي اچ پي بتوني ساب دامين بسازي !
شما بايد از توي كنترل پنل اين كار رو انجام بدين.

mojdecom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سايتهايي كه فضاي مجاني ميدن به طور اتوماتيك subdomain ايجاد ميكنن منم ميخوام چنين چيزي رو ايجاد كنم. اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من مشابه اين كار (ايميل مجاني) رو براي سايت يك جايي انجام دادم كه كار نسبتاً سختي بود و فقط روي سرور با همون امكانات و مشخصاتي كه اونا داشتن اجرا ميشد.
به دلايل تجاري و تعهدي كه دارم نمي‌تونم سورسشو جايي بذارم ولي دقيقاً ميدونم كه subdomain هم روش مشابهي داره و انجام پذير هست.

mojdecom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رضا جان ممنون از توجهت. من برنامه نميخوام! من فقط براي اين احتياج به يه سرنخ دارم و در واقع براي اين يه ايده ميخوام. اگه يه كم از روشش برام توضيح بدي ممنون ميشم.

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
ببين شدنش مي شه ، بستگي به هاستت داره.
مثلا روي هاستهاي ما اين امكان وجود نداره.
يعني داره ولي فقط براي ما كه ادمين سايت هستيم. چون ما يك سري اكسس كد براي پي اچ پي داريم.
ولي شايد جاهاي ديگه اين امكان رو بدهند.

بالا