آژانس هواپیماییexchanging

ساده و كم حجم ترين سيستم مديريت محتوا

شروع موضوع توسط Acaro ‏8 می 2004 در انجمن سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت

  1. Acaro

    Acaro کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    75
    تشکر شده:
    6
    كم حجم ترين سيستم مديريت محتوا بدون نياز به بانك اطلاعاتي MYSQL به صورت كاملا Flat فارسي شد. با حجمي معادل 600 كيلوبايت !!!

    اين سيستم از قابليت هاي زيادي بهره مند است از جمله :

    دريافت فايل
    اخبار
    مقالات
    انجمن هاي بحث و تبادل نظر
    مديريت كاربران
    ويرايش متن و فايل ها توسط اديتور
    امكان آپلود تصاوير و فايل ها بر روي سرور
    آمار سايت
    نظر سنجي
    اطلاعات كاربري
    امكان بلوكه كردن كاربران


    با كنترل پنل مديريت و اديتور متني پيشرفته ... البته هنوز در سيستم نواقصي وجود دارد كه به زودي برطرف خواهد شد ... يكي از دلايلي كه استفاده از اين سيستم پيشنهاد ميشود راحتي كار و نصب آن حتي بر روي هاست هاي مجاني كه از PHP پشتيباني مي كنند است.

    براي مشاهده اين سيستم از آدرس زير استفاده كنيد :

    سيستم مديريت محتواي فارسي
     
  2. amiri27

    amiri27 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    335
    تشکر شده:
    33
    سلام آقا ....
    خيلي سيستم جالبي به نظر مياد باشه ! فقط يه كم در مورد سيستم قالب هاش توضيح بده و اينكه مي خواستم بدونم هسته اوليه اين برنامه چه بوده ؟؟؟
    در ضمن بعضي از قسمتاش هنوز تاريخش شمسي نشده ! اگه كمك خواستي در خدمتيم !
    در ضمن يه لينك داونلودي چيزي موجود نيست ؟؟

    ممنون
    اميري
     
  3. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    ظاهرا سيستم خوبيه . . .
    ولي بدون ديتا بيس؟!
    خوب مي بود با ديتابيس كار مي كرد.
    البته مي توني يه نسخه هم آماده كني كه اطلاعات رو تو ديتابيس ذخيره كنه.
    لينك دانلودش هم اينه .
    hxxp://easynews.dl.sourceforge.net/sourceforge/sitem/siteman.zip
     
  4. Acaro

    Acaro کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    75
    تشکر شده:
    6
    سلام سينا جان

    راستش به نظر من مزيت و برتريش اينه كه از ديتابيس استفاده نميكنه (البته منظورم MYSQL و يا ديتا بيس هاي ديگه است ) تمام موارد مربوط در چند فايل TXT در داخل پوشه مربوط به خودشون ذخيره ميشوند و دسترسي به پوشه ها هم با استفاده از htaccess. محدود ميشه ...
    اين سيستم جون ميده براي هاست هاي مجاني و يا افرادي كه اصلا حوصله سرو كله زدن با بانك اطلاعاتي رو ندارند

    در مورد نسخه اي كه ديتا بيس داشته باشه هم به اميد خدا اگر فرصت بشه روش كار مي كنم ...

    amiri27 جان از لطف شما هم ممنونم ... خيلي خوشحال ميشم كه با هم همكاري كنيم ... علت قرار ندادن لينك دانلود هم اين بود كه نواقص را برطرف كنم بعد براي دانلود قرار بدم ... در صورتي هم كه مايل هستي كه همكاري كنيم به من پيغام بده تا يه كاري بكنيم
    در مورد قالب ها هم همش HTML است ... در واقع تغيير در قالب فقط نياز به ويرايش يك فايل داره و بسيار ساده و آسان
     
  5. Acaro

    Acaro کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    75
    تشکر شده:
    6
    با سلام

    بالاخره بعد از مدت ها كار فارسي سازي اين سيستم مديريت محتوا را به اتمام رساندم ... البته با امكانات و قابليت هاي جديد ... تمامي تاريخ ها به شمسي تبديل شده و تمامي اديتورها قابليت سوييچ بين زبان فارسي و انگليسي را دارد ... ويرايشگر هاي داخل كنترل پنل مديريت هم همگي WYSIWYG با قابليت سوييچ زبان .... از جمله امكانات به موارد زير مي توان اشاره نمود :

    افزودن فايل هاي قابل دريافت
    افزودن خبر
    ايجاد بخش ها و موضوعات مختلف
    افزودن مقاله در بخشي خاص
    انجمن هاي بحث و تبادل نظر ( به همراه اديتور متني با قابليت تغيير زبان )
    امكان جستجو در تمامي مطالب سايت
    امكان مديريت كاربران
    ويرايش متن و فايل ها توسط اديتور HTML حرفه اي با امكان تغيير زبان (فارسي - انگليسي)
    امكان آپلود تصاوير و فايل بر روي سرور
    مشاهده آمار سايت
    ايجاد نظر سنجي
    ويرايش اطلاعات كاربران
    امكان بلوكه كردن كاربران
    امكان ايجاد و ويرايش فايل هاي htaccess. براي محافظت از پوشه هاي خاص
    امكان ايجاد و ترجمه زبان براي كل سايت
    امكان ويرايش قالب سايت

    در حال حاضر نسخه اصلي بر روي سايت <اينجا کليک کنيد> قابل مشاهده است. در صورتي كه مايل به مشاهده امكانات كنترل پنل مديريت سايت نيز مي باشيد نسخه دموي كنترل پنل نيز بر روي سايت موجود است براي آگاهي از نام كاربري و رمز عبور نمايشي از اطلاعات موجود در سايت استفاده كنيد. نسخه قابل دريافت هم حداكثر تا دو روز آينده بر روي سايت قرار خواهد گرفت.

    در پايان جا دارد از آقاي میلاد راستیان بخاطر توابع تاريخ شمسي http://jdf.farsiprojects.com و سايت http://mydez.com بخاطر ويرايشگر WYSIWYG نهايت تشکر و قدرداني را بکنم.
     
  6. kasra_kh

    kasra_kh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2004
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    3
    سلام
    مرسي , خيلي جالبه اين
    روي يه هاست مجاني بدون هيچ مشكلي هم كار كرد
    http://hosting.mixcat.com/kasra
     
  7. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    عاليه ! مخصوصا براي كسايي كه وبلاگ ميخوان داشته باشن ولي زياد از كامپيوتر و وب سر در نميارن !

    نصبش خيلي ساده و راحته !
     
  8. Acaro

    Acaro کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    75
    تشکر شده:
    6
    سلام دوستان

    شايان جان حرف شما كاملا صحيح است ... استفاده و نصب اين برنامه با كمترين معلومات امكان پذير است ...

    كسرا جان ... سايت شما را ديدم ... فقط يك سوال برام پيش آمد ... ميشه بپرسم وقتي نسخه فارسي اين سيستم به همراه امكانات اضافي براي فارسي نويسي و اديتور آماده است شما چرا نسخه اصلي و انگليسي اون را نصب و استفاده كرديد ؟

    براي اطلاع ديگر دوستان : نسخه كامل فارسي برنامه بر روي سایت آماده دريافت است با حجمي معادل 170 كيلو بايت. براي دريافت به قسمت " دريافت فايل " برويد.
    نكته براي دريافت فايل لازم است عضو شويد.
     
  9. omid4u

    omid4u Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2004
    نوشته ها:
    124
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    نصف جهان
    سلام من كه خيلي از اين سيستم خوشم امد. دستت درد نكنه.
     
  10. kasra_kh

    kasra_kh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2004
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    3
    Acaro جان سلام
    من چند بار سعي كردم از شما بگيرم ميگفت دسترسي براي من مقدور نيست
    مثل اينكه توي درجاتش شما دانلود رو براي اعضا درجه 2 به بعد اجازه داديد
    نميدونم,چون وقتي دريافت فايل رو ميزدم من login کرده بودم!!
    مرسی , کسری
     
  11. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    مال من صفحه ها میاد و همه کاری میتونم بکنم ولی بلا و کناره صفحات ارور میده!!!!!!!!
    البته من رو لوکال نصب کردم

    Notice: Undefined index: do in g:\program fileswork\apache group\apache2\htdocs\farsi\data\class.php on line 5

    Notice: Use of undefined constant maket - assumed 'maket' in g:\program fileswork\apache group\apache2\htdocs\farsi\jdf.php on line 45

    Notice: Undefined variable: result in g:\program fileswork\apache group\apache2\htdocs\farsi\jdf.php on line 180

    Notice: Use of undefined constant maket - assumed 'maket' in g:\program fileswork\apache group\apache2\htdocs\farsi\jdf.php on line 45

    Notice: Undefined variable: result in g:\program fileswork\apache group\apache2\htdocs\farsi\jdf.php on line 180

    Notice: Undefined offset: 1 in g:\program fileswork\apache group\apache2\htdocs\farsi\data\class.php on line 148

    Notice: Use of undefined constant maket - assumed 'maket' in g:\program fileswork\apache group\apache2\htdocs\farsi\jdf.php on line 45

    Notice: Undefined variable: result in g:\program fileswork\apache group\apache2\htdocs\farsi\jdf.php on line 180

    البته این مسیرg:\program fileswork\apache group\apache2\htdocs\farsi مسیر نصب لوکال هست!من زوپ و پی اچ بی بی رو هم نصب دارم ولی اونا مشکلی نداره-ولی نوک شبیه همین مشکلو داره!!!!!!!!!!!!
     
  12. Acaro

    Acaro کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    75
    تشکر شده:
    6
    سلام مهرداد جان

    اين پيغام خطا چند دليل ميتونه داشته باشه :

    1- شما از IIS استفاده ميكنيد. براي حل مشكل PHP و Apache HTTP Server را نصب کنيد.

    2- آيا Safe Mode در تنظيمات php.ini شما فعال است ؟ براي چك كردن فايل php.ini خود را باز كنيد حدودا در خط 158 اين فايل ببينيد گزينه safe_mode = Off حتما رو Off باشه ... اگر نبود اون رو غير فعال كنيد فايل را ذخيره كنيد سپس Apache Server را Restart كنيد.

    3- آيا register_globals در تنظيمات php.ini شما غير فعال است ؟ براي چك كردن فايل php.ini خود را باز كنيد حدودا در خط 365 اين فايل ببينيد گزينه register_globals = on حتما On باشد ... اگر نبود اون رو فعال كنيد فايل را ذخيره كنيد سپس Apache Server را Restart كنيد.
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. Acaro

    Acaro کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    75
    تشکر شده:
    6
    كسرا جان سلام

    شما احتمالا همان ساعات اوليه كه من اين سيستم را معرفي كردم به سايت مراجعه كرديد. در ابتدا من سيستم را بر روي يك هاست مجاني ارسال كرده بودم ... كه بعد از چند ساعت متوجه شدم كه اين هاست با يك سري از توابع بكار رفته در سيستم مشكل دارد و داراي محدوديت هايي است. به همين دليل بر روي يكي از هاست هاي خودم آن را ارسال كردم ... هم اينك سيستم بر روي http://cms.best-electrik.com موجود است و دوستان ديگر به راحتي فايل را دريافت کرده اند.

    راستي يکي ديگر از مشکلاتي که هم اينک ممکن است بوجود آيد استفاده شما از بعضي ISP هاي خاص است. به عنوان مثال زماني كه من با سپنتا ارتباط برقرار ميكنم ... زماني كه وارد سيستم كاربري ميشوم در صفحه اول همه چيز درست نمايش داده ميشود ولي وقتي بر روي يكي ديگر از صفحات كليك ميكنم (به عنوان مثال دريافت فايل) از سيستم كاربري خارج و به عنوان ميهمان نمايش داده ميشوم .. كه اين مشكا از كش ISP است .. براي برطرف كردن كافي است F5 را بزنيد... دوباره همه چيز درست ميشود... من فعلا اين مشكل را با سپنتا و پارس آنلاين داشتم ... البرز مشكلي در اين مورد نداشت.
     
  15. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    یه سوال آیا کدی وجود دارد که در صفحات اچ تی ام ال یا پی اچ ی بگزاریم تا توسط ای اس پی کش نشود یا به طور کلی برای اینکه صفحات سایت ما کش نشود راهی هست؟؟؟؟؟؟ :blink:
     
  16. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    1- از ای ای اس به همراه اپاچی و پی اچ پی2و 3 روهم کردم ولی همون اشه و همون کاسه :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
     
  17. Acaro

    Acaro کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    75
    تشکر شده:
    6
    دوست عزيز آيا مواردي كه در مورد php.ini گفتم را چك كرده ايد يا خير ؟ اگر از آپاچي استفاده ميكنيد مشكل به احتمال زياد از register_globals و يا Safe Mode است.
     
  18. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    اره همه رو چک کردم!!!صفه مود که اف بود و ریجیسترش رو هم تغیر دادم!!!!!!!
     
  19. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  20. sutiman

    sutiman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    221
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran ;)
    یه سوال:
    یوزر و پس ادمین برای لاگین کردن برای اولین بار چیه؟
     
  21. sutiman

    sutiman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    221
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran ;)