• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سازگاری صفحات با مرورگرهای مختلف!

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
همیشه برام سوال بوده...اینکه چطوری میشه این کارو کرد...اینکه اگه یه موقع حتی 1% احتمال اینکه فایر فاکس بر IE پیروز بشه...نمیدونم...راستش میخواستم از دوستان بپرسم که چه راه کار های هست که مثلا یه سایت توی هر مرور گری درست نشون داده بشه؟ حالا یه با سی اس اس یا هر چیز دیگه...از بیین بیست هزار بازدید روزانه یک سایت فارسی حدود 3 درصد اونا فایر فاکس استفاده میکنن اما همون سه درصد هم مهمن! به نظر شما چطور باید طراحی کرد؟من سی اس اس رو بدون هیچ دردوسری و درست و ولیدیت طراحی میکنم, حتی قالب سایت هم درست طراحی میشه ولی بازم!!...منتها خیلی تا به حال سعی کردم روی فایر فاکس سایت رو درست بالا بیارم که نشده!!! :( شما چطور؟ :wacko: :wacko:

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
اول اینکه 101 درصد پیروز میشه. دوم هم اینه که میتونی از امکان Check Browser Support در Dream Weaver استفاده کنی. سوم اینکه یه سری نکات هست که کم کم دستت میاد مثلاً به جای margin بهتره از spacer.gif استفاده کنی. دست آخر هم بالاخره فایرفاکس یه سری استایلهای سانتی مانتال IE رو ساپورت نمیکنه (مثل افکتهای تصویر و اینجور ادا اصولا) که باید در نظر بگیری.
من تا حالا هفت هشت تا تمپلیت کار کردم که تو ie و فایرفاکس مو نمیزنن.

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
فقط مطابقت با استانداردهای وب میتونه تضمین بکنه که سایت شما در اکثر مرورگرها درست نمایش داده بشه و در اغلب مرورگها قابل دسترسی باشه !

http://weblog.corelist.net/articles/wasp-faq/#p3

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
ببینید من خوندم یه قسمت های از وبلاگ شما رو الان مثلا من یه قالب دارم با تیبل طراحیش کردم مثل ماس توی فایر فاکس لود میشه... ولی همین سایت ای تی ایکس رو که همش با تیبل و سی اس اس طراحی کردم رو توی فایر فاکس یه شبیه یه خرابه نشون میده...بدجوری حالم گرفته...سی اس اسش هم ولیدیت ها منتها!!! بدجوری مخم تعطیل شده!!! به نظر شما چیکار میشه کرد.

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از ITX :
ببینید من خوندم یه قسمت های از وبلاگ شما رو الان مثلا من یه قالب دارم با تیبل طراحیش کردم مثل ماس توی فایر فاکس لود میشه... ولی همین سایت ای تی ایکس رو که همش با تیبل و سی اس اس طراحی کردم رو توی فایر فاکس یه شبیه یه خرابه نشون میده...بدجوری حالم گرفته...سی اس اسش هم ولیدیت ها منتها!!! بدجوری مخم تعطیل شده!!! به نظر شما چیکار میشه کرد.
باید سورس صفحه و کدهاتون بررسی بشه و اشکالات پیدا بشه ..

فقط یادتون باشه که ولید بودن کدهای ما رو به استاندارد بودن نزدیک میکنه ولی همش نیست ! ;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
از اول ! يعني كد رو تو يكي از مرورگر ها ( مثلا ie ) كامل كنيد ... وقتي ظاهرا همه چيز مرتب بود ... بعد شروع كنيد به استاندارد كردن ! اولش ممكنه 100 تا error بده ! نترسيد ! :D تك تك بر طرف كنيد ... تا تموم بشه ! اين كار رو هم براي CSS و هم براي HTML تون انجام بديد ! وقتي كاملا استاندارد شد ... احتمال خيلي قوي تو اكثر مرورگر ها درست نشون ميده ... اگرم فرقي بكنن خيلي جزئي هست كه اونم بر طرف كردنش سخت نيست !

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
به جای اینکه اول تو ie دیزاین کنی بعد تو فایر فاکس چک کنی اول تو فایر فاکس دیزاین کن. نصف مشکلاتت حله.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از ITX :
از بیین بیست هزار بازدید روزانه یک سایت فارسی حدود 3 درصد اونا فایر فاکس استفاده میکنن اما همون سه درصد هم مهمن! :wacko: :wacko:
آمارت خيلي خيلي قديميه‌ها .... ;)

انجمن حمايت از اف‌اف

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از ITX :
همیشه برام سوال بوده...اینکه چطوری میشه این کارو کرد...اینکه اگه یه موقع حتی 1% احتمال اینکه فایر فاکس بر IE پیروز بشه...نمیدونم...راستش میخواستم از دوستان بپرسم که چه راه کار های هست که مثلا یه سایت توی هر مرور گری درست نشون داده بشه؟ حالا یه با سی اس اس یا هر چیز دیگه...از بیین بیست هزار بازدید روزانه یک سایت فارسی حدود 3 درصد اونا فایر فاکس استفاده میکنن اما همون سه درصد هم مهمن! به نظر شما چطور باید طراحی کرد؟من سی اس اس رو بدون هیچ دردوسری و درست و ولیدیت طراحی میکنم, حتی قالب سایت هم درست طراحی میشه ولی بازم!!...منتها خیلی تا به حال سعی کردم روی فایر فاکس سایت رو درست بالا بیارم که نشده!!! :( شما چطور؟ :wacko: :wacko:
ببينم دكوتايپ گذاشتي بالاي صفحه!؟
اگه نذاشتي كه كل مشكلاتش از همينه!

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از azemati :
آمارت خيلي خيلي قديميه‌ها .... ;)

انجمن حمايت از اف‌اف

دقیقا ! مرسی امیر جون ! :D

من الان توی سایت خودم تقریبا 45 - 50 درصد IE هست و نزدیک 30 درصد فایرفاکس و بقیه هم اوپرا و سافاری و ...

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
فقط توجه داشته باشید که خیلی وقتا استاندارد کردن یک صفحه خیلی سخت تر و وقت گیر تره تا اینکه صفحه رو یک بار دیگه از اول به شکل استاندارد کار کنید... ;)

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
ببينم دكوتايپ گذاشتي بالاي صفحه!؟
اگه نذاشتي كه كل مشكلاتش از همينه!
امیر نگرفتم...دوباره!!!راستی وبلاگ خودتم الا یه مشکلای با فایر فاکس داشت ... چنتا قسمتش البته کوچیک!
آمارت خيلي خيلي قديميه‌ها ....
جدیدا چک نکرده بودم !
فقط توجه داشته باشید که خیلی وقتا استاندارد کردن یک صفحه خیلی سخت تر و وقت گیر تره تا اینکه صفحه رو یک بار دیگه از اول به شکل استاندارد کار کنید...
دقیقا همینه کا شما میگید...البته اون اولا با فرونت پیج کار میکردم...اما جدید با دریم...خب مثل اینکه خیلی چیزا رو حل میکنه!!!و باید کل قالب های که قبلا طراحی کرده بودم رو بریزم پایین...از نو!!!! :eek: :eek: :eek: :wacko:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
منظورم استفاده از DOCTYPE در ابتداي كدها بود كه ديدم رعايت كردي ...

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
اره امیر جون...اونا حله...مشکلم اینه که اینو خیلی وقت پیش با فرونت طراحی کردم...حاظر گذاشته بودم...حالا مثل اینکه با دریم باید حلش کنم!!!

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Aidin Sabetian :
جالبه بدونيد اولين مرورگري كه وارد Eshghi-mode شدن در صورت عدم وجود DOCTYPE رو به كار بست، M$ IE بود و در حال حاظر تمامي مرورگرها به اين منوال عمل ميكنند. كه عشقي شدن IE از همه وسيعتر و بيشتره.
بله میگیرم...چی میگید...زایادم مشکل نبودا!!! همچین طراحیش کردم که دیگه تو هیچ مرورگری مو نمیزنه!!!!!!!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اين قسمت رو موافقم كه بعد يه مدت ديگه حاضر نميشي كدهاي table-based رو اديت كني ! ترجيح ميدي از اول خودت كد بنويسي ... ( هر چند ممكنه سخت تر باشه ! ... ولي نتيجه ش دلچسب تره )

بالا