• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سازگاری فروشگااه با سیستم پرداخت

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان سلام.

من دارم یه فروشگاه ساده نوشتم اما در مورد ارتباط با سیستم پرداخت چیزی نمیدونم ممنون میشم اگه تجربه هاتونو به اشتراک بگذارید :)

اصلا چطوری کار میکنه این پرداخت؟ هماهنگی سبد خرید با پرداخت رو ما باید انجام بدیم یا سیستم اونها؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
محصولاتتو باید اول تو خود سایت پرداخت وارد کنی , بعدش بهت یه ادرس میده که بصورت لینک بزاری تو فروشگاهت :D

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون مهدی جان اینو تقریبا میدونستم میخوام بدونم فیلد اضافه ای برای سازگاری با این سیستم باید در دیتابیسباشه یا نه؟

یا برای مثال ID محصولات رو ما باید تعیین کنیم یا اونا؟ یه خورده توضیحات بیشتری لازم دارم.

KhersKuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا لازم نیست سبد خریدی بنویسید. بجاش از لینکها استفاده می کنید.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
ممنون مهدی جان اینو تقریبا میدونستم میخوام بدونم فیلد اضافه ای برای سازگاری با این سیستم باید در دیتابیسباشه یا نه؟

یا برای مثال ID محصولات رو ما باید تعیین کنیم یا اونا؟ یه خورده توضیحات بیشتری لازم دارم.
هیچکاری نمیتونی بکنی
axe.gif

بهت فقط یه لینک میده , حالا تو میتونی فروشگاهت رو با صفحات استاتیک راه بندازی یا از اسکریپ خودت استفاده کنی
Just_Cuz_19.gif

تنها چیزی که بهت میدن یه لینک هست !

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
اینکه برای تک تک محصولات باید رفت به خود سایت پرداخت اصلا جالب نیست همین کاری که الآن اکثر سایتها انجام میدند چون هم سرعت سایتشون پایینه و هم مشتری باید مرتبا با اون لینک محصولات باید بره سایت پرداخت و دوباره برگرده سایت فروشنده
خود پرداخت یک فروشگاه بر اساس oscommerce داره که یکجا میشه سبد خرید فروشگاه رو به سیستم پرداخت فرستاد
من یکبار با مسئول فنی شرکتشون که صحبت میکردم میگفت فرستادن سبد خرید فروشگاه بصورت یکجا به پرداخت کار مشکلی نیست اما در مورد جزئیاتش صحبت نکرد
آی دی محصولاتو ما خودمون تعیین میکنیم
بهتره زنگ بزنی به شرکتشون و از خودشون راهنمایی بخواهی
اینم شمارشون: 03116640300
بخش فنی: داخلی 107
پ.ن. اما سیاوش خان تورو خدا بیخیال این پرداخت بشید که خیلیهارو بدبخت میکنه یکیش خود من که پس از 9 ماه هنوز نتونستم 160 هزار تومن از پولمو ازشون بگیرم

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اینکه برای تک تک محصولات باید رفت به خود سایت پرداخت اصلا جالب نیست همین کاری که الآن اکثر سایتها انجام میدند چون هم سرعت سایتشون پایینه و هم مشتری باید مرتبا با اون لینک محصولات باید بره سایت پرداخت و دوباره برگرده سایت فروشنده
خود پرداخت یک فروشگاه بر اساس oscommerce داره که یکجا میشه سبد خرید فروشگاه رو به سیستم پرداخت فرستاد
من یکبار با مسئول فنی شرکتشون که صحبت میکردم میگفت فرستادن سبد خرید فروشگاه بصورت یکجا به پرداخت کار مشکلی نیست اما در مورد جزئیاتش صحبت نکرد
آی دی محصولاتو ما خودمون تعیین میکنیم
بهتره زنگ بزنی به شرکتشون و از خودشون راهنمایی بخواهی
اینم شمارشون: 03116640300
بخش فنی: داخلی 107
پ.ن. اما سیاوش خان تورو خدا بیخیال این پرداخت بشید که خیلیهارو بدبخت میکنه یکیش خود من که پس از 9 ماه هنوز نتونستم 160 هزار تومن از پولمو ازشون بگیرم
اره منم اینو زیاد شنییدم که پولو دیر به ادم میده !

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
البته فقط پرداخت نیست که پول رو دیر میده...الان رسم شده!!!
امیدوارم که این رسم به زودی از سیستم الکترونیکی ایران برچیده بشه...

parato

Registered User
لایک‌ها
1
بدبخت نشين من نصف پولمم تو 9 ماه نتونستم بگيرم

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
ایشاله که همه به پولشون برسن.

دوستان پرداختی عزیز برنامه نویسی فروشگاه من هم داره تقریبا تموم میشه اما چند تا سوال حیاتی دارم!

اول اینکه ممکنه نمونه لینکی رو که پرداخت به فروشنده ها میده رو اینجا بگذارید؟
دوم اینکه از این لینک چه اطلاعاتی رو میشه به سیستم پرداخت فرستاد؟ یعنی بجز شناسه محصول چه اطلاعاتی رو میشه به سیستم پرداخت داد مثل تعداد خرید و ...
سوم اینکه بعد از ثبت سفارش مشتری و خروجش از سایت پرداخت آیا اطلاعاتی به سایت برمیگرده؟ یا ایمیل فرستاده میشه؟

فعلا همینا :D از تجربه هاتونم بگید لطفا!

ممنون.

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
thx ایشاله که به درد بخوره.

البته من منتظر پاسخ به سوال خودم در همینجا هستم دوستان.

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون دوست عزیز. البته منظورم اطلاعاتی بود که از طریق متد get در این url استفاده میشه.

فکر کنم لینک اصلی این باشه (البته اولش شهر هست)

بعدی این هست که نام فروشگاه (موجود در قرار داد) رو مشخص میکنه. درسته ؟
ID=ACROPOLIS

بعد از اون متغیر بعدی هست که شناسه (کد محصول) رو مشخص میکنه :
ProdID=2092

درسته؟

حالا به غیر از ProdID و ID دیگه از چه متغیر هایی میشه استفاده کرد؟ مثلا قبل از کلیک کاربر بر روی لینک خرید از فروشگاه ما، میشه تعداد درخواستی از محصول رو مشخص کرد؟ و دیگه چه امکاناتی میشه داشت.

البته دوستان به شدت از پرداخت ناراضی هستند اما خوب چه میشه کرد!

بالا