آژانس هواپیمایی
pop up

ساعت فارسی

شروع موضوع توسط svhost ‏18 دسامبر 2007 در انجمن HTML

  1. svhost

    svhost Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    572
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
  2. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    تو همون سورس صفحه رو که بگردین کدش رو پیدا میکنین
     
  3. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    کد ساعت ...

    از همون سورس صفحه برداشته شده ...

    PHP:
    <span class="FormField" id="_ctl2_lblDate">&nbsp;
                                    <
    span class="FormField" id="_ctl2_lblTime">
                                    </
    span
    <
    SCRIPT language="javascript">
        var 
    Stime window.document.all("_ctl2_lblTime");
        var 
    objDate = new Date();
        
    //Stime.innerText = objDate.toLocaleTimeString();
        
    Stime.innerText objDate.toTimeString().slice(0,8);
        
    window.setInterval(refreshTimer,1000);

        function 
    refreshTimer()
        {
            var 
    objDate = new Date();
            
    Stime.innerText objDate.toTimeString().slice(0,8);
        }
    </SCRIPT>
     
  4. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    من نمیدونم ما ایرانی ها چرا انقدر به این جینگوک بازی ها علاقه داریم بابا مگه سیتم ساعت نداره که دوباره کاربرو مجبور میکنم چند دقیقه وقتشو الکی بزاره تا ساعت صفحه لود بشه؟؟!!!!
     
  5. svhost

    svhost Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    572
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    می دونید من می خوام اعدادش فارسی باشه الان وقتی اینو کپی می کنم روی صفحه میاد اعداد انگلیسی هست
    دلیل اینم که این کد رو می ذارم سایت برای یک دبیرستان هست اونان که می گن چی می خوان
     
  6. svhost

    svhost Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    572
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    جواب ندادین
     
  7. boxilink
  8. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    فکر کنم باید موقع دریافت مقادیر دقیقه و ساعت ،‌ اونها رو به اعداد فارسی تبدیل کنید. در بخش پایگاه داده ها قسمت SQL SERVER در اینمورد توضیح داده شده و کد اعداد فارسی هم قرار داده شده است