آژانس هواپیمایی

ساعت ویندوز همیشه 1 ساعت جلو هست؟ چرا؟

شروع موضوع توسط NEONAZ ‏11 ژوئن 2007 در انجمن سخت افزار

  1. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام. یه مدتی میشه که ساعت ویندوزم همیشه و همیشه فقط 1 ساعت جلو میره. وقتی درستش میکنم و دفعه بعد روشن میکنم دستگاه رو 1 ساعت جلو میافته باز هم...

    چرا؟ مرسی
     
  2. On Parole

    On Parole کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    3
    فکر کنم به دلیل این هست که ایران برای خودش اومده . یه ساعت ، ساعتش رو عقب کشیده !
    شما هر وقت به اینترنت وصل می شی اتوماتیک آپدیت می شه
     
  3. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    دوبار رو ساعت كلیك كن. تو پنجره date and time properties قسمت Internet Time اون تیك Automatically Synchronize with Internet time server رو بردار. حالا ساعتتو از رو اخبار تنظیم كن و تموم. دلی مشكلت هم اینه كه مایكروسافت هنوز نفهمیده ما چه رییس جمهور نابغه ای داریم.
     
  4. skyx

    skyx مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2005
    نوشته ها:
    197
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Caspian Sea
    بايد اين تيك رو برداريد
    در غير اينصورت ويندوز ساعتش رو با ساعت جهاني تنظيم مي كنه كه چون امسال ما ساعت رو تغيير نداديم يك ساعت از ما جلوتر نشون داده ميشه

    روي ساعت كليك كن و ...

    [​IMG]
     
  5. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    خیلی ممنون از همه. تیک رو ورمیدارم تا ببینم چی میشه...
     
  6. kayvan.azarbar

    kayvan.azarbar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2007
    نوشته ها:
    80
    تشکر شده:
    0
    والا من كه هر بار خواستم ساعت ويندوز روsynchroniz كنم نتونستم واز سرورش ايراد گرفته حالا ايشون رو نميدونم
     
  7. خرید بیت کوین3eo
  8. saeed_saba

    saeed_saba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    248
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ُStranded In The Middle Of Nowhere !
    باید تیک Daylight Saving رو بردارین.درست میشه.احتیاجی به وصل شدن به سرور هم نداره.
     
  9. armin321

    armin321 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    492
    تشکر شده:
    27
    اقا مرسی
    منم این مشکل رو داشتم
    دستتون درد نکنه
    راست میگید هنوز اینترنت نابغه رو کشف نکرده:D
     
  10. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام.

    من که تیک همون daylight saving رو ورداشتم درست شده و مشکلی پیش نیومده..
    مرسی
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی