برگزیده های پرشین تولز

سالاد مرغ سرخ شده آسیایی

ellanorouzi

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2016
نوشته‌ها
230
لایک‌ها
28
سن
40
طرز تهیه: متوسط
مدت زمان تهیه: حداکثر 30 دقیقه
مواد تشکیل دهنده:
1- 1 کیلوگرم مرغ تکه شده کوچک ( برای مثال به اندازه تکه های ناگت )
2- ½ فنجان کرفس خرد شده نازک
3- 1 فنجان پیاز خرد شده نازک
4- 1 فنجان سس گلیز Glaze ( جهت آشنایی با روش تهیه سس گلیز اینجا کلیک کنید )
5- ½ فنجان آب شاه بلوط
6 - برگ کاهو خرد شده
7- ½ فنجان نخود سبز
8- 3 فنجان نودل ترد چیپسی چینی
9- ½ فنجان هویج پوست کنده خرد شده نازک



دستورالعمل:
1- ابتدا مرغ ها را خرد کنید ( سایز ناگت مرغ ) و سپس با استفاده از دستگاه آرد زن ( Breading ) آغشته به پودر کنتاکی کنید و اجاز دهید تا 15 دقیقه بمانند.
2- کرفس، پیاز و هویج ها را خرد کنید و تلاش کنید به صورت نوارهای نازک 4 سانتیمتری باشند. سپس تمامی سبزیجات را با آب بلوط و سس گلیز مخلوط کنید و اجازه دهید تا مدتی را بمانند تا مواد به خرد سبزیجات برود.
3- مرغ های آرد زنی شده را با استفاده از دستگاه پخت کنتاکی هنی پنی ( Pressure fryer Henny Penny ) با درجه حرارت 335 درجه فارنهایت یا 160 درجه سانتیگراد به مدت 4 دقیقه پخت نمائید. سپس مرغ ها را از دستگاه خارج کنید.
4- کاهوها را با استفاد از دستگاه خردکن ریز کنید و در یک بشقاب بریزید. ½ فنجان نودل را بر روی آنها بریزید و بعد مرغ های سرخ شده و سبزیجات آغشته به سس را بر روی آنها بریزد.

سالاد خوش طعم و لذیذ شما آماده است، نوش جان کنید.
موفقیت شما آرزوی ماست.

منبع : لوازم آشپزخانه صنعتی
 
بالا