• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساماندهی نویسنده های اینترنتی--نویسنده ها همگی بیان تو

miim

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
ما به دنبال احرای طرحی برای ساماندهی کار نویسنده های اینترنتی هستیم.یک جور صنف یا اتحادیه نویسندگان اینترنتی.

خواهشمندم از تمامی کسانی که در زمینه نویسندگی تمایل به فعالیت دارند یک پ.خ با این فرمت برای من بفرستند:

"نام و نام خانوادگی--شماره تماس--مدت زمان سابقه کار--میزان آشنایی با سئو و سیستم های مدیریت محتوا--زمینه های نخصصی(موضوعاتی که نسبت به آنها تسلط و علاقه بیشتری دارید.)--زمان آزاد در روز)"

این رزومه اولیه شما خواهد بود.به زودی خبرهای تکمیلی خدمت دوستان عرض خواهد شد.منتظر خبرهای خوش باشید.این طرح هم به سود نویسندگان محترم خواهد بود و هم به سود مدیران محترم سایت هایی که برای پیشرفت کارشان احتیاج به نویسنده دارند.
منتظر خبرهای بعدی باشید.

نکته مهم: لطفا رزومه و اطلاعات خود را فقط و فقط به پیغام خصوصی اینجانب بفرستید و از درج آنها در این تاپیک جدا خودداری کنید.سوالات خود را می توانید در همین تاپیک بپرسید.

با تشکر فراوان و آرزوی موفقیت برای همه شما

miim

Registered User
لایک‌ها
451
نویسنده ها بشتابند که خبرهای مهمی پیش روست

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
نویسنده و مترجم حرفه ای . اکثر بچه ها میشناسن منو یا باهام کار کردن

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
از من به شما پیشنهاد که اگر میخواهید تیم تشکیل بدید فقط و فقط نویسنده های حرفه ای که کارشون نویسندگی هست رو جذب کنید نه اینکه هرکس بیکار شده و میخواد تفریحی چند تا پست بزنه و یه درآمد داشته باشه، تا بعدا دچار شکستی که من خودم تجربه کردم نشید !

miim

Registered User
لایک‌ها
451
از من به شما پیشنهاد که اگر میخواهید تیم تشکیل بدید فقط و فقط نویسنده های حرفه ای که کارشون نویسندگی هست رو جذب کنید نه اینکه هرکس بیکار شده و میخواد تفریحی چند تا پست بزنه و یه درآمد داشته باشه، تا بعدا دچار شکستی که من خودم تجربه کردم نشید !
ممنون از پیشنهادتون
به همین دلیل من رزومه رو درخواست کردم که بتونم یه لیستی ببندم و فقط نویسنده های با تجربه که کیفیت بالایی ارائه میدن رو داشته باشیم تا صاحبان سایت کاملا رضایت داشته باشند.باز هم از پیشنهادات شما استقبال می کنیم

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
این حرکت رزومه جمع کردن شما اوکیه ، اما یه سری از نویسنده ها رزومه الکی می دن. طرف توو عمرش وردپرس کار نکرده میاد میگه من نویسنده حرفه ای هستم. میگی کجا کار کردی ؟ میگه چند تا سایت کار کردم همش بسته شده :دی . بعدم که میاد تووو سایت کار مثبتی که نمی کنه هیچ ، یه ضرری هم میزنه و میره. (با عرض پورش از نویسنده های حرفه ای ، قصد توهین نداشتم)
اگه یه طوری باشه که موقع رزومه فرستادن سند هم بفرستن خیلی خووب میشه .

miim

Registered User
لایک‌ها
451
این حرکت رزومه جمع کردن شما اوکیه ، اما یه سری از نویسنده ها رزومه الکی می دن. طرف توو عمرش وردپرس کار نکرده میاد میگه من نویسنده حرفه ای هستم. میگی کجا کار کردی ؟ میگه چند تا سایت کار کردم همش بسته شده :دی . بعدم که میاد تووو سایت کار مثبتی که نمی کنه هیچ ، یه ضرری هم میزنه و میره. (با عرض پورش از نویسنده های حرفه ای ، قصد توهین نداشتم)
اگه یه طوری باشه که موقع رزومه فرستادن سند هم بفرستن خیلی خووب میشه .
به نظر شما چجوری بفهمم طرف حرفه ای هست یا نه؟

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
به نظر شما چجوری بفهمم طرف حرفه ای هست یا نه؟
والا دو تا راه توو ذهنم هست، اول اینکه از طرف سَنَد بخوای و یا با ادمین سایتی که نویسنده تووش فعالیت می کرده تماس بگیری و آمارش رو بخوای .
دوم اینکه یه سایت بیار بالا ، نویسنده ها تووش عضو بشن ، یه پست تستی بزارن اگه مشکلی نداشت تایید بشن.

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
نویسنده
پست های اختصاصی 500
پست های کپی 50 تعداد بالای 1000

بالا