• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سامسونگ و محصول جديدش!

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
Samsung SGH-i700

بازهم بدون بلوتوث و ام ام اس! (من نميدونم Pocket Pc بدون ريموت سينك و بلوتوث چه معني اي ميده!) :confused:

samsung_i700_02.jpg

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
Samsung SGH-i700

بازهم بدون بلوتوث و ام ام اس! (من نميدونم Pocket Pc بدون ريموت سينك و بلوتوث چه معني اي ميده!) :confused:

من يكجا از قول يكي از كارمندان موتورولا خوندم كه چيپ بلوتوث قيمت زيادي داره و سامسونگ چون در صورت قرار دادن اين چيپ تقريبا صد دلار به قيمت محصولاتش اضافه ميشه از خير بلوتوث ميگذره.
remote sync هم واقعا عجيبه كه نميذارن چون فكر نميكنم چندان تكنولوژي پيشرفته اي نياز داشته باشه.

به هر حال هر دو مورد بالا ناشي از ضعف تكنولوژيكي اين شركت هست...

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من يكجا از قول يكي از كارمندان موتورولا خوندم كه چيپ بلوتوث قيمت زيادي داره و سامسونگ چون در صورت قرار دادن اين چيپ تقريبا صد دلار به قيمت محصولاتش اضافه ميشه از خير بلوتوث ميگذره.

اميرجان، من نميدونم اين مطلبي كه خونده بودي مربوط به چه سالي بوده ، ممكنه اوايل ارائه اين تكنولوژي بوده كه قيمت 100 دلار رو براش در نظر گرفته بودند، چون شما به راحتي ميتوني يك آداپتر بلوتوث كلاس 1 (با برد 100 متر) رو به قيمت 40 هزارتومان در تهران و 100 درهم (23 هزارتومان) در دوبي تهيه كني و اين قيمت براي يك توليد كننده موبايل بسيار ارزانتر خواهد بود و جالبتر آنكه بلوتوث موجود روي گوشي هاي موبايل برد 10 متر دارند و مطمئنا قيمت اين نوع كمتر از بولوتوث 100 متر خواهد بود.
الان كه مشخصاتشو دوباره مرور كردم ديدم كارت شبكه بي سيم هم نداره (WLAN) اما قيمتش با يك IPAQ كه تمامي اين امكانات و تجهزات رو داره برابري ميكنه.
نميدونم استفاده كننده اين دستگاه چطوري ميتونه اطلاعات و عكس ها و موسيقي رو براي ديگران بفرسته چون MMS و EMS و Bluetooth رو هم پشتيباني نمي كنه !

remote sync هم واقعا عجيبه كه نميذارن چون فكر نميكنم چندان تكنولوژي پيشرفته اي نياز داشته باشه.
به هر حال هر دو مورد بالا ناشي از ضعف تكنولوژيكي اين شركت هست...

البته ريموت سينك هم از طريق بلوتوث و HSCSD امكان پذيره كه اين گوشي نداره.

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
اميرجان، من نميدونم اين مطلبي كه خونده بودي مربوط به چه سالي بوده ، ممكنه اوايل ارائه اين تكنولوژي بوده كه قيمت 100 دلار رو براش در نظر گرفته بودند، چون شما به راحتي ميتوني يك آداپتر بلوتوث كلاس 1 (با برد 100 متر) رو به قيمت 40 هزارتومان در تهران و 100 درهم (23 هزارتومان) در دوبي تهيه كني و اين قيمت براي يك توليد كننده موبايل بسيار ارزانتر خواهد بود و جالبتر آنكه بلوتوث موجود روي گوشي هاي موبايل برد 10 متر دارند و مطمئنا قيمت اين نوع كمتر از بولوتوث 100 متر خواهد بود.

خيلي عجيبه. پس واقعا چرا سامسونگ روي هيچ كدوم از محصولاتش بلوتوث قرار نميده؟؟؟ شايد باعث بزرگ شدن اندازه شون ميشه؟؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از amirsung :
خيلي عجيبه. پس واقعا چرا سامسونگ روي هيچ كدوم از محصولاتش بلوتوث قرار نميده؟؟؟ شايد باعث بزرگ شدن اندازه شون ميشه؟؟

من هم دليلش رو پيدا نكردم ... نه فكر نمي كنم دليلش بزرگ شدن اندازه گوشي باشه . گوشي هاي تي 68 و تي 610 سوني اريكسون هر دو بلوتوث دارند ولي جز, كوچكترين گوشي ها هستند.

Behnamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا اين آداپتر بلوتوث كه ميگي چه جور چيزيه؟
يعني داخل موبايل هاي معمولي تعبيه مي شه و باعث مي شه كه اين گوشي ها بلوتوث رو پشتيباني كنند؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از Behnamix :
آقا اين آداپتر بلوتوث كه ميگي چه جور چيزيه؟
يعني داخل موبايل هاي معمولي تعبيه مي شه و باعث مي شه كه اين گوشي ها بلوتوث رو پشتيباني كنند؟
نه منظور من آداپتر مخصوص كامپيوتر بود... اما چيزي شبيه به اين هم هست براي گوشي هاي فاقد بلوتوث... من اداپتر مخصوص گوشي هاي نوكيا رو ديدم ... در ابعاد نصف قوطي كبريته كه زير گوشي نصب ميشه و امكانات بلوتوث رو به گوشي اضافه ميكنه.

Behnamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
براي همه گوشي هاي فاقد بلوتوث مي شه همچين امكاني رو تعبيه كرد؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از Behnamix :
براي همه گوشي هاي فاقد بلوتوث مي شه همچين امكاني رو تعبيه كرد؟

نه! فقط در صورتي كه در نرم افزار گوشي اين امكان تعريف شده باشه ... آداپتر مخصوص نوكيا هم روي همه مدل ها كار نمي كنه.

Behnamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
در نوكيا هاي جديد اين امكان تعريف شده؟ چون همانطور كه مي دونيد اكثر نوكيا هاي جديد فاقد بلوتوث هستند.بجز چند مدل از اونها مثل 6600يا 3660 .

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Behnamix :
در نوكيا هاي جديد اين امكان تعريف شده؟ چون همانطور كه مي دونيد اكثر نوكيا هاي جديد فاقد بلوتوث هستند.بجز چند مدل از اونها مثل 6600يا 3660 .

ميشه به من بگيد منظور از این قابليت ها چی هست!!!
وBluetooth , MMS , Java techonology , wallet , ergonomic keypad
ريموت سينک
مرسی از راهنمايی :goatee:

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از t_mohsen :
ريموت سينک

ای بابا سوال سخته!!! د جواب بديد! :(

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از t_mohsen :
ريموت سينک

Bluetooth : تکنولوژي ارتباط بي سيم توسط اين تکنولوژي ميشه اطلاعات مختلف مثل فيلم و عکس و صدا رو رد و بدل کرد. قابليت ايجاد شبکه هاي بي سيم نيز وجود داره .دستگاههاي جديد اين قابليت رو پشتيباني مي کنند. از يک ماشين اسباب بازي گرفته تا وسايل نقليه.

Java : يك زبان برنامه نويسي مستقل از پردازنده است . كه نسخه هاي مختلفي داره و گوشي هاي جديد قابليت اجراي برنامه ها و بازي هاي نوشته شده به اين زبان را دارند.

Remote Sync : قابليت بروز رساني يكدستگاه با دستگاه مركزي از راه دور. در زمينه موبايل يعني اطلاعات گوشي به وسيله سينك با كامپيوتر به روز رساني شوند . اين اطلاعات ميتونه دفتر تلفن يا ايميل يا Favorite Web pages باشه.

MMS : چيزيه شبيه SMS با اين تفاوت كه شما با استفاده از اين قابليت ميتونيد فيلم و عكس و صدا رو هم به همراه متن ارسال كنيد.

در مورد دو تاي باقي مونده بايد بگي كجا استفاده شده...

××× ببخشيد دير شد ... كاري برام پيش اومده زياد نمي تونم بيام...

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از ataasgari :
Bluetooth :

در مورد دو تاي باقي مونده بايد بگي كجا استفاده شده...

××× ببخشيد دير شد ... كاري برام پيش اومده زياد نمي تونم بيام...

خيلی ممنون از توضيحاتت , مرسی
ergonomic keypad يکی از خصوصيات nokia 6100 بود که تو سايت nokia فقط در
همين حد نوشته بود!! :wacko:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از ataasgari :
نه! فقط در صورتي كه در نرم افزار گوشي اين امكان تعريف شده باشه ... آداپتر مخصوص نوكيا هم روي همه مدل ها كار نمي كنه.

اقا عطا اين آداپتور نوكيا كه ميگي به مدل نوكيا 7210 ميخوره؟!!! قيمتش چطورياست؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از mori_nokia_6230 :
اقا عطا اين آداپتور نوكيا كه ميگي به مدل نوكيا 7210 ميخوره؟!!! قيمتش چطورياست؟
بله ... حدود 60 تا 70 هزار تومان

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از fireboy8766 :
الان دستگاه هاي بلوتوث دار چيا هستند؟ ما كه چيزي نديديم :rolleyes:
جالبه! تقريبا 80 درصد گوشي هاي جديد بلوتوث دارند!
t610 . t68, p900 , p800 , 6600 , ...

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از ataasgari :
جالبه! تقريبا 80 درصد گوشي هاي جديد بلوتوث دارند!
t610 . t68, p900 , p800 , 6600 , ...

×× په اه په اه ... بابا من گفتم دستگاه نگفتم گوشي كه ! :blush: :D
گوشي رو كه ديدم.

بالا