به نقل از ataasgari :Samsung SGH-i700
بازهم بدون بلوتوث و ام ام اس! (من نميدونم Pocket Pc بدون ريموت سينك و بلوتوث چه معني اي ميده!)![]()
من يكجا از قول يكي از كارمندان موتورولا خوندم كه چيپ بلوتوث قيمت زيادي داره و سامسونگ چون در صورت قرار دادن اين چيپ تقريبا صد دلار به قيمت محصولاتش اضافه ميشه از خير بلوتوث ميگذره.
remote sync هم واقعا عجيبه كه نميذارن چون فكر نميكنم چندان تكنولوژي پيشرفته اي نياز داشته باشه.
به هر حال هر دو مورد بالا ناشي از ضعف تكنولوژيكي اين شركت هست...
به نقل از ataasgari :اميرجان، من نميدونم اين مطلبي كه خونده بودي مربوط به چه سالي بوده ، ممكنه اوايل ارائه اين تكنولوژي بوده كه قيمت 100 دلار رو براش در نظر گرفته بودند، چون شما به راحتي ميتوني يك آداپتر بلوتوث كلاس 1 (با برد 100 متر) رو به قيمت 40 هزارتومان در تهران و 100 درهم (23 هزارتومان) در دوبي تهيه كني و اين قيمت براي يك توليد كننده موبايل بسيار ارزانتر خواهد بود و جالبتر آنكه بلوتوث موجود روي گوشي هاي موبايل برد 10 متر دارند و مطمئنا قيمت اين نوع كمتر از بولوتوث 100 متر خواهد بود.
به نقل از amirsung :خيلي عجيبه. پس واقعا چرا سامسونگ روي هيچ كدوم از محصولاتش بلوتوث قرار نميده؟؟؟ شايد باعث بزرگ شدن اندازه شون ميشه؟؟
نه منظور من آداپتر مخصوص كامپيوتر بود... اما چيزي شبيه به اين هم هست براي گوشي هاي فاقد بلوتوث... من اداپتر مخصوص گوشي هاي نوكيا رو ديدم ... در ابعاد نصف قوطي كبريته كه زير گوشي نصب ميشه و امكانات بلوتوث رو به گوشي اضافه ميكنه.به نقل از Behnamix :آقا اين آداپتر بلوتوث كه ميگي چه جور چيزيه؟
يعني داخل موبايل هاي معمولي تعبيه مي شه و باعث مي شه كه اين گوشي ها بلوتوث رو پشتيباني كنند؟
به نقل از Behnamix :براي همه گوشي هاي فاقد بلوتوث مي شه همچين امكاني رو تعبيه كرد؟
به نقل از Behnamix :در نوكيا هاي جديد اين امكان تعريف شده؟ چون همانطور كه مي دونيد اكثر نوكيا هاي جديد فاقد بلوتوث هستند.بجز چند مدل از اونها مثل 6600يا 3660 .
به نقل از t_mohsen :ميشه به من بگيد منظور از این قابليت ها چی هست!!!
وBluetooth , MMS , Java techonology , wallet , ergonomic keypad
ريموت سينک
مرسی از راهنمايی :goatee:
به نقل از t_mohsen :ميشه به من بگيد منظور از این قابليت ها چی هست!!!
وBluetooth , MMS , Java techonology , wallet , ergonomic keypad
ريموت سينک
مرسی از راهنمايی :goatee:
به نقل از ataasgari :Bluetooth :
در مورد دو تاي باقي مونده بايد بگي كجا استفاده شده...
××× ببخشيد دير شد ... كاري برام پيش اومده زياد نمي تونم بيام...
به نقل از ataasgari :نه! فقط در صورتي كه در نرم افزار گوشي اين امكان تعريف شده باشه ... آداپتر مخصوص نوكيا هم روي همه مدل ها كار نمي كنه.
بله ... حدود 60 تا 70 هزار تومانبه نقل از mori_nokia_6230 :اقا عطا اين آداپتور نوكيا كه ميگي به مدل نوكيا 7210 ميخوره؟!!! قيمتش چطورياست؟
جالبه! تقريبا 80 درصد گوشي هاي جديد بلوتوث دارند!به نقل از fireboy8766 :الان دستگاه هاي بلوتوث دار چيا هستند؟ ما كه چيزي نديديم![]()
به نقل از ataasgari :جالبه! تقريبا 80 درصد گوشي هاي جديد بلوتوث دارند!
t610 . t68, p900 , p800 , 6600 , ...