آژانس هواپیماییexchanging

سانسور کنید! کد جدید!

شروع موضوع توسط sama_sally ‏12 سپتامبر 2005 در انجمن PHP

  1. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    سلام!
    این کد از هیچ جا گرفته نشده و ایده خودم هست! ببینید و نظر بدید!
    PHP:
    <?php
    /****************************************************
     * Sallar Kaboli
     * (C) 2005 All rights reserved
     * [email protected]
     ***************************************************/
    error_reporting(E_ALL);
    $find = array(
    /*1*/            "Sallar",
    /*2*/            "Ahmad",
    /*3*/            "Pedram"
            
    );
    $replace = array(
    /*1*/            "Kaboli",
    /*2*/            "Esmaiil Zadeh",
    /*3*/            "Azimaei"
            
    );
    // *******************************************
    // Function
    // *******************************************
    function censor($buffer){
        global 
    $find$replace;
        return 
    str_replace($find$replace$buffer);
    }
    ob_start("censor");
    ?>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
        "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

    <head>
      <title>Hello! Sallar & Pedram</title>
    </head>
    <!--Sallar - Pedram - Ahmad-->
    <body>

    <?
    echo("Hello, World! Sallar" );
    ?>

    </body>

    </html>
    <?php
    ob_end_flush
    ();
    ?>
    این کد رو اجرا کنید
    ببینید که توی صفحه و سورس چیزی مثل sallar ، pedram و ahmad میبینید؟
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    :blink: جالبه :)
    بافر رو تغيير ميديد؟
     
  3. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    يعني چي؟
     
  4. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    يعني: اول كليه خروجي اچ تي ام ال رو ميريزيد توي يك متغيير بعدش ميگرديد دنبال يكسري كلمه و اونها رو تغيير ميديد سپس بافر رو به خروجي بر ميگردونيد! :wacko: فكر كنم معنيش همينه.

    اين كار شما جون ميده براي فيلتر درست كردن. نه كه خيلي فيلترينگ كمه. شما هم با اين كدتون كمك شاياني بهش ميكنيد. :D
     
  5. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    جالب است ! [​IMG]
     
  6. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    در ضمن
    بافر ظاهرش جوريه كه انگار سرعت رو كم ميكنه
    ولي در هقيقت (ايول غلت املائي :blink: ) يك optimizer سرعت اجرا هست.
    یعنی برای بالا رفتن سرعت صفحه میتونید خروجی رو بافر کنید:
    PHP:
    <?php
    ob_start
    ();
    //Page Contents
    ob_end_flush();
    ?>
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    بسیار جالب است

    خیلی به درد می خوره !

    :D
     
  9. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    خواهش ميكنم
    وظيفه بيد! :blink:
     
  10. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    ميدونيد چي بنظرم رسيد؟ ميتونيم با اين كدي كه شما گذاشتيد يه translator بسازيم كه صفحات وب رو ترجمه كنه. عاليه نه؟ اگر خواستيد من پايم يه پروژه براش بسازيم... :cool:
     
  11. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اهم اهم
    ممنون كه به فكر افتادي!
    راستي
    منم هستم ولي چه طوري يه مجموعه از كلمات را پيدا كنيم؟
     
  12. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
  13. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    منم هستم
    لیست کلمات رو هم دارم :D

    اما حیف
    من تا چهار پنج روزی میرم مسافرت

    by
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    چقدر مشتاق!!!
    عرض كنم اولين مشكلش پيدا كردن يه ليست از كلماته. ولي ميتونيم از يه برنامه ديكشنري كش بريم. بعد بريزيمش تو mySQL. اگر يه ديتابيس اكسس پيدا كنيد من ميتونم پورتش كنم تو mysql...
    :rolleyes:
     
  16. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    اسکریپت جالبیه سالار جان ، دمت گرم !
    یکم در مورد این بافر توضیح میدید ؟ من هیچ اشنایی ندارم با بافر !
    در مورد این کار هم ، کار جالبی میشه ، اما دقت کنید که مساله فقط جایگزینی کلمات نیست ، متن باید از نظر نگارشی هم صحیح باشه.
     
  17. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    از اونجايي كه پروژه خيلي خوبيه ... حاضرم اسپانسر بشم به شرطي كه زياد خرجتون نشه ! :D
     
  18. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    خرج که زیاد نیست!
    ولی شما لیست کلمات رو پیدا کنید - موارد نگارشی با یه کم برنامه نویسی حل میشه مگه چقد موارد نگارشی شاخص هست؟

    پروژه جالب و موفقی میشه.
     
  19. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    من قرار شد اسپانسر بشم ديگه !!! :D

    دامين و هاست و اينا ميخوايد ..... بدم ! :D ديگه ليست كلمه .......... :D
     
  20. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ايييييييييييييييييييييييييول! :blink:
    فقط ليست كلمات رو جور كنيد تا كار را بيفته!
    راستي كسي نميتونه babelfish مال astlavista رو هک بکنه بانک اطلاعاتیش رو بدزده؟ :blink: :blink: :blink: :wacko: ( چه پیشنهادی! )
     
  21. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    دم شما گرم! :rolleyes: فکر کنم یه 2 3 GB فضا بخواد! :D :f34r:
     
  22. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    آره فعلا یکی ازون سادهاش بسازیم که فقط کلمات رو ترجمه کنه. بعد در فاز بعدی اگر فاز داد! جمله بندی هم میکنیم... :D