آژانس هواپیمایی
pop up

سايت به فارسی برای برنامه نويسی گرافيک

شروع موضوع توسط johnsss ‏13 دسامبر 2003 در انجمن نرم افزار

?

نظرتون چيه؟

  1. خوبه

    0 رای
    0.0%
  2. عملی نيست

    0 رای
    0.0%
  3. بيخيال. برنامه نويسی گرافيک به چه درد ميخوره

    0 رای
    0.0%
  1. johnsss

    johnsss کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2003
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    همينطور که بسياری از دوستان ميدونن مراجع زيادی به فارسی در مورد
    برنامه نويسی گرافيک در اینترنت وجود نداره.
    در نتيجه من فکر کردم که اگه شما هم بخواهيد با کمک هم يک
    سايت در این مورد درست کرده و اولين قدم ها را در این راه برداريم.
    خود من خيلی بلد نيستم که درس بخواهم بدم ولی ميتونيم از ترجمه
    مطالب سايت های خارجی شروع کنيم و کم کم از خود نيز مطالبی را
    اضافه کنيم. من کار ترجمه را ميتونم انجام بدم ولی کار web design
    را وقت ندارم. در ضمن به فرد يا افرادی نياز هست که بتونن زبان های برنامه
    نويسی را اموزش بدهند (در سطح ابتدايی نه خيلی حرفه ای) و بتونن از ربان های
    مختلف به هم port کنند.
    این کار شروع سختی خواهد داشت ولی دست در دست هم بديم و با کمک
    هم این کار را به يک جايی برسانيم.
    کسانيکه مايلند در هر زمينه مانند:
    web design
    translation
    porting
    teaching computer graphics/ 3d architectures
    mathematics
    physics
    openGL
    DirectX (or atleast give a source for good articles)
    teaching programming languages (C++, Java, C#, VB, ...)
    ...
    ...

    کمک کنند لطفا همينجا بنويسند يا حداقل نظرشون رو
    در مورد این کار بيان کنند.
    ممنون
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,508
    محل سکونت:
    Internet
    فكر خيلي خوبيه. اين سايت به صورت فروم خواهد بود يا يه وب سايت ؟! ولي فكر خيلي خوبيه.
     
  3. johnsss

    johnsss کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2003
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    ممنون از نظرتون.
    در نظر داشتم که اگه ممکنه يه قسمت برا فروم اینجا باشه (چون اگه
    رو يه فضای مجانی باشه نميشه روش فروم نصب کرد و کار رفع اشکال
    تو اون فروم انجام بشه. ولی اصل کار يک سايت کامل خواهد بود که به صورت يك
    مرجع برای کاربرنامه نويسی گرافيک به فارسی باشه.
    اگر هم که ديدم استقبال شد يه host از همينجا ميگيريم
    و فروم برای سايت ميزاريم.
    بازم ممنون از نظرتون. بقيه.چي ؟ هيچ کس پايه این کار نيست؟؟؟
     
  4. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    آقا من هستم خفن!
    فقط منظورت از port كردن چي چي؟ يعني دستورهاي مشابه توي زبان هاي مختلف رو بررسي كنند؟

    من توي اين كارها رو مي تونم كمك كنم
    web design (اگر منظورت طراحي صفحات بهتره مداخله نكم ;) )
    translation
    porting
    teaching programming languages (C++, Java, C#, VB, ...)
     
  5. johnsss

    johnsss کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2003
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    سلام. ممنون :)
    منظورم از port کردن اینه که اگر مثلا من يا شما يا يک کسی يه برنامه
    به زبان فرضا c++ نوشت شما بتونين دستوراتش رو به فرضا C# ترجمه کنيد.
    مثلا در c:
    [code:1] if {} else {};[/code:1]

    در Basic:
    [code:1]if then else[/code:1]

    برا webdesign هم منظورم طراحی کلی برای سايت و همچنين صفحات داخليش
    بود.

    بازم مرسی. اميدوارم که بقيه هم شرکت کنند تا بتونيم يه چيزه خوب
    و کامل درست کنيم.
     
  6. ei_baba_bi_khial

    ei_baba_bi_khial Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    678
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    Esfahan
    يعني يه قسمت تو پرشين تولز اختصاص به اينكار پيدا كنه؟

    احسان چيچي ميگه؟بيا بگو.

    در اين رمينه ها كه اينجا نوشتي همه جوره استاد داريم تو فروم.

    اون physics منظور چي بيد؟فيزيك دبيرستان؟ ;)
     
  7. boxilink
  8. johnsss

    johnsss کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2003
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    منظور من از فيزيک فيزيک زرّات بود. به این معنی که شما بتونين حرکت و برخورد
    زرات رو محاسبه کنيد. سطحش يک کمی از فيزيک دبيرستان بالاتره.
    ميدونم افراد متخصصی اینجا هستند و برای همين این را پست کردم و درخواست
    همکاری کردم. خودم هم ميتونستم شروع کنم. ولی به خوبی ان نيست که
    اگر چند نفر با پشتکار بالا و اطلاعات بالا با هم کار کنند.
    بازم ممنون از جوابتون.
     
  9. en2fa

    en2fa Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,630
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    من هم هستم....اما بهتره که روی يک Host بگيری...البته خوب يکم خرج داره..اما خوب شما که خارجه هستيد که این پولا که چيزی نيست...
     
  10. buf

    buf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    676
    تشکر شده:
    3
    خيلي عاليه...
     
  11. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    فكر كنم فعلا با اين افرادي كه اعلام آمدگي كردند مي شه مقدمات كار رو انجام داد
    خب johnsss شما ليدري اول بگو چه كار كنيم؟
    فكر كنم اول بايد دنبال يك سايتي كه فضاي مجاني با امكانات مناسب مي ده بگرديم؟
     
  12. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    فكر نكنم دانشم تو اون حد باشه كه بتونم به اساتيد كمك كنم ولي اگر كار ي ازم بر بياد بگييد تا انجام بدم
     
  13. johnsss

    johnsss کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2003
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    ممنون از همتون. خيلی خوشحال شدم که ديدم اینقدر بچه های باحال اینجا
    هست.
    در مورد سايت بايد بگم که در نظر داشتم که يک دومين register کنم و
    در اونجا بنويسيم. ولی چون مطمن نيستم که ازش استقبالی بشه دوست ندارم
    که الکی خرج کنم. باور کنيد مساله مالی وجود نداره ولی پول از زيره علف در نمياد.
    برا همين ميخواستم که شروع کنيم با يک هاست مجانی و اگه ديديم که به درد
    کسی ميخوره اون موقع خرج کنيم.
    ولی بازم اگه پيشنهادی بود بگين.
    در مورد شروع کار. من تا دوشنبه خيلی سرم شلوغه ولی بعد از اون در خدمت
    هستم و ميتونيم شروع کنيم.
    در ابتدا احتياج داريم به يک طراح سايت. که بتونه صفحه اصلی رو طراحی کنه.
    ميدونم که الان دعوا بين majidonline و persiantools هست ولی به نظر من
    صفحه اول آنها بسيار قشنگه. هر چند اونقدر قشنگ هم لازم نيست. صفحه ای
    که باعث زدن بيننده نشه بسه.
    در ضمن تقسيم کار بايد انجام بشه.
    من ميتونم زبان c++ و ترجمه مطالب راجع به OpenGL رو انجام بدم.
    يک نفر بايد زبان های برنامه نويسی ديگر رو يا حتی VC++ يا هر چيز
    ديگر رو در سطح متوسط اموزش بده.
    يکی بايد کار webdesign رو انجام بده که فعلا تا اون نباشه کار جلو نميره.
    هر کس بگه چه کاری رو بر عهده ميگيره عالی ميشه.
    در ضمن. در نظر داشته باشيد که ما (يا حداقل من) خودمون
    هم خيلی وارد نيستيم و با کمک هم به پيش خواهيم رفت. پس اگه چيز زيادی
    نميدونيد هم ميتونين کمک کنيد. (در زمينه ای که دوست داريد).
    نظراتتون رو بگين. خيلی خوشحال ميشم. ممنون.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. en2fa

    en2fa Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,630
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    من در ضمينه ترجمه به زبان های مختلف هستم...Opengl هم بلتم و DirectX هم....
    در مورد آموزش هم فکر کنم بشه....هر چند که تاحالا هر جا آموزش داشتم نتيجه خوبی نديدم اما خوب....
     
  16. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    اول اينكه اين Opengl چي هست ؟ زياد اسمش رو شنيدم ولي تا به حال دنبالش نرفتم
    من اين زبون ها رو بلدم :
    c
    VB
    ASP
    PHP
    Pascal
    و اين ها هم رو دارم ياد مي گيرم
    Perl
    Java

    در ضمن در ترجمه مقلاتي كه مربوط به اين زبان ها باشه هم مي تونم
    از حدود دو ماه ديگه هم اسمبلي ياد مي گيرم

    در مورد گرافيك هم بهتره نظر ندم :D
     
  17. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    open gl يه سري دستورات براي برنامه نويسي 3d و بازي هاي گرافيكي
     
  18. johnsss

    johnsss کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2003
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    OpenGL يک ست API هست که به برنامه نويس اجازه ميده که به سخت افزار گرفيک (Graphic Hardware) دسترسی مستقيم
    داشته باشه. اگه در مورد Direct3d (نه DirectX) چيزی بدونی اینم مثل اونه. هر چند
    که خيلی با هم فرق دارند ولی اساس کار و دليل وجودشون مثل همه.
    اگه انگليسيت خوبه (که اميدوارم باشه) اینو بخون. ماله يکی از پروژه های
    دانشگاهم بود. بد نيست:
    http://web.axelero.hu/jack857/OpenGL/Introduction.pdf
     
  19. en2fa

    en2fa Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,630
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    مال خودته؟
    راست دقيق چی ميخونی؟
     
  20. johnsss

    johnsss کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2003
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    اره. مال خودمه. :)
    software engineering ميخونم. : ))
     
  21. en2fa

    en2fa Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,630
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    زياد از msdn استفاده کردی نه....چون خيلی آز جمله هاش آشنا بود....البته خوب مرجع يعنی همين ديگه...
    اما خيلی حال کردم و اطلاعات opengl و مقايسه خيلی خوبی بود...به همه توصيه ميکنم که بخونند...
    من که کلی چيز ياد گرفتم
     
  22. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    خب موضوع اين بود كه :
    سايت رو مي خواهي فقط HTML باشه يا ..
    مي خواهي توي سايت انجمن هم داشته باشيم؟
    با php باشه؟ من مي گم از اينويژن بورد استفاده كنيم سرعتش بالاتر از اين phpbb هست