• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سايت منو ببينيد نظري مشكلي داشت بگيد

pooya799

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي
لطفا سايت منو ببينيد ونظرتون روبگيد
ازاستفاده ازتجربيات ارزشمندشماخوشحال مي شوم
http://www.parsgraphic.net

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سايت قشنگيه. از رنگ بنديش خوشم اومد. همينطور تلفيق نشانه "Apple" با نشانه "اهورا مزدا" جالب بود. در مورد اون نوشته بالا "Parsgraphic" اگه اشتباه نكنم اين فونت جزو فونتهاي "گوتيك" بايد باشه. چرا از يه همچين فونتي استفاده كردي؟ منظورت قدمت تاريخي اين سبك نگارش بوده (مثل تصاوير تخت جمشيد كه بكار بردي) يا همينجوري ازش استفاده كردي ؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

pooya799

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
باتشكر ازمحبتهاي شما بايدبگم سايت من اون طوركه شماگفتيد .خالي ازاشكال هم نيست وشمابه من لطف داشتيد درجواب دوست خوبم بايدبگم كه اون فونت پارس گرافيك كه گفتيداسمش(luftwaffe)است ((واگه خواستي برات بفرستمش)) ومنظورم هم ازاستفاده ازهمچين فونتي همونطوركه گفتيد اشاره به قدمت تاريخي برخي ازاجزاي سايت هست وشايد هم بنوعي خواستم با اسم دومين سايت (parsgraphic)هماهنگي داشته باشه ضمنا سعي كردم دربرخي ازاجزاي سايت تركيبي ازعناصر مدرن وامروزي با عناصرباستاني دربيارم كه تاچه حدموفق بودم بستگي به نظرشماداره...ماروازانتقادوپيشنهاداتتون بي بهره نزاريد
..................................منتظر نظرات ديگردوستان هم هستم...........................................

باتشكر پوياحسيني

Alirtah2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pooya799 :
باسلام
باتشكر ازمحبتهاي شما بايدبگم سايت من اون طوركه شماگفتيد .خالي ازاشكال هم نيست وشمابه من لطف داشتيد درجواب دوست خوبم بايدبگم كه اون فونت پارس گرافيك كه گفتيداسمش(luftwaffe)است ((واگه خواستي برات بفرستمش)) ومنظورم هم ازاستفاده ازهمچين فونتي همونطوركه گفتيد اشاره به قدمت تاريخي برخي ازاجزاي سايت هست وشايد هم بنوعي خواستم با اسم دومين سايت (parsgraphic)هماهنگي داشته باشه ضمنا سعي كردم دربرخي ازاجزاي سايت تركيبي ازعناصر مدرن وامروزي با عناصرباستاني دربيارم كه تاچه حدموفق بودم بستگي به نظرشماداره...ماروازانتقادوپيشنهاداتتون بي بهره نزاريد
..................................منتظر نظرات ديگردوستان هم هستم...........................................

باتشكر پوياحسيني

من يه فونت خط ميخي ايراني دارم كه از كاراي موزه خط لوور ه اگه ميخواي بفرستم برات
با وطن پرست حال ميكنم ;)

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خيلي سايت جالب و زيبايي داريد
------------------------------------------
علي جان ميشه اين فونت خط میخی رو براي من بفرستي ;)
[email protected]

Alirtah2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ....P30.... :
[email protected]

اينم فونت خط ميخي :

FONT KHAT MIKHI

تو فتوشاپ رديف كار ميكنه . خوراك پوستر ;)

Alirtah2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ....P30.... :
[email protected]

اينم فونت خط ميخي :

FONT KHAT MIKHI

pooya799

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Alirtah2001 :
اينم فونت خط ميخي :

FONT KHAT MIKHI

باتشكرازهمه دوستان
دوست عزيز ممنون خط ميخيت خيلي توپ بود كلي باهاش حال كردم ازاين فونتها بازم داشتي بزار
دوستان عزيزكسي عكس راجع به كتيبه يا عكس زيبايي ازتخت جمشيد نداره اگه داريد بيزحمت.... ;)

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
گرافيك سايت خوبه - قيمت هاي هاستت عالي نيست ولي مناسبه(بستگي به نوع خدماتت داره)-قيمت هاي فلشت تريپه؟(ببينم ميشه يه نمونه فلش بدي ببينيم.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
پويا جان خيلي جالبه من قبلا اين سايت رو كه در فورم مجيد آنلاين ديدم و همون اشكلاتي داره كه اونجا نوشتم.
1- رنگش قشنگه اما اجزا داخلي به هم نمي خورند مثلا سر اسب با آرم اپل، خط بين دو سر اسب
2- جهت نوشته متن
3- منوهاي سمت راست

بالا