• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سايت 4 ديلي چرا از ديروز باز نميشه؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
با اینترنت های ایران حساب کنی روزی 50 دقیقه تقریبا
آره بعد از سه ماه هر چی میگیره سوده خیلی میسرفه
اره حساب کن تو اگه 1 میلیون داشته باشی بزاره ماهی 333000 توان بهت میده بعر از 3 ما هم دیگه همین جوری بهت میده
اگر هم کسی حال سورف نداست میتونه بده بالاسری یا ادمین براش انجام بده که روزی 0.7 میده در این مورد

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
سرور سایت مشکل داشته .. به طوریکه 2-3 روز برای خارج از کشورها به طور کامل قطع بوده اما خوشبختانه برای ایران قابل دسترس !! همه فکر کرده بودن که سایت کلاهبردار از آب در اومده .. اما خوب خدا رو شکر برگشت ...
در کل فکر می کنم تنها سیستمی که محدودیت جغرافیایی نداره و حتی برای ما ایرانیان نیز قابل دسترس است .. همین سایت های اتو سارف است !

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از sunnyboy :
اشتباه که نمیشه گفت ولی ریسک بزرگی کردی .. ولی نه فعلا که داره خوب پیش میره .

مگه کی پولتو گذاشتی که میخوای اینماه بکشی بیرون ؟ معمولا وقتی یه پولی میزاری اگه حساب کنی 2 ماه بعد ( بعد از 2 تا 15 ماه ) به 2 برابر پولت میرسی .

ولی همیشه برای من سوال بوده که درآمد خود 4daily از راهیه که میتونه اینجوری رو پول سود بده .. آیا فقط از راه Advertising میشه ؟؟ ولی یه سیاست خیلی جالبی اینجا هست .. اونم به موقع پرداخت کردن پول ها و خوش قول بودنشه .. هر کدوم از دوستامو که میشناسم تو 4daily هستن بعد از 2 ماه که پرداخت داشتن علاوه بر پولی که تو این 2 ماه از سایت بدست آوردند یه پولی هم روش میزارن و به سایت میدن ....یعنی ماه قبل شاید بیش از 2 میلیون دلار پرداخت داشته ولی مطمئنم الان بیشتر از اینا پول تو سایتش در گردشه .. و هر وقت سایت رو تعطیل کنه پوله قابل توجهی هم میزاره کنار ... البته این نظر من بود شاید هم اصلا هم اینجوری نباشه و با پولها کارهای زیادی بکنه . مثل فارکس یا .......
حالا هر چقدر داد اين ماه ميكشم بيرون!
ميخواستم برم تو استوديو ولي اصلا نميتونم لوگين كنم تو اكونتم! :blink:

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
یعنی چی نمیتونی
میخوای پاس و یوسرتو بده امتحان کنم

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
ميشه يكي لطف كنه يه توضيح در مورد 4daily بده......و اينكه پول ميريزين توش به چه درد ميخوره و چه جوري ميشه ريخت؟؟؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از cyber boy :
ميشه يكي لطف كنه يه توضيح در مورد 4daily بده......و اينكه پول ميريزين توش به چه درد ميخوره و چه جوري ميشه ريخت؟؟؟
با ثبت نام در اين سايت 4 دلار ( 1 واحد ) به شما رايگان داده می‌شود. هر واحد در سايت 4 دلار می‌باشد.
شما با هر واحد يا 4 دلار می‌توانيد به مدت 50 روز با ديدن 40 سايت در هر روز، روزی 4 درصد آن 4 دلار يعنی 0.16 دلار را به دست آوريد. که بعد از 50 روز 4 دلار شما دو برابر ( 8 دلار ) می‌شود.
از اينکه شما بايد 40 سايت در روز ببينيد نترسيد بخاطر اينکه مدت هر سايت 20 ثانيه می‌باشد و سايتها بصورت اتوماتيک عوض می‌شوند و کلا حدود 14 دقيقه وقت شما را می‌گيرد که در اين مدت لازم نيست حتی 1 کليک هم بکنيد.
در صورتی که بخواهيد روزانه درآمد خود را افزايش دهيد می‌توانيد واحدهای بيشتری بخريد که به نسبت تعداد واحدهايی که شما داريد، با ديدن همان 40 سايت در روز پول دريافت خواهيد کرد:

1 واحد به قيمت 4 دلار ( رايگان ) --- درآمد روزانه 0.16 دلار
2 واحد به قيمت 8 دلار --- درآمد روزانه 0.32 دلار
10 واحد به قيمت 40 دلار --- درآمد روزانه 1.6 دلار
100 واحد به قيمت 400 دلار --- درآمد روزانه 16 دلار
1000 واحد به قيمت 4000 دلار --- درآمد روزانه 160 دلار
2500 واحد به قيمت 10000 دلار --- درآمد روزانه 400 دلار
مثلا اگر 20 دلار به سايت بدهيد به شما 5 واحد داده می‌شود که با آن 5 واحد در مدت 50 روز با ديدن همان 40 سايت در هر روز، شما 0.80 دلار در روز به دست می‌آوريد. که بعد از 50 روز شما 40 دلار در حسابتان داريد. که هر وقت دوست داشته باشيد می‌توانيد دوباره واحد بگيريد ولی بايد قبل از اينکه 50 روز کاملا تمام شود شما واحد بگيريد.
* حداقل پرداخت اين سايت هم 8 دلار می‌باشد *

منبع :
http://n.domaindlx.com/lifecash

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از daftarekhaterat :
و اگر در روزهاي مقرر تعداد سايت تعيين شده بازديد نشه اتفاقي ميافته؟!
اتفاقي نميوفته! پول نميگيري! :D

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
شيطونه ميگه يه برنامه واسش بنويسم
73.gif

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Asef :
شيطونه ميگه يه برنامه واسش بنويسم
73.gif
بابا بزار ما پولمونو بگیریم بعد هر کاری خواستی بکن ;)

بازم میگم با 4daily.com بريد . ( يعني 3 تا w اولش نزاريد )

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
مرسي از راهنماييتون
چطوري بايد واحد بخرم؟؟ اگر مثلا من با 4$ 5 روز surf كردم الان بخوام واحد بگيرم با همون اكانت ميشه؟ كلاه بردار نيست؟؟

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
يكي بياد بيشتر توضيح بده!

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
بابا اين كه 80 تاس نه 40 تا! :blink:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
چطوري بايد واحد بخرم؟؟ اگر مثلا من با 4$ 5 روز surf كردم الان بخوام واحد بگيرم با همون اكانت ميشه؟ كلاه بردار نيست؟؟

ممكنه كلاه بردار نباشه اما تو قسمت F.A.Q نوشته "Nothing is foreve" یعنی یه وقت دیدی همین فردا جمع کرد و رفت. ریسک کار باهاش از StudioTraffic خيلي بيشتره ولي فعلآ كه داره خوب پول ميده.
خريدن Upgrade توسط سيستمهاي بانكي كه بهترين اونها E-Gold هست انجام میشه و با یه اکانت میشه هر تعداد خرید که البته کار درست هم همینه چون هر اکانت به حداقل 40 surf در روز احتیاج داره تا پول صاحبش دو برابر بشه.
هر Upgrade که انجام میدی تا 50 روز وقت داری که پولت رو دو برابر کنی و بعد از 50 روز هر چی گرفتی امتیازت به صفر برمیگرده.(هر امتیازی که خریده میشه مستقلآ 50 روز براش در نظر گرفته میشه و بعدش حذف میشه.)

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
سلام من يه سوال در مورد پرداخت هاي كرديت (credit) داشتم اونم اينكه credit من رسيده به 1000 و مي خوام دريافت كنم بايد چي كار كنم؟
من 2 تا اكانت ساختم كه جفتش تو يه روز پرداخت خواهند داشت اگه يه شماره حساب اي گولد بدم مشكلي نيست؟
اگه روز 50 آپگريد نكنم چي مي شه؟ اگه بخواهم بعد 50 روز همون 8$ رو بگيرم و حذف بشم مي شه؟
45 تام زير مجموعه دارم هنوز سوال دارم :blush: مرسی

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
فکر نکنم کردیت پرداختی باشه . شما با کردیکتهایی که داری میتونی سایت خودتو تو 4daily بزاری و سارف بشه ..

احتمال زیاد مشکل داره ! نمیتونی که یه شماره حساب برای دو تا اکانت بدی .. فکر نکنم

تا اکانتت هم آپگرید نشده باشه به شما پرداخت نمیشه .. حتما باید حداقل 4 دلار آپگرید کنی ....

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
من 7 يا 10 روز مونده به خرداد به خاطر امتحانا كامپوتر رو جمع ميكنم تا 23 خرداد.... (اينو داشته باشين)
5 روزه كه يه اكانت free دارم و هر روز هم سارف كردم....يعني 4$ كه خودش داده رو دارم با 0.84$ كه سارف كردم
من اگه اون موقع كه ميخوام كامپيوتر رو جمع كنم (با فرض اينكه تا روز آخر كه كامپيوتر دستمه سارف كنم) آپگريد 4 دلاري كنم ميتونم يه جوري بعد از 23 خرداد پول بگيرم؟؟؟

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
امروز که لاگین میشم میده
Warning: mysql_connect(): Host 'web' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/daily/public_html/members/mem_auth.php on line 6

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/daily/public_html/members/mem_auth.php:6) in /home/daily/public_html/members/mem_auth.php on line 18

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
ميشه وسط 50 روز آپديت كرد كه دوباره تمديد شه؟؟ امتيازا صفر نميشه؟
بعد از 50 روز اون پولي رو هم كه داديم واسه آپديت از بين ميره؟
هر وقت خواستيم ميشه پوله آپديت رو پس گرفت؟

بالا