آژانس هواپیماییexchanging

ساپورت بیش از 4 گیگا بایت رم در ویندوز 7 نسخه 32 بیتی

شروع موضوع توسط mehrdad201 ‏8 آگوست 2010 در انجمن ویندوز

  1. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,722
    تشکر شده:
    15,825
    محل سکونت:
    ایران
    سلام به همه

    همونطور که دوستان میدونند در ویندوز های 32 بیتی سیستم معمولا بیش از 3.5 گیگا بایت رم رو شناسایی نمیکنه

    بخاظر محدودیت ادرس دهی هست

    حالا اینجا تو این لینکی که من دادم پچی داده شده که سیستم ویندوز 7 32 بیتی رو قادر میکنه تا رم بیش از 4 گیگا بایت رو بشناسه.

    اینم لینک صفحه

    کد:
    http://www.unawave.de/windows-7-tipps/32-bit-ram-barrier.html?lang=EN
    هم میخواستم نظر اساتید رو بپرسم هم اینکه اگه همچین چیزی واقعیت داشته باشه ایا ممکنه به سخت افزار سیستم صدمه بزنه ؟!!؟؟!

    --------------
    علت تمایلم برای نصب ویندوز 32 بیتی اینه که ویندوز 7 32 بیتی به نظرم سریعتر هست. طبق تحقیقی که کردم خیلی از دوستان هم این عقیده رو دارند و از 64 بیت برگشتند به 32 بیت.
     
  2. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    427
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    تا جایی که من شنیدم این روش فقط مقدار رم رو چیزی که هست نشون می ده اما در باطن استفاده ای ازش نمی کنه.
     
  3. cybamin

    cybamin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,510
    تشکر شده:
    137
    محل سکونت:
    اصفهان
    كلا اين محدوديت ذاتي سيستم‌هاي 32بيتيه كه نميتونن بيش از 3گيگ و خورده‌اي رم را ساپورت كنن. البته اوبونتو با كرنل سرور ميتونه بيش از 3 گيگ را ساپورت بكنه.
     
  4. Immox

    Immox Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    C:\IRAN\GILAN
    تایید میشه،
    در عمل چنین چیزی غیر ممکنه ...
     
  5. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,722
    تشکر شده:
    15,825
    محل سکونت:
    ایران
    این روشش با اون روش PAE فرق داره. نوشته کرنل ویندوز رو ورمیدارن دستکاری میکنن

    نمیدونم ادعاش چقدر نزدیک به واقعیت هست

    شما خودتون اون صفحه رو دیدید ؟!
     
  6. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,748
    تشکر شده:
    700
    محل سکونت:
    Tehran
    پس چرا من با ویندوز 7 32 بیتی در حالی که رم سیستم 4 گیگ هست تا 2.55 گیگ رو فقط میشناسه؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,722
    تشکر شده:
    15,825
    محل سکونت:
    ایران
    مساله همینجاست

    شما میگی 2.5

    من نصب کردم روی سیستم 2.7 میشناخت. گاهی هم 3.2

    الان 64 بیت دارم. اما اون سایتی که گفتم ادعا کرده با اون پچ رم میشه 4 گیگ

    حالا من نمیدونم اون فقط ظاهر سازی میکنه یا واقعیت این کار رو انجام میده

    باید دوستان تست کنند.
     
  9. Immox

    Immox Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    C:\IRAN\GILAN
    ببینید منظور از 4 گیگ، سقف ظرفیت رمی ( توجه کنید، هر نوع رم - که شامل رم GPU تون هم میشه و ... ) هستش که یه ویندوز 32 بیت میتونه شناسایی کنه و در صورت لزوم استفاده .
    در واقع بدیهیه که ویندوزتون نمیتونه تمام این 4 گیگ رو شناسایی و استفاده کنه ...
    ...

    ببینید، برای اینکه 32 بیت به 64 بیت تبدیل شه، عملا باید هسته ی ویندوز به جد تغییر کنه ...

    بنظرتون امکانش از طریق یه پچ، از این مهمتر از طرف شخص / شرکتی غیر از مایکروسافت امکان پذیره ؟؟ مسلم خیر .

    ...
     
  10. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,722
    تشکر شده:
    15,825
    محل سکونت:
    ایران
    کسی میتونست امتحانش کنه خوب میشد
     
  11. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,722
    تشکر شده:
    15,825
    محل سکونت:
    ایران
    دیگه کسی نظری نداره ؟!؟!!؟
     
  12. Parsa-Undead

    Parsa-Undead مدیر باز نشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2009
    نوشته ها:
    3,321
    تشکر شده:
    1,110
    محل سکونت:
    Tehran
    باید همیشه 3.2 باشه ... خود ویندوز می گه اینو :
     

    فایل های ضمیمه:

    • Untitled.png
      Untitled.png
      اندازه فایل:
      180.7 KB
      نمایش ها:
      108
  13. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,722
    تشکر شده:
    15,825
    محل سکونت:
    ایران
    شما این پچ رو تست نکردی ؟!؟!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    نه ذاتا نمی تونه اینا هم همش الکیه!
    حالا چه اصراری به ۳۲ بیتی هست؟ من چند ماه هست که از ویستا ۳۲ بیتی به سون ۶۴ بیتی کوچ کرده ام و مشکلی هم نداشته ام باهاش.
     
  16. FiFtHeLeMeNt

    FiFtHeLeMeNt فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    1
    بله می تونه ، مشکلی هم نداره. من مدتهاست کامپیوترم رو پچ کردم و دارم از 4 گیگ مموری استفاده می کنم تو ویندوز 32 بیت.
    این هم عکس :

    [​IMG]
     
  17. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,722
    تشکر شده:
    15,825
    محل سکونت:
    ایران
    شما چیکار کردی که اینطوری هست ؟

    در ضمن مطمئنی این عدد 4 که نوشته شده اینجا ظاهریه یا نه ؟

    اخه بعضی دوستان میگفتند که ظاهر مینویسه 4 اما در باطن فقط از 3 و نیم گیگ استفاده میکنه
     
  18. webarts

    webarts Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2010
    نوشته ها:
    326
    تشکر شده:
    8
    سوای توان آدرس دهی رم بالا مزیت دیگر 64 بیت این است که یک نرم افزار 64 بیت 1.5 تا دو برابر سریعتر از 32 بیت است. مثلا انکودینگ یک فیلم توسط پرمیر 64 بیت خیلی سریعتر از ورژن 32 بیت انجام می شود.
     
  19. tirdad666

    tirdad666 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2007
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    سلام.من قبلا سون 32 بیت داشتم با 4 گیگ رو که 3 و خورده میشناخت کردمش 64 بیت اما با وجود اینکه حالا همه 4 گیگ رئ میشناسه اما به نظرم کندتر شده
    سیستم اتلون II 250
    4 gig ram patriot bus 800 x64
    ma69gs3h giga
    اگه رمم بکنم 8 فرقی داره؟
     
  20. saxp

    saxp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2007
    نوشته ها:
    348
    تشکر شده:
    322
    نه برادر ديگه بيشتر از نياز ويندوز رم اضافه كني تاثيري در سرعت سيستم نداره مگر براي برنامه خاصي بخواي ويندوز 7 رو يكبار رو سيستم نصب كردم ديدم يه چيزي فراتراز آشغال ساخته اينها اومدن گند ويستا رو جمع كنن اينو ساختن دادن ملت سرگرم شن ايشاله تا چند وقت ديگه گوگل يه ويندوز براي سيستم ها ميده بيرون از شر ماكروسافت راحت ميشيم
    اما اينو بگم كه ويندوز چيزي نيست كه 4 تا كدنويسه عمله جمع بشن براش پچ بدن بيرون 100% ويندوز دچار مشكل ميشه البته ميشه كاري كرد كه اعداد رو غير واقعي نشون بده اين مسئله از خيلي وقت پيش هم تو ماكرسافت مطرح بوده اگر براشون ممكن بود حتما اين مشكل رو رفع ميكردن دوستاني كه برنامه نويسي .net خوندن ميدونن كه موقع نوشتن برنامه مقدار رم و تعداد هسته هاي cpu و... در نظر گرفته ميشه تازه برنامه نويسي ويندوز كه بيشتر مربوط به سخت افزار ميشه
     
  21. relax_hit

    relax_hit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 جولای 2008
    نوشته ها:
    340
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    کشوری در حال توسعه
    من پچو نصب کردم و دارم استفاده میکنم به نظرم سرعت بهتر شده
    شما هم نصب کن نترس برای من که فعلا آسیبی نرسونده
     
  22. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,722
    تشکر شده:
    15,825
    محل سکونت:
    ایران
    رمت رو 4 گیگ نشون میده!؟