• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتهای بزرگ و سرورهای خارج از ایران

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
به راستی دلیل اینکه سایت های بزرگ ایرانی روی سرور های ایران نیستند چیست اگه نگاه دقیق تری بکنیم اکثر سایت های بزرگ ایرانی غیر وابسته به سیستم دولتی از هاست های ایرانی فرار می کنند دلیلش چیست واقع آیا میترسن یک دفعه سایت بسته بشه و دیگه نیان بالا و و.................................

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
ربطی به کسب درآمد از اینترنت نداره.

بلاخره بستری که طرف میخواد ازش درآمد کنه مربوطه ، انتخاب هاست یکی از مهمترین بخش ها برای کسب درآمد هستش چرا چون پایداری سیستم شما بهش مربوط میشه ، اگه سرورت آپ تایمش پائین باشه یا مشکلی داشته باشه توی سئوت تاثیرهای بدی داره میره توی هوا کلا

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
البته جواب سوال شما مشخصه: چون سرور داخل ایران امن و پایدار نیست. نسبت به هزینه ای که میکنید که به مراتب بیشتر از سرورهای خارجی هست، که توجیه اقتصادی نداره.
ضمن اینکه به نظر شخصی بنده - دانش بخش پشتیبانی سرورهای مرجع خارجی - به مراتب بالاتر از پشتیبانی ایرانی هست. بحث سرعت پشتیبانی و تسلط به تامین سخت افزار
هم هست که وبمستر سایت بزرگ رو مجاب میکنه ریسک نکنه و با مرجع مطمئن همکاری داشته باشه با هزینه به مراتب کمتر و سرویس بسیار پایدارتر.
من ساعت 5 صبح به سرویس دهنده خارجی توئیت میکنم مشکل داریم همون لحظه چک میکنند. اما ایران باید تیکت بزنی که معلوم نیست کی جواب میدن! و چه جوابی بدن!

یک سری محدودیت های جانبی داخلی هم وجود داره که خارج از بحث ماست و نیازی به توضیح هم نداره همه میدونن دیگه کم و بیش.

Last edited:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
@iranexplorer.net حرف های ایشون درسته
در ایران هزینه پهنای باند ب مراتب بالاتره، سخت افزار ضعیف تری نسبتا داره، پایداری کافی رو نداره، پورت ضعیف تر، زیر ساخت نامناسب و...

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
حرف همه ی دوستان درست
اما چرا سال های شماره 1 ایران مثل varzesh3 , aparat و دیجیکالا سرورهاشون توی تهران هستش؟

من خودم قبلا سایتمو آوردم روی سرور های داخلی...اما سرعت بجای اینکه 6 برابر بشه 4 برابر کمتر شد:D:Dهر روز هم دیداس میشدم:D
دیگه رفتم روی همون سرور های بیرون:D

بالا