آژانس هواپیماییexchanging

سایتی که ساختم، دیده نمیشه!!

شروع موضوع توسط hajagha ‏14 سپتامبر 2007 در انجمن بایگانی

  1. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    سلام
    من چند روز پیش یک دامنه ثبت کردم به نام www.feizbakhsh.com و براش هم یک 50 مگابایت فضا روی سرورم درست کردم. از اون روز تا حالا اصلاً نمیتونم برم توی سایت. نه پینگ میشه نه هیچی.
    اولاً میخواستم ازتون خواهش کنم که بروید و ببینید که آیا شماها میتونید این سایت رو ببینید یا نه. شاید مشکل از اینترنت پارس آن لاین من باشه. ثانیاً چه شما ها می بینید چه نه، من چرا نمیبینمش.
    3 بار هم سایت رو پاک کردم و دوباره ساختمش باز هم مشکل هست.
    اگر اشکال از dns سرور بود، چرا بقیه سایتهای روی سرورم دیده میشن؟
    به سایت dnsstuff.com هم رفتم و این دامنه جدیده رو در قسمت dns report زدم. نتیجه رو با یکی دیگه از سایتهایی که روی سرورم هست مقایسه کردم (مثلاً bolour.net) دیدم اووووووووو ا چقدر فرق دارند باهم.

    مرسی
     
  2. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  3. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    قربان دهانت.
    خب فکر میکنی چرا دیده نمیشود؟
     
  4. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  5. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    یه زمانی یه سایتی داشتم ! دی ان اس های دومین رو گفتم عوض کنن ! کل سایت رفت ! شاید یه همچین مشکلی داره !
     
  6. m4hd!

    m4hd! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 فوریه 2006
    نوشته ها:
    310
    تشکر شده:
    37
    محل سکونت:
    عودلاجان
    چند رو ز هست دی ان اس هاتون رو ست کردید؟جدیدا یه کم بازی در میاره (نمی دونم چرا!!!!) و گاهی 72 ساعت طول می کشه تا ست شه!
     
  7. gaxter

    gaxter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    411
    تشکر شده:
    77
    محل سکونت:
    in myself
    والا حاج آقا من dns رو چک کردم هر دو تا روی یک آی پی بودن که احتمالا مشکل از همین باشه.
    حالا تا دوستان چه نظری داشته باشن.
     
  8. ocarina3

    ocarina3 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    215
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایالت پنجاه و یکم آمریکا
    من که دیدم روت سایت میاد...یعنی فک نکنم مشکل از DNS باشه
    شما دوباره فایلاتونو آپیود کنید فکر کنم حله...
     
  9. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    سلام
    ممنون از همه کسانی که سعی کردند که این مشکل من رو حل کنند.
    من با خود دیتا سنتر (یا هر اسمی که داره. منظور اون شرکتیست که ازش سرور رو گرفته بودم) تماس گرفتم اونها مشکل من رو حل کردند و این جواب رو بهم دادند.
    کد:
    There was a misconfiguration in the DNS service that is now fixed.
    Please  delete the account and recreate it, the domain should be
    resolving correctly  after.
    حالا این چه مشکلی بوده و چرا ایجاد شده بوده نمیدونم. اگر شماها میدونید، بگید هم من چیز یاد میگیرم هم به درد آیندگان میخوره!

    دی ان اس هام الان چند سالی هست که ست شده اند. راستش من چند سال پیش یک سرور گرفتم که مثلاً بشینم و چیز یاد بگیرم. نه چیزی یاد گرفتم نه تعداد مشتریم اونقدر هست که هزینه سرور رو بده.

    آره. یکی از مشکلاتم در این چند سال همینه که اونها به من یک آی پی دادند. من هم هر دو دی ان اس رو روی همون آی پی ست کردم. اگر این مشکل بود فکر میکنم که توی این چند سال بایستی خودش رو نشون میداد. حالا اگر کمی پولدار تر شدم، یک سرور دیگه میگیرم که mirror ش کنم روی این سرور اون وقت آی پی یکیشون رو عوض میکنم.

    این کار رو هم 3 بار کرده بودم. ولی مشکل حل نشده بود.

    باز هم از همه کسانی که سعی کردند مشکل من رو حل کنند ممنونم.
     
  10. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    حالا خوبه مشکلتون حل شد :)