چه سایتهایی در حال حاضر فعال هستند و پرداختی دارند؟
بهترین سایت از نظر شما کدوم شرکت هست ؟
بهترین سایت از نظر شما کدوم شرکت هست ؟
پرداختیشون قطع شده و اصلارضایت بخش نیست دیگ... من یکروز تست کردم +5هزار ایپی داشتم حدودا 4 5 ساعت گذاشته بودم فقط . که 900تا حساب کرد! با ادله بهشون پیام دادم گفتم سیستمتون خرابه و مشکل داره .. قبول نکردن و هنوز اون یک روز بنده رو پرداخت نزدن درصورتی که گفته بودن پرداخت میشه الان 20 روز شدهزرپاپ از همه بهتر بوده در سال گذشته. پاپفا هم خوب بود یه مدت ولی پرداختهاش خیلی طولانی شده جدیداً و نمیدونم اصلاً پرداخت داره الان یا نه!
دوستان اگر میخواید پاپ اپتونو مستقیم اجاره بدید
ادرس سایت و قیمتتونو بفرستید برای بنده
دوستان اطلاع دادن که درباره وضعیت پاپ اپ اینا صحبت بشه.
من از زرپاپ استفاده میکنم و چند روز هست با اینکه افزایش بازدید 500 ای پی داشتم درامدم اومده پایین!
فکر میکنم به خاطر این باشه ای پی خارج رو دیگه حساب نمیکنه, الان دیگه خیلی از کاربرهای ایرانی در حالت عادی هم از فیلتر شکن استفاده میکنن اگر اینا رو حساب نکنه, ضرر وارد میشه.
مثلا امروز توی 13 ساعت گذشته 3500 بازدید داشتیم تنها 550تا شمارش داشته!!!!
هیچگونه تبلیغ دیگری هم روی سایت نیست!
شما هم همین مشکل رو داشتید یا فقط من مشکل دارم؟ شمارش چه قدر هست؟
من دیروز تیکت زدم گفتم که ۳۰ درصد افت کرده. گفتن ۱۰ درصد کم شده و در حال بررسیه. ولی امروز پنجمین روزی هست که شمارش ۳۰ درصد کمتر از مقدار معمول هست. نمیدونم ۱۰ درصد افت مال کدوم سایت بوده، من که از هر کی میپرسم میگه ۳۰ ۴۰ درصد افت داشته.بنده هم همین مشکل رو دارم. با وجود پایداری بازدید، شمارش و در نتیجه درامد بین 30 تا 40 درصد کم شده. امیدوارم مدیریت محترم به این موضوع رسیدگی کنند
پاپفا دو ماهه پرداخت نکرده و باید فعلا بدون پرداختی در نظرش گرفت.پاپفا که با یک ماه تأخیر هزینه رو پرداخت میکنه.
ی
اگر بازدید موبایل کم باشه سایتت رو تایید نمیکنه قبل از شروع همکاری وقتی کد رو تو سایت گذاشتی درخواست بده که بررسی کنند.دوستان این سایت برای همکاری پیشنهاد میشه؟ popupplus.ir
پاپ فا همچنان پرداختی ندارد.
بیشتر از دویست هزار تومان ما رو بلاک کردن با دلایل مسخرهدوستان این سایت برای همکاری پیشنهاد میشه؟ popupplus.ir