exchanging

سایت ابطحی

شروع موضوع توسط ali_3700 ‏20 مارس 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. ali_3700

    ali_3700 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    1
    سلام سال نو مبارک

    من دو ماه پیش از پرشین تولز دمین و فضا گرفتم و واقعا راضیم هم از نظر سرعت و هم از نظر پشتیبانی و پاسخ گویی هر سوالی اینجا نوشتم بالاخره یک نفر کمک کرده و یک پاسخ خوب داده امید وارم در سال جدید موفقیت های بیشتری به دست بیارین و کارتون اساسی بگیره که مطمئنم همینطور هم میشه.
    من هم به چند نفر از دوستانم پرشين تولز رو معرفي كردم براي گرفتن فضا و دمين كه اونها هم همه راضي هستند.


    اما یک سوال
    در سایت ابطحی با اینکه وبلاگش در یک فلدر دیگه است :
    http://www.webnevesht.com/weblog

    اما در صفحه اول يعني:
    http://www.webnevesht.com

    ليست آخرين نوشته ها و آخرين يادداشتش نشود داده مي شه

    مي خواستم سوال كنم چطور مي شه اين كارو كرد؟
    يعني وبلاگ در يك فلدر ديگه باشه اما اطلاعاتي از اون وبلاگ وارد ايندكس اصلي در صفحه اصلي بشه
    ممنون مي شم اگه كسي جواب بده

    باز هم سال نو مبارك
     
  2. alizali

    alizali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    660
    تشکر شده:
    19

    سال نو مبارك
    خيلي ساده است فكر كنم ساده ترين راهش ريدايركت كردن ادرس تو كنترل پنل باشه . البته تا اونجا كه من مي دونم اون ادرس رو كه ميزنين وب سايت آقاي ابطحي مياد نه وبلاگش ( اينو خيلي تاكيد داره روش)
     
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,513
    محل سکونت:
    Internet
    وبلاگ ابطحی مووبل تایپ نیست و ASP-Rider است. ولی در مووبل تایپ خیلی راحت میشه این کار رو کرد. کافیه یه تمپلیت جدید بسازی (Create New Index Template) و بعدش هم اون جوری که میخوای تمپلیت رو بچینی. مثلا لیست آخرین مطالب یه کتگوری یا هرچی و بعدش وقتی که داری آدر تمپیلت رو مشخص میکنی آدرس روت سایت رو بدی.
     
  4. kiavash

    kiavash کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    اين كار با ام-تي يه راه ساده داره . يه وبلاگ توي صفحه اصلي درست ميكني و با استفاده از پلاگين MTOtherBlog نوشته هاي وبلاگ مورد نظرت رو توي صفحه اي كه ميخواي نمايش ميدي .



    <MTOtherBlog blog_name="blog_name"><MTEntries lastn="number">
    <a href="<$MTEntryPermalink$>"><$MTEntryTitle$></a>
    </MTEntries></MTOtherBlog>


    كه به جاي blog_name اسم وبلاگ اصلي رو مينويسي و به جاي number تعداد مصالبي كه ميخواي نشون داده بشن .
    ولي قبل از همه اين كار ها حتما بايد پلاگين MTOherBlog رو داونلود كرده باشي .

    راهي هم كه احسان گفته راه خوبيه .
     
  5. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    برای اینکار چندین روش هستش راههایی که احسان و کیاوش عزیز نوشتند از راههای خوب و ساده هستش.
    در تگی که کیاوش عزیز نوشتند برای دقیقتر شدن می توانید به جای نام بلاگ از ای دی استفاده کنید. به صورت زیر:
    کد:
    <MTOtherBlog blog_id="blog_id">
    
    موفق باشید.
     
  6. ali_3700

    ali_3700 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    1
    آقا كارتون خيلي درسته راهي كه احسان گفته بود عالي بود راحت جواب داد
    يه راهي هم خودم كشف كردم خيلاي گيج بودم ديروز كه به اين فكر نيفتادم با اينكلود راحت ميشه اين كارو كرد
    خودم تا حالا چندين بار با اينكلود سايد بلاگ ساخته بودم اما راهي كه احسان گفت رو انجام دادم بي دردسر بود. ممنون از همه.
     
  7. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    يه راه ديگه هم داره: از خروجي xml که mt ميسازه استفاده کنيم. خودم اين کار رو انجام دادم و خوب جواب داده.
    سه تا وبلاگ دارم:
    http://news.sarmaye.com
    http://co.sarmaye.com
    http://edu.sarmaye.com
    آخرين عناوين هر وبلاگ رو در صفحه اول نشنون دادم:
    http://www.sarmaye.com/test2.html

    براي خوندن خروجي xml و نمايش در صفحه اول از برنامه اي به است rss2js استفاده کردم.
     
  8. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,513
    محل سکونت:
    Internet
    ایول! با یونیکد مشکلی نداره؟ من یه مدت دنبال همچین چیزی بودم ولی با یونیکد مشکل داشت یه کم.
     
  9. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    نه من مشلي نداشتم. فقط در تمپليت index.xml در mt، انکودينگ رو نوشتم utf-8.
    يه مشکلي تو نمايش تاريخ شمسي داشت. يعني فايل xml تاريخ رو درست نشون ميداد. اما وقتي با rss2js وارد صفحه اول مي کردم اينجوري ميشد: ؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
    ديدم تو فايل JalaliDate.pl اسامي روزها و ماهها رو بصورت کد نوشته. فک کنم فايل رو بصورت باينري به سرور منتقل کرده بودم اينجوري شده بود. يه بار ديگه JalaliDate.pl رو بصورت اسکي منتقل کردم درست شد.
     
  10. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    دستت درد نكنه پرشيا جان اين بهترين راه و تكنيكي ترين هستش.
    بعد اينكه سايتتون كمي مشكل داشت: 1. متنها به جدول چسپيده بود، 2. عنوان وبلاگ بيار وسط، 3. اون فريمي كه به كار بردي كمي از زيبايي صفحه كاسته...
    اگر خواستي يه تاپيك براي سايتت باز كن تا ديگران دوستان هم نظرشون رو بگند.
     
  11. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    کاشکی می گفتی این برنامه رو از کجا میشه دانلود کرد تا ما هم تستش کنیم؟
     
  12. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    اگه تو گوگل بزنی rss2js اولین نتیجه http://jade.mcli.dist.maricopa.edu/feed رو نشون میده. من هم از همین استفاده کردم. (البته فایلها رو یکی از بچه های همین جا - سینا- برام فرستاد. از سینا تشکر می کنم)
    الآن نمیدونم چرا سایتش بالا نمیاد. اگه خواستی نحوه کار و توضیحاتش رو ببینی اینجا(رو سایت خودم) هست:
    http://www.sarmaye.com/rss2js/x.html
    فایل rss2js.php هم اینجاست: http://www.sarmaye.com/rss2js/rss2js.php
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    از راهنمایی ات ممنون مشاهیر جان. در مورد 3 متاسفانه فعلا کاری نمیتونم بکنم. چون تابلو قیمت لازمه. اگه می شد یه جوری اطلاعات رو بخونم و با فرمت دلخواه خودم نمایش بدم خوب میشد. اینجا http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=67773#post67773 نوشتم.
    هنوز سایت جدید نهایی نشده. وقتی نهایی شد میذارم بچه ها نظر بدن و راهنمایی کنن.